محدود کردن دیگه ...نقل قول:
لنگر نه ، کوسه :n09:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
محدود کردن دیگه ...نقل قول:
لنگر نه ، کوسه :n09:
سلام چند روزی هست ساعات رایگان ریده
شما چطور :n13:
ایا خبرهای هست:n19:
متاسفانه همه شرکتهای خدمات اینترنتی ایران همینطوریند. با دادن سرعتهای باورنکردنی ( نسبت به بقیه در ایران) همه رو مجذوب خودشون میکنند و بعد کم کم برگشتن سرعتها به حالت نرمال ( به حساب خودشون) شروع میشه.
دلیل دیگه اش هم همین تعریف بیش از حد و تست گذاشتن های سرعت بالا از شوق زیاد هست که باعث میشه یوزرهای دیگه هم پورت شرکت قبلیشون رو تخلیه کنن و بیان سراغ این شرکت و خوب نتیجه معلومه میشه نوین نت و اسیاتک و مخابرات خراسان و.... مثالش زیاده. یعنی ما خودمون با دست خودمون یوزرها رو تو این شرکتها زیاد میکنیم و و قتی شرکتها رو به هدف خودشون رسوندیم دودش هم تو چشم خودمون میره.
سلام دوستای گلم سرویس منم امروز فعال شد.خاستم براتون تست بزارم ولی اوضاع داغون داغون بود...
اینم شانس ماس...
های وب یا همون نوین نت همیشه تو شبانه مشکل داشت !نقل قول:
قبل از تغییر اسم هم شبانه رو محدود میکرد تا اینکه دید کاربراش فرار کردن اومد اسم عوض کرد و 8 مگ زد ...
چطور Gateway مودم D-link 2730U از تو تنظیمات مودم عوض کنم؟!
بعد این که HiWEB از این مودم ایراد گرفته گفت قطع و وصلی زیاد داره. صرف میکنه عوض کنم؟!
need an answer....
تا اونجایی که میدونم با هر بار روشن/خاموش کردن مودم عوض میشه .نقل قول:
فکر نمیکنم قطعی به مودم ربط داشته باشه .
مهدی جان اینجام که دوباره کار به شکایت رسیده:n15:نقل قول:
من میخواستم بیام های وب با این اوصاف نه راه برگشت به آسیاتر خوبه و نه های وب!!!!:n14:
خدا لعنت کنه کسی که نامحدود مخابرات مشهد رو بردااشت!!!!:n24::n24::n24:همه چیز تا قبل عید امسال خوب بود:n23:
راستی مهدی جان چه جوری نویز خطم رو کم کنم؟؟؟؟:n13:
نمیدونم چی بگم:n15:نقل قول:
به یکی از دوستام در های وب گفتم وضعیت رو جویا بشه بهم خبر بده وضعیت به چه صورته....
===
برای نویز خط اینجا رو ببین:
+
فکر کنم دیگه این سرعت تو شب تبدیل به نوستالوژی بشه واسمون :n28:
گیت وی 8