سلام مجدد خدمت دوستان،
نقل قول:
یه مساله ای همیشه هست اونم اینه که با وجود اینهمه روش های پیچیده جاسوسی از کجا معلوم یک شخص یا نهاد جاسوسی اقدام به کرک کردن برنامه ها نکنه؟
نقل قول:
مثلا همین IDM فقط کافیه لیست اسامیه فایلاهاییکه شما دانلود میکنی رو به یه جا بفرسته. میتونه با یه فایل سبک چند کلیو بایتی اینکارو بکنه جوریکه روحتم خبر نشه.حتی اگر کرک شده هم نباشه کی میتونه خودش تشخیص بده که برنامش سالمه
نقل قول:
چه تضمیمی هست که دقیقا اونچه ما تصور میکنیم رخ میده؟
نقل قول:
من میگم کی میدونه حتی همین کومودو دستکارش شده نباشه........حتی ویندوزمون....
سلام مجدد جناب shayan_tanha:11:
شما دیگه خیلی داری سخت میگیری، از اونور بوم داری میافتی: د ی
اگه اینجوری باشه با چه امنیت خاطری از یاهو استفاده بکنیم! از گوگل چطور؟ گوگل بچه خوبیه؟ من که نمیدونم، شما میدونید؟ میگن دست یهودیاست!! اصلا خودِ مایکروسافت، بچه خوبیه؟ ویندوز چطور! فضوله یا نه؟ و هزارن مثال دیگه... اگر بخواهیم اینجوری فکر کنیم باید سر تا پای همه چیز را گِل بگیریم! ، حداقل اینترنت را باید تعطیل کنیم، همونی که جناب pcsoft فرمودند:
نقل قول:
اگر قرار به این حساسیت ها باشه که به لینوکس و کلا همه سیستم عامل ها باید شک کرد و در اینترنت رو هم تخته کرد.
========
نقل قول:
از خود من میپرسه فلان برنامه امنه یا نه
سوال: ایا در مورد همه فایلها و همه برنامه ها اینجوریه؟؟؟ ==> خـیـــــر
مگه شما نفرمودید که در مورد IE کاری باهاش نداشت، خب این یعنی کمودو داره صراحتا میگه بابا این برنامه امنه.
همین الان که داشتم این پستو مینوشتم کمودو یه ویروس توی سیستم من پیدا کرد ...==> یعنی به من گفت علی! این فایل ویروسه.
خب، اگر هم نتونه تشخیص بده که فایل امنه یا ویروس:
1) آیا این حالت خوبه که کاری با فایل نداشته باشه تا فایل هر کاری خواست بکنه....=> اگر ویروس باشه سیستم ویروسی میشه.
2)یا اینکه این حالت خوبه که وقتی تشخیص سالم یا مخرب بودن را در مورد یک فایل نداره حداقل بهتون اعلام کنه؟
شما کدوم را میپسندید؟؟
========
شما اول کار وقتی IDM را نصب کردید آیا کمودو بهتون نگفت که برنامه سالمه؟ ولی وقتی کرک کردید بهتون اطلاع میده که ==> کاربر عزیز این IDM شما اون IDM -ی نیست که من سالم میشناسم. ولی اگر دوست دارید ازش استفاده کنید، انتخاب با خودتونه!
آیا این رفتار کمودو و حساسیتش خوب نیست> البته که خوبه.
اگر شما IDM را کرک بکنید و یا مثلا بیایید تغییراتی بدید و کمودو کاری باهاش نداشته باشه و کنار وایسه من به کمودو نمره منفی میدم!!
========
نکته آخر:
در مورد خروجی و ... فرمودید: شما فقط سیستمت ویروسی نباشه، خروجی دیگه مشکلی نیست!