behroooz
در زندگی سعی می کنم به گذشته و آینده فکر نکنم...... اینطوری همیشه احساس راحتی می کنم ،نقل قول:
در زندگی به دنبال چه چیزی هستی که اگه بهش برسی احساس راحتی خواهی کرد دوست من ؟
اولین خلبان ایرانی کی بود؟
نه گذشته ی سختی با خودم به دوش می کشم ... و نه آینده ی خیالی در تصوراتم نقاشی می کنم .....
اینجا و اکنون .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سرهنگ محمد تقی پسیان ؟ سرهنگ نخجوان ؟ میشه خودت بهم دقیقش رو بگی ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
--------------------------------------------------
soleares
خب میتونه - 200 نباشه ...... ( ملوان زبل [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )نقل قول:
اگر 200- باشه که مال شما هم میشه منفی 8 میلیون ! زبلی آ
راستی یه سوال هم دارم :
بین جنیفر لوپز و بریتنی اسپیرز کدوم زشته کدوم خوشگله کدوم خوش هیکله کدوم بهتره کدوم رو دوست داری ؟ کدوم صداش بهتره ؟
این خودش شونسده تا سوا بود نه ؟ جواب بهده !
آخی ... فقط یه سئوال داری ؟ من مرده ی این یه دونه سئوالاتم که از پشتش 10 تا سئوال در میاد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فقط یک کلام عزیزم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ...... چی ؟
آنجلینا جولی ....... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
------------------------------------------------------
javadbka
سلام دوست من ...نقل قول:
من كه سوالي ندارم ....
خب حالا درست اسمش صندلی داغه ... اما خب میتونه همش سئوال نباشه ... گاهی اینجوری هم میشه دید ....
اما اگه خواستی بپرسی ، به خاطر حدس جوابم ، سئوالت رو مخفی نکنی . [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
-----------------------------------------------------
(¯`•Boye_Gan2m•´¯)
سلام [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
سلام
تیم فوتبال ایرانی؟
تیم فوتبال خارجی؟
راستش زیاد اهل فوتبال نیستم ،
اوماااااااااا :
ایرانی که اصلا جز تیم ملی و استقلال پرسپولیس نمیشناسم ....
اما خارجی ... مکزیک . ( توی جام جهانی شرط بستم ایران میبازه بهش و یه شام خوشمزه بردم .... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
راستی کمکات رو فراموش نمی کنم ، توی تاپیک مار ها خیلی کمکم کردی . [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
soleares
به نظرم قطع کردن شاخ و تنه ی یه درخت ، هیچ دردی از ما دوا نمی کنه ....نقل قول:
به نظرت اگه امریکا بترکه نابود بشه خوب میشه ؟
دوم اینکه الان آمریکا ترکید ابر قدرت کیه ؟
اون میتونه جای دیگه ای رشد کنه ،
باید در مورد ریشه و خاک ، فهمیدن آغاز کرد ........ چه بسا این ریشه ی آلوده اینجا هم رشد می کنه .....
شاید حالا هم آمریکا ابر قدرت نباشه ....
گاهی این فکر به سرم میزنه که ، بروسلی با تمام قدرت و مهارت رزمی که داشت ،حریفش میتونست توی یه مسابقه ، چنان بگ .... زه که از زمین خاک بلند بشه ..... اونوقت حریف از شدت دل درد و خنده توانایی ادامه ی مبارزه رو نداشت . [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .
ابر قدرت ، فکر انسان هاست ............ چیزی که به انسان هدیه داده شد ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
amintnt
سلام ...نقل قول:
ای بابا! چ
چرا اسم تاپیکو عوض نکردین که بفهمیم رو صندلی کسی نشسته؟
من سوال خاصی ندارم.
