-
سلام
دوستان یک تجربه طلایی ! :n02:
وقتی مریض میشید و یا سرما میخورید ..وقتی وارد یک جمعی میشین یا به مراسمی ، مهمانی خانوادگی دعوت میشید . هیچ وقت به کسی نگید مریض شدید . چون تجربه ثابت کرده هر کس تو اون جمع مریض بشه همه انگشت اتهام میره
سمت شما که شما باعث ویروسی و مریض شدنش شده اید !!! حتی اگر بر اثر عدم مراقبت از خودش یا از کسی دیگه گرفته باشه بازم میگه از که تو این مریضی رو گرفته :n28::n30::n29::n27:
-
داخل کامپیوترتون اطلاعات مهم و شخصی و ضروری ک کم استفاده و مهم هستن براتون حتما داخل ی dvd ی کپی ازشون داشته احتمال پاک شدن و خراب شدن هارددیسک وجود داره و اطلاعات رو دائمی نمیشه نگه داشت
-
در کلاس درس دوستی داشت تعریف میکرد میگفت یکی از بستگانش رو بیمارستان بستری کرده بودند، ماهم علت رو جویا شدیم، گفت که خیلی « فست فود » مصرف میکرد. یعنی نه اینکه بگی دوبار یا سه بار در ماه بلکه سه یا چند بار در هفته. میگفت که تو خونه بیهوش شده و از حال رفته.
خوب ببینید، خدا به انسان عقل داده یعنی خودش میتونه تشخیص بده چی براش بده و چی خوب! پس چرا عقل رو فدای هوس های زودگذر بکنه.
میشه کلا فست فود رو از رژیم غذاییمون حذف کنیم ولی من نمیگم کامل حذف شه چون سخته. خود بنده خیلی که بخوام فست فود مصرف کنم،
یک یا دوبار در ماه.
فقط کافیه یکم منطقی فکرکرد. اگه فرضا بگیم در سوسیس و کالباس ازگوشت خالص هر حیوون حلال گوشتی استفاده میشه پس چرا اینقدر ارزونه. درسته شاید از دید برخی غذاهایی مثل پیتزا خیلی گرون باشن اما یقینا اگه از گوشت خالص در کالباس یا سوسیس اون استفاده میشد خیلی میتونست گرون تر باشه.
قیمت انواع گوشت رو هم که اطلاع دارید.
پس اصلا نه منطق تو استفاده از گوشت خالص هست و نه سودی برای سازنده.
خواهش میکنم سعی کنید، تا حد امکان مصرف فسد فود رو به حداقل برسونید و اگه فست فوی استفاده میکنید سعی کنید تو ساندویچی نباشه و حتما تو خونه درست کنید.
علتش رو میگم براتون:
تو غذای بیرون، علاوه بر اینکه مواد غذایی سالمی مصرف نمیکنی بلکه روغنش هم کاملا غیر بهداشتی و سرطان زا هست چون مدت زیاد و برای افراد زیادی استفاده شده.
اما وقتی تو خونه درست میکنی و بهداشت رعایت میشه لااقل میدونی ضرری که بهت وارد میشه فقط از خود غذا هست و مضراتی مثل غیر بهداشتی بودن بهش اضافه نمیشه.
ممنون.
-
وقتی قرار دوباره به محل کارتون برگردید چک کنید کلید ها همراتون باشه.:n01:
با دوستان واسه ناهار بیرون رفتیم و شیفت عصر نوبت من بود، موقع برگشت دیدم کلید ها جا مونه، اگه کلید دوستم نبود نمیدونستم چی می شد:n02:
-
متاسفانه توی کشور ما حیلی چیزها رو باید از سنین پایین شروع کرد.یکی از اونها پول جمع کردن برای ازدواج هست.البته منظورم به اونهایی که پدر مایه دار دارند نیست
الان به یک پسر 16-17 ساله بگی پول تو جیبی هات رو خرج چیزهای بی خودی نکن-یا اونهایی که از همین سن تابستان ها کار میکنند یا کار نیمه وقت انجام میدن این رو بگی
میگه اوووووووووووو کو تا من ازدواج کنم....من اصلا زن نمیگیرم.:n21:
همین پسر توی 24 سالگی که تازه مدرک گرفته و از سربازی امده 1 ریال پول توی جیبش نیست....حالا تا بگرده کار پیدا کنه و پول جمع کنه اگر شانس بیاره توی 30 سالگی بتونه یه خونه کوچک توی جنوب شهر اجاره کنه و با قرض یه عروسی کوچک بگیره یا کلا حسرت عروسی رو به دل زنش بذاره و یک زندگی سراسر سختی رو شروع میکنه
من خودم از 15 سالگی پول هام رو جمع کردم.البته من عقلم نمیرسید وگرنه خیلی زودتر باید خونه میخریدم.ولی توی 25 سالگی هم خانه خریدم.هم یک عروسی مفصل هم یک مغازه اجاره کردم و کاسبی راه انداختم.اگر خدا کمک کنه به زودی هم مغازه رو میخرم
-
سلام
وقتی جایی استخدام میشید اگه ازتون سفته خواستن حتما و حتما ازشون(مسیول کارگزینی یا رییس) رسید بگیرید و قید کنید که برای ضمانت کار دادید، ضمنا قسمت سمت چپ سفته هارا بکنید و پیش خودتون نگه دارید.
