دوستان 1 نفر توضیح میده چجوری میشه فیفا13 رو آنلاین بازی کرد ؟ مثلا من بخوام با پسرخالم که من تهرانم اون نوشهر باهم بازی کنیم راهی داره ؟
نکته دوم هم اینکه چجوری میشه تاکتیک رو داخل بازی تغییر داد ؟
Printable View
دوستان 1 نفر توضیح میده چجوری میشه فیفا13 رو آنلاین بازی کرد ؟ مثلا من بخوام با پسرخالم که من تهرانم اون نوشهر باهم بازی کنیم راهی داره ؟
نکته دوم هم اینکه چجوری میشه تاکتیک رو داخل بازی تغییر داد ؟
با PC یا xBOX?
با XBOX که باید جفتتون اکانت LIVE داشته باشید و بعد با هم بازی کنید!
سلام
من تازه گرافیکم روعوض کردم AMD 6450 1 گیگ گرفتم فیفا رو تازه نصب کردم بازی بالا میاد ولی تا میخاد بازی شروع بشه کل صفحه سیاه میشه
دوستان کمک کنید مشکل از کجاست
ممنون
اگه با ایکس باکس میخوای بازی کنی باید اول لایو داشته باشی بعدا انلاین پسس که شکر خدا دوستان میگن لغو شده پس شما باید یه اکانت گلد داشته باشی بعد پسرخاله تون رو اد کنید در بخش دوستانت تو فیفا نوشته فرندلی گیم اونجا یه درخواست واسش میفرستی منتظر میمونی تا اون بیاد داخل بعد دیگه خودتون متوجه میشیدنقل قول:
واسه تاکتیک هم نمیدونم منظورت چیه اکه تاتکیک های سریع و استراتژیک تیمی هست با پد های روی دسته میتونی ولی اگر میخوای کلا تغییر بدی باید استارت وتیم منیجمنت
دوست عزیز خوشبختانه نسخه پی سی رو نداشتم و فقط میتونم یه راهنمایی های سطی انجام بدمنقل قول:
اول درایور جدیدگرافیک و مخصوص ویندوز رو دانلود کنید در حین دانلود مطمئن بشید که ویندوز چند بیتی هست
دایرکتس جدید
بعدا فکر کنم یه پچ اومده اونم دان کن ببین حل میشه
انتی ویروس و هرچی که میدونی باعث بلاک شدن میشه رو موقت غیرفعال کن
ضمنا سیو اگه داری یا جدیدا تشکیل شده رو از مای داکیومنت حذف کن هرچی تو مای داکیمومنت مربوط به فیفا 13 هست رو پاک کن (این روش رو به شخصه تاکیید میکنم چون یادمه از فیفا 08 تا الان کلی با این روش مشکلشون برطرف شده)
موفق باشی
وهاب جون خوش اومدي..تو فك مكني اگه ١٤ بياد ميشه همون لولي كه تو ١٣ هست تو اينجا هم باشه؟
Sent from my iPhone 5 using Tapatalk
سلام به دوستان
لطف کنید این تنظیمات Fifa 13 Controller Configuration تک تک توضیح بدید که بدونم چیه البته اینجا : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به انگلیسی توضیح داده ولی فارسیشو میخوام
چون این تنظیمات خیلی تاثیر داره در بهتر بازی کردن
مثلا تو فیفا میشه بازیکنی که صاحب توپ هم نیست رو خودمون حرکت بدیم ؟
پیشاپیش ممنون
مرسی سهیل جاننقل قول:
به نظر من وجود خواهد داشت چون امسال وجود داشته و خیلی هم مفید بوده به احتمال زیاد میزارن منتها برای تاکید این پیشنهاد میدم بری به تایپیک فیفا 14
این نت ما هم خرابه یه دو سه ماهی هست خرابه هی زنگ میزنم میگن انشالله درست میشه یه ماهه پیش به اومید فیفا رفتم یه ال سی دی 32گرفتم فقط واسه انلاین ولی :n21:شدم هی میگن انشاللللللللللللللللللله درست میشه
به امید ایرانی بی دغدغه:n12:
سلام دوستان عزیز من منظورم با pc و لپ تاپ بود که چطوری میتونیم منو پسرخالم باهم بازی کنیم ؟نقل قول:
اینکه میگن سریال نامبر نمیخواد دیگه راسته ؟
برای نسخه های کنسولی سریال نمیخواد.............نقل قول:
فکر کنم برای PC میخواد هنوز..........
سلام دوستان................
لطفا این ویدئو رو نگاه کنید..........در این ویدئو من اول گزینه کانتر اتک رو انتخاب میکنم ولی بعد وقتی دوباره نگاه میکنم میبینم هنوز های پرشر درحالت انتخاب قرار داره..............و بعدش هم افساید ترپ رو انتخاب میکنم و بازهم میبینم که هنوز حالت انتخاب روی سواپ وینگره.............[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این مشکل منه؟؟؟/کسی راه حلی نداره؟؟؟؟؟