اکتیو شدش رو توی سایتنقل قول:
akbarahmadi.ir
داره
Printable View
اکتیو شدش رو توی سایتنقل قول:
akbarahmadi.ir
داره
با نظرتون 100% موافقم. ولی networx هم برای من روی win8 باعث میشد که دائم کرش کنه!:sq_17:نقل قول:
حالا من چیو استفاده کنم؟:sq_24:
مرکز مخابرات سلمان فارسی - سعادت آباد سرعت 512 رو آزاد کرده من صبح رفتم 256 و کردم 512 کمتر از 2 ساعت سرویس جدید برقرار شد:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این خبرهایی که هست مبنی بر حجمی شدن سرویس ها ، یعنی سرویس های نامحدود برداشته می شن ؟
netspeedmonitorنقل قول:
سبک و راحت و رایگان
خوشحالم که در این زمینه هم نظرمون یکیه:46:نقل قول:
در مورد کرش کردن که من هم از ویندوز 8 استفاده میکنم با ورژن 5.2.4 و 5.2.5 تست کردم مشکلی نداشت ولی نسخه 5.2.5 یکی از تغییراتش که تو سایتش نوشته سازگاری با ویندوز 8 هستش ولی حالت پین شدن به تسکبارش یکم بیریخت شده برا همین من از همون 5.2.4 استفاده کردم شما از اخرین ورژن استفاده کردی بازم کرش کرد؟
برنامه که مثل این برنامه باشه نداریم (تکه) ولی یکی شبیه بهش داریم البته امکان چسبیدن به تسکبار نداره ولی اگه مجبور شدی بد نیست
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مبارک باشه:31:نقل قول:
نه اینجور که گفتن قراره این سرویس در کنار نامحدود بدن خدا کنه همینطور باشه
شایدم یه وقت به شکل غیر مستقیم مجبورمون کردن مثلا قیمت نا محدود چند یرابر کنن:31:
این برنامه رو وین 8 نصب نمیشه! خیلی وقتم هست اپدیت نشدهنقل قول:
دوستان شما هم نمیوتنین چیز پی ان وصل بشین ؟ ارور 800 میده
من netlimiter pro استفاده میکنم چیز خوبیه :دی
منهدم شده دیگه سایت باز نمیکنه با dns jumper تونستم dns رو تغییر بدم تا درست شه !! این مخابرات از چه dns استفاده میکنه که یا انقدر طول میده سایت باز کنه یا اصلا باز نمیکنه ؟
1 سالی میشه دی ان اس مخابرات نابود شده اصلا استفاده نکن اینه:نقل قول:
217.218.127.127
217.218.155.155
دی ان اس خارجی استفاده کن که بهترین پینگ و کارایی رو با dns گوگل داره
8.8.8.8
8.8.4.4
خوبه ولی کار اصلیش چیز دیگس و جای یه برنامه مانیتورینگ و گزارش گیری ترافیک رو نمیگیرهنقل قول:
ولی اگه کسی بخواد هم یه فایروال داشته باشه هم بتونه سرعتش رو محدود بکنه یه مانیتورینگ ساده هم داشته باشه گزینه خوبیه
اگه رو فایروالش و امکانات دیگش حساب کنی سنگین نیست ولی برا مانیتورینگ سنگینه
مشکلی نداره وصل میشهنقل قول:
بچه ها من صبح رفتم مخابرات. ۱ مگ داشت ماهی ۳۹ تومن !
نمیدونستم ۱مگ اومده خواستم اطلاع رسانی کنم
Sent From My Htc One X