دوست عزیز
من هارد با تمام نرمافزار چک کردم ظرفیت هارد یک ترابایت 30 مگ میزنه مجبور شدم هارد فرمت به امید درست شدن ظرفیت
اما بعد از فرمت کردن ویندوز هاردم همان 30مگ شناخت لطفا کمک کنید
Printable View
دوست عزیز
من هارد با تمام نرمافزار چک کردم ظرفیت هارد یک ترابایت 30 مگ میزنه مجبور شدم هارد فرمت به امید درست شدن ظرفیت
اما بعد از فرمت کردن ویندوز هاردم همان 30مگ شناخت لطفا کمک کنید
سلام دوست مننقل قول:
شما نیاز دارید یکی از ماژول های فرم ویر هاردتان را اصلاح نمایید . میکروکد خاصی وظیفه نگه داری میزان کل سکتورهای هارددیسک را دارد . شما میتوانید به یکی از مراکزی که PC-3000 اورجینال دارند مراجعه نمایید و در عرض چند دقیقه هارد را سالم دریافت کنید متاسفانه انجام عملیات فرمت و ... فقط به اطلاعات شما آسیب میزند و بس .
موفق باشید
سلام
من میخوام یک هارد 2 ترابایتی بگیرم الان یک هارد 320 گیگ دارم که مشکل داره یعنی وقتی از یک درایو مثلا چند گیگ میخوام به درایو دیگش منتقل کنم یک صدای ییی تق رو میده و دیگه استاپ میکنه الان نمیدونم چه طوری این اطلاعاتی که روی این هارد خراب رو که 300 گیگ هست رو روی هارد تازه ای که میخرم منتقل کنم یکی از دوستان گفت هارد رو بدسکتور گیری و دفرگ کن ولی بد سکتور نداشت دیفرگ نکردم ولی خودم فک میکنم مشکل از هد هادرم باشه این لینک صداش که وقتی هنگ میکنه رو میزارم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
127 kb بیشتر نیست:46:
ممنون میشم پاسخ بدین:11:
salam dostan mishe lotfan komakam konid albate nemidoonam inja bayad beporsam ya na
computeram az dirooz bala nemiyad vaghti roshanesh mikonam too hamoon marahel ebtedayi minevise :" disk boot failer, insert system disk and press enter"
mitarsam etelaat hardam pak shode bashe ba ye windows live ham bala oomadam vali hich kodom az dive hamo neshoon nemidad
yani momkene etelaatam pak shode bashe?
سلام.نقل قول:
ویندوز رو پاک و درایوی که روی اون ویندوز ریخیتین رو فرمت کنید.
احتمالا مشکل شما از پریدن فایل بوتیبل ویندوز باشه که با یه نصب ویندوز، بشه مشکل رو مرتفع کرد.
سلام.نقل قول:
دوست عزیز احتمال میدم که مشکل از هد هارد باشه. چون روی درایوهای خود هارد به مشکل میخورین. با شنیدن
این صدا میشه تقریبا به خرابی نزدیک شد. بهتره که هارد به هارد هم تست کنید و در صورت قفل شدن، ناگذیر به
بردن هارد نزد یک تعمیرکار هستین!
از دوستان کسی برای مشکل من راه حلی نداره ؟
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=6778519&postcount=3871
سرعت کپی کردن به شدت کنده که احتمال زیاد به خاطر بد سکتور های زیادش
راهی برای انتقال سریعتر فایل ها نیست ؟
سلام به استادان گرامی و دوستان عزیز از راهنمایی همیشگی شما تشکر.
لطفآ راهنمایی ام کنید!
در جریان اینکه با لب تاب کار میکردم ناگهان هنک کرد و مدت چند دقیقه انتظار هم ماندم اما ماوس وهمه چیز هنک بود
مجبور شدم با استفاده از کلید خاموش خاموشش کنم اما هر گاهی میخواهم روشن کنم هارد دیسک لب تاپ مانند کلیک ماوس (تیک تیک) صدا میدهد و بود نمیشود.
مشخصات لب تاب:
Dell Studio XPS 1340
Hard Drive Seagate 500GB
Ram 4GB
سلام/اقا یه هارد خریدیم همون موقع از دستمون افتاد!
میخام فایلی توش کپی کنم اذیت میکنه یا برای نصب ویندوز/500 سیگیته پارسال گرفتم46 تومن/الان دیگه نمیشه خرید یعنی جرات میخاد
---------- Post added at 07:48 PM ---------- Previous post was at 07:46 PM ----------
چقدر باهوشن این نمایندگی های گارانتی سریع فهمید هاردم ضربه خورده/فعلا که داره کار میکنه!!!!!!!!!!!کسی نمیدونه قیمت هارد ی میاد پایین
---------- Post added at 07:49 PM ---------- Previous post was at 07:48 PM ----------
چقدر باهوشن این نمایندگی های گارانتی سریع فهمید هاردم ضربه خورده/فعلا که داره کار میکنه!!!!!!!!!!!کسی نمیدونه قیمت هارد ی میاد پایین
---------- Post added at 07:51 PM ---------- Previous post was at 07:49 PM ----------
یه رم میکرو دارم 4 گیگ وقتی فلشش کردم شد 2 گیگ نمیشه دیگه کاریش کرد؟!!!!!!!!:41:
یه رم میکرو دارم 4 گیگ وقتی فلشش کردم شد 2 گیگ نمیشه دیگه کاریش کرد؟!!!!!!!!:41: