محمد جان منظورم اینه هر لول چیا بزنم
5 تا wis
1 Rec
1 int
سعی میکنم rec و int iم از آیتما بگیرم . این برای pvp و راید هم خوب هست دیگه فکر کنم .
راستی یه سوال دیگه بعدا میشه اینا رو ریست کرد؟
Printable View
محمد جان منظورم اینه هر لول چیا بزنم
5 تا wis
1 Rec
1 int
سعی میکنم rec و int iم از آیتما بگیرم . این برای pvp و راید هم خوب هست دیگه فکر کنم .
راستی یه سوال دیگه بعدا میشه اینا رو ریست کرد؟
ای بابا تو چرا همه کارات رو سرخود انجام میدی؟اخه کی میره رو اون Boot بدون سونیک اینقد پول میده.با این کارات فکر مارو خراب کردی دیگه خودت رو نمیدونم.نقل قول:
وقتی میای اینجا میگی با پولم چیکار کنم واستا بهت بگیم چرا میری خودت خرج این اتااشغالا میکنی.
دیر جواب دادی حاجی بعد من هیچوقت پول زیاد دستم نبوده که. مثل اینه که به یه فقیر بدبخت یه عالمه پول بدی و بفرستیش توی یه بازار شیک ....نقل قول:
این تاپ legend adamas boots رو اشتباهی کپی پیست کردم از نوشته بالایی منظورم همون تاپ آرمر بود . بووت نخریده بودم که تاپ آرمر .
سه تا لپیس لول 5 داشت Craft و Shrewd و Fortune+ داوول کرفت لول 1 و داول Fortune لول 1
800 hp و 900 sp و [3]
فوق العاده نبود ولی فکر کردم چیز خوبیه بعد چون توی ah بود خریدش هم بدون دردسر بود >.< فقط بدشناسی آوردم دیگه ... تقریبا دو ماه بود حسرت پوشیدن یه تاپ آرمر leg رو داشتم به خاطر رنگش :دی حیف شد
او کی هدفمو مشخص کردم :دی
میخوام بعد اینکه این pagan لول 30 م 40 شد برم یه orc بسازم و تا 58 hm برم بعد که فارم کردم یه um و 60 :دی فکر کنم 1-2 سالی طول بکشه :دی
بازم زیاده.4.5 میدی یه دونه ele دارشو میگیری تازه تو درمورد سونیک از ما پرسیدی نه تو مورد upper.نقل قول:
ارزش گلد داره کم میشه پول رو نگه ندار.از من میشنوی چند تا conti ارزون بگرد پیدا کن نگهشون دار چون هیچوقت ارزششو conti از دست نمیده.1500 تا 1700 قیمت متعادلشه واسه 15 روزه.
4.5 نمی تونی ele top پیدا کنی.الان زیر 6 بیل پیدا نمیشه مگه اینکه فقط ele لیتک شده باشه.نقل قول:
بهترین چیز هم برای حفظ ارزش گلد OP هست.همیشه OP بخرید اگه می خواید ارزش گلدتون رو حفظ کنید.
بچه ها اگه UM تو مبارزه هم بمیره دیلیت میشه؟منظورم مبارزه با یه دارک هست که معمولا تو gliter بازیکنا انجام میدن.
نه.تو battle نمیمیره.نقل قول:
save کردن Gold با Conti راه خوبی بود ولی نه الان . من هم همین کارو می کردم ولی قیمت Conti زیاد اضافه نشد در حالی که قیمت Op Hammer سه تا چهار برابر شد . بهترین AP Item برای سیو کردن گلد همون Op هست.نقل قول:
اصلا نگرفتی چی گفتم.نقل قول:
دقیقا منظورم همین بود که هر لول چقدر چی رو اضافه کردن معنی نداره .
شما بگو تو کدوم PvP بازی می کنی تا بهت بگم چی کار کنی .
اون 1 دونه Int هیچ اثری نداره . Full Int هم کنی باز باید تو Gear کلی Int داشته باشی تا بتونی یه چیزی بکشی تو pvp .
Int رو کلا بیخیال . همون Healer باش .
اگه می خوای به سبک Nob ها جواب بدم که بنظرم 3wis/4rec برو و با لباس هاتم باز Rec/wis رو بیشتر کن .