آره منم نمیدونم چرا ، اما حالا میدونی من صندلی نشینم ،
سئوال غیر خاص چی نداری ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ( شوخی کردم ، بهر حال خوشحال میشم اگر سئوالی بود جواب بدم )
Wisdom
سلام به تو دوست قدیمی و با مرام خودم .... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
سلام nightmare عزیز
هر آدم ایرانی شناسنامه داره
1 - اسمی که توی شناسنامه برات انتخاب شده چی هستش ؟ D; ( به شخصه چند بار ازت پرسیدم جواب ندادی )
2 - عشق بهتره یا دوست داشتن و آیا فرقی بین این دو هستش ؟
3 - توی زندگی از چه چیزی کمال لذت بردن رو میبری ؟
4 - خدا رو توصیف کن ؟
5 - Civick یعنی چی ؟
6 - انسان ها میتونن عشق الهی داشته باشن ؟
7 - تو عاشق خدا هستی ؟ ( البته به معنای حقیقی , نه فقط توی لغت )
8 - 7 رقم شماره موبایلت رو بگو + پیشماره اش
9 - توی حساب بانکیت چقدر پول داری ؟
10 - فکر میکنی چه جوری پیش خدا بازگردی ؟
11 - اولین حقوق و دستمزدی که گرفتی چقدر بود و برای انجام دادن چه کاری بود ؟
12 - غذای مورد علاقت چی هستش ؟
13 - اگه من ازت 200 هزار تومن پول قرض بخوام بهم بدی ؟ ( بدون چک ضمانت )
14 - کارت اهدای عضو رو پر کردی ؟ ( در صورت تمایل پاسخ بده )
16 - " عشق حقیقی " رو برام تعریف کن ؟ ( عشقی که خودت دوست داری داشته باشی )
17 - کار و بار چطوره ؟ نون و بوقلمون منظورمه !
19 - اگه دوست داشتی توی حیوان ها یکی رو انتخاب کنی چه موجودی رو انتخاب میکردی ؟
20 - کلاً خیلی از تفکرات و عقایدت خوشم میاد و از هم صحبت با تو خیلی لذت میبرم , به خاطر کمک ها و راهنمایی های که توی انجمن انجام دادی ازت تشکر میکنم و در مجموع " خیلی باهات حال کردم ! "
1 - اسمی که برام تو شناسنامه انتخاب شده اسمی هست که میشه باهاش در جاهای دیگه استخدام شد ... بعضیا دوست دارن با اون منو صدا کنن ، در کل ماهیتش فقط یه کلمه هست ...
( همیشه جواب دادم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
2 - من عشق رو با دوست داشتن یکی نمی بینم ، دوست داشتن از دلبستگی , عادت ، موندن ...... حرف میزنه اما عشق...... ،
جمله ی توهم رو اون روز فهم کردم که می گفت :
خود او خواهم شد ، نه فرشته ای بر عرش او . [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
3 - لذت مادی : بازی با نقاط خاص عصبی در بدنم ، کهحال کسی رو مثل خودم در این مورد ندیدم .
لذت معنوی : توانایی پذیرفتن آنچه که هست ..... نه آنچه که باید باشد . [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
4 - توصیف ها ، سیل کلمات .... همه ی اینا میمیرن .
یکی بود یکی نبود ....
یکی بود یکی نبود
یکی بود یکی نبود
5 - معنیشو نمیدونم اما مسلما معنیش هم معنیه با Civick [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
6 - انسان ها میتوننن جریان خداوند باشن ..... انا الحق ... انا الحق های منصور حلاج ، و اقرا بسم ربک الذی خلق .....
7 - من عاشق خدا نیستم . من اراده ی خداوند بر روی زمینم .....
8 - همیشه با موبایل دشمن خونی بودم ..... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] موبایل ندارم . [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
9 - تهی تومان پولدارما [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ....
10 - من همین حالا در حضور اونم ....
11 - یادم نیست درست ، فکر میکنم 30 هزار تومان ، تراشکاری .
12 - خوب غذایی که بیشتر از بقیه می تونه توجهم رو جلب کنه : چایی شیرین [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
13 - اگر داشته باشم دریغ نمی کنم .... و به هیچ ضمانت و محدودیتی لازم ندارم .... زمانی که حس کنم دوست دارم کمک کنم ، فقط اون کار برام مهمه ....
14 - نه . ( در صورت تمایل لطفا قضاوت نکنید چرا پر نکردم . نه گفتن همیشه حاکی از مخالفت نیست . )
15 - [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] سئوالات داغ بود این یکی سوخت ....
16 - و باز هم این جملات زیبا برام زنده شد ....
سکوت می میرد ...
ابدیت می میرد ....
من می میرم ....
تو نیز خواهی مرد ....
و تنها یک چیز باقی خواهد ماند :
" عشق "
و مسیح فرمود :
" عشق خداوند است ... "
( این دلیل بر این نیست که خودم دوست داشته باشم این عشق رو داشته باشم .... شاید من خود اون عشق بشم .... )
17 - شکر .... سعی می کنم رو به بهبودی بره .... اونم چه بوقلمونی .... $$$$$
18 - [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] احتمالا سئوال 18 رو با حلیم بوقلمون که یحتمل اسمش رو اوردی هوس کردی بزنی تو رگ .... دادی بالا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
19 - مار کبری
20 - [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنونم از لطفت ... و من هم کمک شما رو هیچوقت فراموش نمی کنم .... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تا بعد ......