دوستان RSSI و CINR چقدر باشه خوبه ؟
Printable View
دوستان RSSI و CINR چقدر باشه خوبه ؟
نقل قول:البته شاید برای طرح های یک ساله مثل قدیم باشه.نقل قول:
برای طرح های با حجم محدود استفاده در ساعات دو الی هشت صبح و جمعه ها دو صبح الی دو بعد از ظهر رایگان می باشد (حجم اطلاعات ارسالی و دریافتی در این محدوده های زمانی محاسبه نخواهد گشت.)
---------- Post added at 02:53 PM ---------- Previous post was at 02:51 PM ----------
خوب احتمالاً اون چراغ سیگناله که به نسبت RSSI تغییر میکنه.نقل قول:
نقل قول:
مدل مودم رو مطمئن هستی؟
BM632W اینه:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه ممکنه یه عکس از مودمت بذار اینجا
آقا میگم خودم داشتم این مدل رو چه جوری اشتباه بکنم. بیایید اینم عکسش :نقل قول:
نه مدل مودم این نیست همون مدل greenpacket هست که پایه هاش مثل اینه و این دوستمون اشتباه متوجه شده
سلام دوستان
من سرویس 512 دارم، چند تا سوال داشتم:
1. چرا سرعت آپلود من اینقدر افتضاحه؟؟ در حالی که سرعت دانلودم عالیه!
زنگ زدم پشتیانی، میگه جای مودم رو باید عوض کنی!!! بهترین جا که کمترین نویز و بهترین سیگنال بود همینجاست آخه!
RSSI: -84.51dBm
CINR: 17.27/9.88(R3/R1)dB
2. از ساعت 2 تا 8 مجانیه دیگه؟؟ کاری که نباید انجام داد تا مجانی باشه؟ بعضیا گفتن کم میشه از حجم!! چه طوری میشه فهمید کم میشه یا نه؟
بابا یکی جواب ما رو بده دیگهههههههههه...
1- از کجا میشه فهمید تو حالت دمو هستی یا نه؟ سرعت دمو با فعال فرق داره؟
2- 512 طبقه دوم و وقتی که 3 تا خط آنتن داره مودم!! مودم 110 تومانیه مبین نت دارم که واقعا افتضاحه. چیکار کنم بالا بره؟!
External Antenna Status -3 باید Enable باشه یانه؟! تو تنظیمات مودم
4- این صفحه E-care برای من اصلا باز نمیشه صفحه اش ؟! چراا؟
1.باید جای مودم رو عوض کنی. من هم همین مشکل رو داشتم، سرعت دانلودت ممکنه فرقی نکه ولی سرعت اپلودت خیلی میاد بالا.نقل قول:
2.کلا از ساعت دو تا هشت سیستمشون حجم حساب نمیکنه، به این معنی که اگر یه فایل رو ساعت 1 شروع به دانلود کنی از ساعت 2 به بعد حجمت کم نمیشه.
سلام دوستان
من چند صفحه ای از این تاپیک رو خوندم، فروم های دیگه رو هم برای مبینن نت گشتم، حالا نوبت اینه که دست به دامن خبره های کار بشم :31:
من 2 ساله که از شاتل اینترنت می گیرم، تا 3 4 ماه پیش هیچ مشکلی توی دانلود رایگان نبود، ولی 3 4 ماهه که سرعت شب ها افتضاااااااااااااااح شده! الآن سرویس 2 مگ دارم، شبها با 5 6 kbps دانلود می کنم! یعنی از diallup هم کمتر :دی لول
هر دفعه با پشتیبانی تماس گرفتم یه داستانی سر هم کردن. ولی با یه آدم اینکاره که حرف زدم، گفتن پورت ها رو میبندن تا سرعتت کم شه، کم دانلود کنی به سرورشون فشار نیاد! دستشون درد نکنه :دی
گویا با اینترنت adsl باید وداع کرد و رفت سراغ وایمکس!
حالا اصل سوال بنده شروع میشه :دی
وایمکس ایرانسل که دانلود رایگان نداره، به درد من نمیخوره. ولی مبین نت به نظر خوب میاد. از دوستانی که با مبین نت کار کردن این سوال ها رو دارم:
1. سرعتی که قولش رو دادن، توی 24 ساعت شبانه روز ثابته؟ توی زمان ترافیک رایگان افت نداره؟
2. لطف میکنین سرعت رو از speedtest.net تست و share کنید؟
3. به نظرتون ارزش داره جای شاتل مبین نت بگیرم؟
4. پشتیبانی چطوره؟ میپیچونن یا خوبه؟
مرسیییییییییییییییییی:40::11: ببخشید طولانی شد!
نصابه به من گفت RSSI حدود 75 باشه خوبه، CINR هم هر چی بالاتر بهتر.نقل قول:
برای من الان RSSI ام 75ه و CINR هم 10. مشکلی هم ندارم.
سلام . دو تا سیستم دارم یکی پی سی پنتیوم 4 و یک لپ تاپ . من می خواستم برای دانلود و آپلود با سرعت بالا در یو تیوب و فیس بوک ای دی اس ال بگیرم بعد متوجه شدم که چون شماره تلفن تغییر کرده به سیستم فیبر نوری ، دیگه ظاهرا نمیشه ای دی اس ال گرفت و حالا تنها راهی که دارم اینه که وایمکس برای اینکار بگیرم .
سوالم اینه که شما ایرانسل رو توصیه می کنید یا مبین نت رو ؟
در مورد هزینه اش هم اگر راهنمایی کنید ممنون میشم
سلامنقل قول:
برای من سرعت از لینک مستقیم توی تمام ساعات به شرطی توی idm 16 کانکشن بسازی خوبه
ولی از لینک غیر مستقیم و حتی لینک مستقیم با 1 کانکشن افتضاحه حدود 5-6
پشتیبانی هم اگه مشکل فنی داشته باشی مثلا مودم کار نکنه یه کارشناس تا 48 یاعت می فرستن ولی برای مشکل سرعتم من که هرچی زنگ زدن گفتن speedtest مبین نت برای سرویس شما مشکلی نشون نمیده
در ضمن طرح 512 دارم