بعد از یکی دو هفته فعال میشهنقل قول:
Printable View
بعد از یکی دو هفته فعال میشهنقل قول:
ايا فايلي هست با حجم كم كه تو سيو بازي كپي كنم اسم تيما و پرجم تيما و نقل انتقالات درست بشه؟؟؟
از لطفتون بینهایت متشکرم...:40:نقل قول:
خدمت شما دوست عزيز:
کد:
http://liz.ir/?ti
اميدوارم مورد قبول باشه
پچ رو دانلود می کنم و نتیجه رو اینجا میگم که خوب هست یا نه...
ولی تو کامنت های کاربران گفته بودند که عالی هست
نه جان من نکن اینکارو اینجا وجود تو خیلی حیاتیه :10:نقل قول:
درضمن اونم از روی عصبانیت و ندونم کاری یه چیزی گفته حالا تو بزرگی کن جوابشو با سکوتت بده:27::21:
آقا مال من تو جام باشگاهای اروپا خودش سر خود بازیکن تعویض می کنه ترکیب تیم و عوض می کنه چرا اینجوریه؟
نقل قول:
نمیشه که یکی از گرد راه برسه شروع کنه به فحاشی
من حق رو 100% به آقای dverbame میدم.
ایشون میاد به طور رایگان در اینجا فعالیت میکنه و پست های مفید میزنه.
گیرم که یه فایلی هم مشکل داشته باشه. اصلاً دلیل نمیشه شخصی بیاد توهین کنه.
مگه وقتی 10 تا فایل دیگرو دانلود میکرد و همه سالم بودن و مشکلاتشون حل میشد چه کار میکردن؟
متاسفانه تو ایران باب شده هر وقت به دیگران خیری برسونی نهایتاً زبوناً ازت تشکر میکنن ولی اگر سهواً مرتکب اشتباهی بشی، انگار ارث ...
به هر حال همون آقایی که اینقدر ناجوانمردانه به این بنده خدا توهین کرد، اگر میومد میگفت همچین مشکلی پیش اومده حالا چه کار کنم، هرکس از جمله خود من میومدیم بهش راه حل ارائه میدادیم.
به هر حال یکی از اهدافی که تو این محیط مجازی دور هم جمع شدیم اینه که مشکلات هم رو حل کنیم.
و در آخر اینکه همیشه سعی کنید مرد باشید.
ببخشید که پستم بی ارتباط با موضوع تاپیک هست ولی از مدیران خواهش مکینم پستم رو پاک نکنند
دوست عزیز شما برید Game Plan از اونجا تنظیمات مربی رو off کنید .نقل قول:
من وقتی بازی میکنم خیلی سرعت بازی کمه نمیشه کاری کرد که سرعتش یه کم بیشتر بشه؟باتشکر
از منوی تنظیمات میتونی سرعت بازی رو به انتخاب خودت تغییر بدینقل قول:
0 یا 1+ و یا 2+
میشه یکم کامل تر توضیح بدید؟؟؟؟؟؟؟؟منظورتون از دو هفته چیه ؟؟؟؟؟؟؟؟یعنی دو هفته بعد از نصب بازی یا این که باید تو خود مستر لیگ جلو رفت؟؟؟؟؟؟؟؟؟نقل قول: