آره راس میگی
مثل خودم عشق فول سایزه
بله لسابر 75 هاردتاپ بود یادش بخیر
Printable View
آره راس میگی
مثل خودم عشق فول سایزه
بله لسابر 75 هاردتاپ بود یادش بخیر
منظور منم دقیقا همین بود از اطلاعات میخام ببینم تا چه پایه قیمتی بگه طبیعی هست بعد من چه سوالاتی بکنم ازش سوالات مهم و اولیه چیه،گفتم تو دوزی کلا مرخص بود،.بدنه اش هم چون شب بود درست ندیدم ولی غیر از سپر جلوش بعید میدونم جای دیگه اش خرده بود.،دیگه چی بپرسمنقل قول:
خب..حالا اول از همه شما يك تماس با اون شماره بگير و ببين چند ميگه؟ بعد اگر با وضعيت كلي ماشين هماهنگي داشت و مايل بودي برو ببينش( همراه با يه كسي كه فني باشه و بخصوص از چم و خم آمريكايي سر در بياره) اگر مشكل خاصي نداشت و تصميم داشتي بگيرش..البته عكسهاي بيشتر و اطلاعات كافي از اون هم بگير و بيار اينجا تا بتونيم بيشتر و بهتر نظر بديم.
بلیزر هم دوست دارم ولی اون بلیزری که من میپسندم زیر 9 تومن نیست
کم کم دارم به فکر این میفتم که بیوک ایران بخرم
البته فقط بی5
شتاب عالی
قطعات فراوان
فعلا ایمپالا که فروش رفت میرم تهران تا پونتیاک رو ببینم
به هر حال رفتم تهران دست خالی بر نمیگردم
اي كاش انجا بودم با جون و دل ميامدم همراهت ببينمش!!:20:نقل قول:
منظور منم دقیقا همین بود از اطلاعات میخام ببینم تا چه پایه قیمتی بگه طبیعی هست بعد من چه سوالاتی بکنم ازش سوالات مهم و اولیه چیه،گفتم تو دوزی کلا مرخص بود،.بدنه اش هم چون شب بود درست ندیدم ولی غیر از سپر جلوش بعید میدونم جای دیگه اش خرده بود.،دیگه چی بپرسم
اما متاسفانه من اين سر مملكتم و شما اونور !!!:41:
خب چي بگم..خيلي چيزا هست..اول از همه وضعيت سند و كارت و كارت سوخت و بيمه و اين چيزها كه واقعا مهمه..
دوم وضعيت بدنه را بايد ببيني و متوجه بشي كجاها خوردگي و پوسيدگي داره؟ چقدر بتونه خورده؟ خطوط و انحناهاي اصلي چقدر دست نخورده و سالم باقي مانده؟
وضعيت داشبرد و كار كرد درجات و نشانگرها چطوره؟ سالم بودن چراغها و شبكه جلو كه قيمتهاي زيادي دارند و كم يابند..
سالم بودن شاسي از نظر تصادفات شديد و كشيدگي و خم شدگي (اينو بيشتر يه صافكار قديمي ميتونه تشخيص بده اما اگر خودتون هم كمي دقت كنيد ميتونين بفهميد مثلا سمت چپ و راست را با هم مقايسه كنين و ببيني لاستيكها قرينه قرار گرفتند يا جلو و عقب هستند؟) اندازه گرفتن فاصله مركز دو چرخ در يك سمت ميتونه خيلي چيزها را نشان بده..(وقتي هم كه اين كار را انجام بدي طرف ميفهمه با حرفه اي طرفه و ممكنه خيلي چيزها را خودش لو بده تا گند كار در نياد و دروغي نگفته باشه!!( يه مقداري آدم شناسي هم بايد داشته باشي!! اينجا همه ما چند وقت يه بار با انواع و اقسام آدمهاي مختلف كه صاحب يه امريكايي هستند و قصد فروش دارند سر و كله ميزنيم! نمونه يه كامارو 74 كه جناب صادقي ميخواست بخره يا يه 78 ديگه كه تهران بود و هر دوتاشون از اون هفت خطها بودن!! يا مثلا بليز تيو تبريز با توري مرغي كه جناب hemi با صاحبش حرف زد و طرف كلي قاطي كرد كه گند كارش رو شده!!)
خلاصه وضعيت اتاق و شاسي و داشبرد مهمتر از فنيه..بعدش موتور و گيربكس مهمه كه چك كردنش ساده تره چون مشخصه چي داره يا نداره البته اينو بگم كه خيلي وقتها ماشين زمان خريد سالمه اما چند وقت بعد موتورش مثلا آب روغن قاطي ميكنه يا اينكه گيربكسش خراب ميشه اينو ديگه بايد باز كرد و ديد كه مشكل جديد بوده يا از قديم داشته..
اگر با اون تماس بگيري و قيمتش را بده از روي همين قيمت و چند تا سوال ديگه كه بپرسي خيلي چيزها را ميشه از همين راه دور تخمين زد..
همين امشب تماس بگير و خبر را اينجا برسون...
تا يادم نرفته..ماشين را حتما توي روز و زير نور مستقيم افتاب ببين...
موفق باشي..
سلام
اون پونتیاک تهرانه؟
همونه که تو پارکینگ ترمینال آرژانتین بود
قیمت هم حدودا رو 20 میلیون بود(4-5 تومن بالا پایین)
در کل یه پونتیاک فرمولا معمولی بود
نه آقاي حجازي...اين يكي توي مشهد هست..عكسهاي اونو اقاي مهندس گذاشته...
http://tehranpic.net/download.php?img=530678
نه کامارو خان این همون ماشینه
پلاکش هم 55 ه
نميدونم..من كه از اون يكي توي تهران خبر ندارم..اگر واقعا اون همين اين يكي باشه كه قيمتش تركونده!!! بايد بيخيالش شد..حالا تا ببينيم آقاي مهندس چي خبر مياره..
خدا كنه ارزون بده بخردش....اگر بيست تومن قيمت زده ديگه نبايد تودوزي خراب داشته باشه..اما اين يكي رو مهندس ميگه تودوزي داغونه..جلوي اونم كه صدمه داره..
اینم عکسش:
البته درست یادم نیست ولی حدود 20 بود شایدم گفت 15 تومن
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بله..درسته خودشه..شماره پلاك..آينه ها..محل ضربه جلوي سپر..carxt.com روي سمت راست شيشه جلو..همه اينها يكي هست..
پس با اين حساب بايد منتظر يه قيمت نجومي باشيم..
اما واقعا اينقدر ارزش داره؟؟؟!!!!!!!