من به رییس اعتماد کردم و بدون رسید سفته دادم و ضربه خوردم، بنابراین به هیچکس اعتماد نکنید
-
اقا موقع ماشین خریدن از آشنا حتما حتما حتما(غریبه بماند) قید کنید به مدت 48 ساعت بعد از قولنامه اگر ایرادی تو ماشین دیدید (که به شما نگفتن مثل تصادف، رنگ ،گیرببکس ،موتور )قولنامه فسخ هست !!! و حتی ضرر و زیان لحاظ کنید!!!
-
اکثر اوقات بهترین راه عاقل شدن هزینه دادن است!
ما تذکرات و توصیهها و راهنماییهای دیگران را بیشتر اوقات قبول نمیکنیم (یک گوش در یک گوش دروازه!) اما وقتی هزینه آنرا دادیم تازه متوجه میشویم دیگران چه میگفتند و باید چه کار میکردیم و اگر این مورد در آینده تکرار شد باید چه کار کنیم!
-
به کسی نسیه نده / توی مسایل مالی بی رحم و درنده باش .
-
ببینید و عبرت بگیرید از ماجرای داخل اتوبوس :
موضوع از این قراره که دیروز عصر برای رفتن به مقصدم . ترجیح دادم به اتوبوس برم . رفتم داخل اتوبوس نشستم . خیلی راحت . بعد مسیر کمی طولانی بود . یک اقایی هم کنار من نشست سنش میخورد 27-28 سال باشه . که بسیار خوش اندام و چهارشون بود .بعد کمی گذشت . بعد دو تا پسر هم سوار اتوبوس شدند سنشون حدود 20 و 22 سال بود . که از این ها بودند که ابروشون رو برمیدارند و از این فشن و موسیخی ها .. :n09:
این دو نفر اومدند ته اتوبوس و سرپا بودند و قسمت خانم ها چشم چرونی میکردند . این دو نفر هم که از رو نمیفتند و پیش هم چیزی میگفتند و میخندیدند . و این موضوع ادامه داشت . و گاهی هم به دختر های مدرسه ای هم تیکه میانداختند و بلند بلند میخندیدند .بعد هی این موضوع ادامه پیدا کرد . چند نفر سن بالا بودند که از این کار بدشون میمود . و با نگاهی تامل برگنیز به این دو فرد نگاه میکردند . بعد من و این اقا که اول گفتم هم ته اتوبوس بودیم و صندلی اخر نشسته بودیم . که یکی از
این دو پسر گفت ببین اون دختره چقدر خوشگله . رفیقش با چشماش اشاره کرد و گفت بابا اونو میگم . بعد این رفیقش میگفت نمیدونم بعد هی چشم چرونی میکردند .بعد دیگه نشونی داد گفت اون که روسری شالی مشکی داره و مانتو قرمزه .
داستان از اینجا شروع شد . :n04: قیافه اون مردی بود که کنار من نشسته بود . مشخصات همون مشخصات همسر اون مرد بود که داخل اتوبوس نشسته بود . اقا بلند شد سرپا ...چشمت روز بعد نبینه . گفت چه غلطی کردی . گردن اون فرد رو طوری گرفت که قصد خفه کردن وی رو داشت . پسر میگفت به تو چه . و به شما ربطی نداره . این یارو گفت به همسر من با چشم بد نگاه میکنی . انقدر پسر رو زد باور کنید باور کنید به چی قسم بودم آنقدر این فرد رو زد صورتش به خون اغشته شده
بود . ته اتوبوس باریکه ای از خون راه افتاده بود . راننده اتوبوس اومد جدا کنه . سن بالا ها و ریش سفید ها اومدن وساطت کنن و نزارند. بعد زنش جیغ و داد و التماس که ولش کن ولش کن...زنش خدا و زمین و اسمون رو قسم میداد که ولش کنن . این یارو هم که به شدت عصبانی بود سر اون پسررو انقدر به شیشه اتوبوس کوبید که علاوه بر این که شیشه ترک خورده بود شیشه خونی شده بود .خلاصه اون پسر بیهوش شد و دوستش فرار کرد .
وقتی قضیه تموم شد و امبولانس اومد . این پسر بینی و .... . صورتش فکر کنم دیگر قابل تشخیص نبود . اون مرد هم دستگیر شد.
. امبولانس و ..اومدن پلیس و ترافیک به وجود آمده رو فقط تجسم کنید ...
این رو به هر کی میدونید تعریف کنید تا بدونه چشم چرونی چه عاقبتی داره ...حال اون مردک بدخت شد . معلوم نشد اون پسر بیهوش شود یا ..:n03: