بچه ها سایت رمزینه بالاخره یک جلسه از دیف 2 رو توی کتابخونه اش گذاشت :18:
بچه ها سایت رمزینه بالاخره یک جلسه از دیف 2 رو توی کتابخونه اش گذاشت :18:
این یه نشانست هنوزم وقت هست:31:
sh.k.sh و امیر عزیز دستتون به خاطر این خبر و لینک دانلود درد نکنه:46:
من که درجا از لینکی که امیر قرار داد دانلود شروع کردم و تموم شد
فعلا:31:
سلام
خیلی وقته تو این تاپیک نبودم از سوال مسخرم عذر خواهی می کنم:دی
چرا گفتن پول باید واریز کنیم مگه تو کتاب فروشی ها نمیاد؟
کاش این کتاب (دیفرانسیل 2) زودتر از اینا میومد منم میتونستم ازش استفاده کنم آخه تا اونجایی که میدونم خیلی از مباحثش برای بچه های تجربی هم قابل استفادست:13:
بچه ها این کتاب شامل کدوم مباحثه ؟ میخوام ببینم اگه اون مباحثی که من مشکل دارم رو داره بگیرمش:31:
نقل قول:
بگیرش . تازه یه چیزی زیادتر هم یاد میگیری دیگه . خوبه . کاربرد مشتق و انتگرال دیگه :31:
ولی من بی صبرانه منتظرم که ببینم که در بخش رسم نمودار توابع مختلف آقای مهربان چیکار کرده .
بچه ها سايت رمزينه واسه من باز نميشه.اگه ميشه جلسه اولشو يه جوري بزارين منم ببينم.دمتون گرم.
---------- Post added at 11:54 AM ---------- Previous post was at 11:52 AM ----------
در ضمن اون ادرسيم كه دوستمون واسه دانلود داد اونم باز نميشه
اون سایت همیشه اونجوریهنقل قول:
چند بار دیگه تلاش کن ولی حالا نه یه چند ساعت دیگه
همچین میگین رمزینه رمزینه انگار چه خبره!!! بابا به پیر به پیغمبر 510 صفحه الآن به دردتون نمی خوره. نذارید بعدا حسرت این اشتباهتون رو بخورید.
---------- Post added at 12:43 PM ---------- Previous post was at 12:42 PM ----------
تیک 8 گاج.نقل قول:
نقل قول:
آيا مي دانيد
بهترين كتاب آموزشي ديفرانسيل در جهان توسط مهندس مهربان نوشته شده است ؟!؟
:27: با اين حساب ديگه جايي براي ترديد نمي مونه و كتاباي آشغالي مثل خوشخوان رو بايد انداخت دور !!!! حالا كه اسير ديف 1 مهندس شديم ديف 2 رو هم با همين ميريم هرچند كنكور رو خراب كنيم !!!
چون کتااباش تو کتابفروشی ها گیر نمیاد تو کرج که چسبیده به تهران پیدا نمیشه:41:نقل قول:
ویرایش:همش فکر میکردم رمزینه دوباره آخر هفته یه بهونه ای میاره میگه هفته بعد ولی مثل اینکه ایندفعه رویا نیست !!! الان از فروشگاه تماس گرفتن(قبلن شمارمو گرفته بودن گفتن هروقت چاپ بشه زنگ میزنیم) گفتن 23/12/88 کتاب تو فروشگه موجوده ! نمیدونم چرا باور نمیکنم ایندفعه دیگه واقعن چاپ میشه!!!:31:
ویرایش: دوباره تماس گرفتن:27: گفتم یک ساعت پیش تماس گرفتید گفت میدونید باید 23 بیاید گفتم میدونم فقط میشه بگید دیفرانسیل 2 چند جلسه است که گفت
دیفرانسیل 2 - 45 جلسه به نظرتون خیلی زیاد نیست ؟ اینجوری که نمیشه اصلا تست زد میشه؟ من یه برنامه واسش جور میکنم بعد عید هر روز یک جلسه تا اوایل خرداد تمومش میکنم چطوره؟ فکر کنم حداقل باید روزی 4 ساعت برای دیف 2 وقت بزاریم!