دوستان ما هم رفتیم 1 mb پیشگامان سفارش دادیم ..... تا دیگه خدا چی بخواد.
شبی 1.5 گیگ هم بتونم دانلود کنم راضیم . . . .
Printable View
دوستان ما هم رفتیم 1 mb پیشگامان سفارش دادیم ..... تا دیگه خدا چی بخواد.
شبی 1.5 گیگ هم بتونم دانلود کنم راضیم . . . .
سلام دوستان
کسی اینجا هست که تو منطقه مخابراتی علامه مجلسی باشه و از سرویس 128 ندا گستر استفاده کنه ؟؟؟
دوستان شبانه کجا خوبه؟
این پیشگامان اعصابمو خورد کرده
یدیشب ساعت 1.5 شب سرعت دانلودم رو 180 بود تا ساعت 2 شد و رایگان سرعت به شدت افت کرد و از یه فایل 2 گبگی تا 6 صبح فقط 50 مگش دانلود شد!
شبانه خوب کجا میده؟ از چند تا چند رایگان؟
بخوام شبی 3 گیگ بگیرم چه سرعتی خوبه؟
راسته این پیشگامان برای دانلود شب محدودیت میخواد بزاره ؟شنیدم شبی 700 مگ بیشتر نمیزارن دانلود کنی!
اگه اینطور بشه که دیگه هیچی!
اینطور که معلومه وضع پیشگامان از شاتل داغون تر هست!!! سرویس خوب تا جائی که من متوجه شدم آسیا تک هست که بچه ها میگن شبی 4 گیگ میگیرن!نقل قول:
نقل قول:
من که تاحالا نشده 3 دوره 3 ماهه با یه شرکت بمونم همیشه عوض کردم اگه خدا بخواد میخوام این دفعه با پارس واسه سومین دوره تمدید کنم (اگه توی این 15 روزی که دارم یهو رنگ عوض نکنه)
خیلیییی هم تحقیق کردم حسابشو میکنم میبینم هیچ شرکتی وجود نداره که 256 رو 25 تومن بده با شبی 2 گیگ(قبلا 3 گیگ تا حتی 3.2 هم دانلود داشتم)
من که راضیم این دفعه هم که سرویساش ارزون شده میخوام 512 بگیرم 36 تومن انشااله که شبی 3.5 گیگ دانلود کنم
سرعت روزانم به غیر یک هفته که شدید خراب بود تاحالا زیر 180 نیومده شبها هم میانگین 2 گیگ میگیرم تاحالا زیر 1600 مگ نگرفته اونم معدود اکثرا از 1900 تا 2100 هست تازه تو محله ما تاحالا 3 بار پورت اضافه کردند هر 3 بارم پر شده الانم پورت ندارند و این وضعیتشه
ما که شدید راضیییم
---------- Post added at 03:26 AM ---------- Previous post was at 03:24 AM ----------
نقل قول:
پیشگامان خوبه به شرطی که سرعت بالاشو بگیری -اینم حسابشو بکن که قیمت 2 مگش اندازه 256 شرکتای دیگه هم نیست و این عااالیه
---------- Post added at 03:27 AM ---------- Previous post was at 03:26 AM ----------
نقل قول:
مطمئن باش خیلی بهتر از شاتله -شک نکن
---------- Post added at 03:29 AM ---------- Previous post was at 03:27 AM ----------
نقل قول:
وصل شد حتما برامون بگو چطوره هم روزانش هم شبانش-فکر میکنم حتما بالا 1.5 گیگ شبا دانلود داره
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یه تست پینگ ساعت 5 صبح
دوستان ADSL کدوم شرکت تو اصفهان عالی جواب میده؟
سرعت دانلود خوب
باز کردن صفحات و خلاصه همه جوره درجه یک باشه
نقل قول:
پارس
پیشگامان
شبکیه
صبا واسه روزا
اینم از سرویس آسیا تک شبکیه. گندشو در آوردن. تا قبل از ساعت 1 که دانلود شبانش شروع میشه سرعت خوبه و واقعی. بعد از ساعت 1 افتضاح میشه. سرعت به 1/5 کاهش پیدا میکنه..قبلنا واقعا عالی بود اما لان...............:41:.نقل قول:
چطور باید سفارش بدم؟آخه مثل پیشگامان اصفهانش سایت جدا نداره!نقل قول:
من که تاحالا نشده 3 دوره 3 ماهه با یه شرکت بمونم همیشه عوض کردم اگه خدا بخواد میخوام این دفعه با پارس واسه سومین دوره تمدید کنم (اگه توی این 15 روزی که دارم یهو رنگ عوض نکنه)
خیلیییی هم تحقیق کردم حسابشو میکنم میبینم هیچ شرکتی وجود نداره که 256 رو 25 تومن بده با شبی 2 گیگ(قبلا 3 گیگ تا حتی 3.2 هم دانلود داشتم)
من که راضیم این دفعه هم که سرویساش ارزون شده میخوام 512 بگیرم 36 تومن انشااله که شبی 3.5 گیگ دانلود کنم
سرعت روزانم به غیر یک هفته که شدید خراب بود تاحالا زیر 180 نیومده شبها هم میانگین 2 گیگ میگیرم تاحالا زیر 1600 مگ نگرفته اونم معدود اکثرا از 1900 تا 2100 هست تازه تو محله ما تاحالا 3 بار پورت اضافه کردند هر 3 بارم پر شده الانم پورت ندارند و این وضعیتشه
ما که شدید راضیییم
شماره تلفن نمایندگی اصفهانش رو داری؟