از همه دوستاني كه من را راهنمايي كردن واقعا سپاسگذارم
Printable View
از همه دوستاني كه من را راهنمايي كردن واقعا سپاسگذارم
خواهش می کنم دوست عزیز.نقل قول:
ببینید همون طور که گفتم تو رده ی 19 اینچ ها کفه ی ترازو به نفع LG هستش.من شخصا از مدل L1980Q خیلی Review های خوبی خوندم و با توجه به قابلیت هاش یک مدل عالی به شمار میاد ولی متاسفانه قیمت دقیق ندارم.نقل قول:
از سامسونگ ،سری 2032 و 2232 خیلی عالی بودند و حالا سه مدل NW/BW/CW 1932 اومده که از همون طراحی و نسله ولی تازه اومده و من از کیفیتش خبر ندارم امکان داره مثل دیگر مانیتور های این سری خوب از کار دربیاد ممکن هم هست نه. من شنیدیم مانیتورهای ساخت سام سرویس فقط گارانتی تعویض دارن و از اونجایی که این سری جدید 1932 هم گارانتی تعویض دارن شرط می بندم که این مدل ها هم مثل همون مدل های دیگه 1931- که در بازار جهانی بسیار خوب از کار درآمدند - در ایران به مرحمت پنل های بی کیفیت C که سام سرویس مونتاژ میکنه خراب در بیاد.بنابراین باید جویا بشین که این مدل های جدید 1932 کجایی هستند.
والا من خودم 2032 دارم و وقتی چندتا پیکسل سوخته پیدا کردم و رفتم سراغ فروشنده، به چند جا حتی تهران زنگ زد و گفت که 7 تا رو تعویض می کنن ولی در مورد ال جی درسته 3-4 تا رو تعویض می کنن. بنابراین گارانتی ال جی یک جورایی حتی بهتره (قدمت مادیران خیلی بیشتر از سام سونگه)نقل قول:
شما از همون نرم افزار استفاده کن و همون جا مانیتورو تست کن.پیش یک فروشنده ای برو که خوش اخلاق و باحوصله باشه و حتما مطرح کن که می خوای همون جا تست کنی. یه چیزی هم بهت بگم که سخت نگیری 90 درصدشون حداقل یک دونه رو دارن. سخت نگیر.
در اصل هیجوری:31: ولی شرایط بازار همینه که بهت گفتم. شما باید ماینتورو باز کنی و شاید چندین روز باهاش کار کنی تا ضعف هاش دستت بیاد.این یکی از ضعف های سامسونگه که یک مدلو با چند پنل میزنه.ال جی این مشکلو نداره.نقل قول:
اتفاقا هر کسی تو بازار می خواد خرید کنه با این مشکلات مواجه میشه ولی مهم اینکه آدم با چشمهای باز خرید کنه. اگه تونستی چند تا Review از سایت هایی مثل trusted review و دیگر سایت ها بخون البته به بعضی هم اعتماد نکن مثلا c-net بعضی کالا ها رو می کوبونه و بعضی ها رو هم بی خود تعریف می کنه.نقل قول:
چرا اختلاف قیمت 8800GTS 512mb با برند کلاب نسبت به سایر برندها اینقدر زیاده؟!!!قیمتش با این برند 310 تومنه در صورتی که برندهای دیگه حداقل 100 تومن گرونتر از اینه!!!!مثلآ ایسوز 440 تومنه!!
چون قیمت واقعیش 240 دلار هست و البته یک کارت از رده خارج به حساب میاد.نقل قول:
سلام دوستان عزیز
من قصد دارم یه مانیتور 24" بگیرم...
نظر خودم روی دل 2408 هست که تقریبا بهترین هست تو 24" فقط مشکل هزینه اش هست که 600دلار هست
کسی این رو ایران ندیده؟
سلام
من قصد SLI کردن دارم با گرافیک XFX Geforce 8600GT 1GigDDR2 میخواستم بدونم با این گرافیک اگر گرافیک دقیقاً مثل همین بندازم میزان بازدهی SLI بالا میره یا یک گرافیک XFX Geforce 8600 DDR3 بهتر جواب میده؟/؟؟؟
و سوال دیگه که آیا گرافیک دوم هم باید GT باشه مثل اولی یا اینکه GTS رو هم میتونم استفاده کنم؟
شرمنده یک سوال دیگه هم داشتم آیا میتونم از برندهای دیگه همین مدل رو استفاده کنم؟ مانند Asus و ..... برای گرافیک دومی که قصد خرید دارم
SLI برای رزولیشنهای خیلی بالا کاربرد داره و پرفورمنس مناسبی نداره مخصوصا در کارت ضعیف مثل 8600 . بهتره به فکر 4850 شرکت AMD ATI باشید که قدرتمندتر از دوتا 8600 جی تی هست.نقل قول:
سلام
من قصد SLI کردن دارم با گرافیک XFX Geforce 8600GT 1GigDDR2 میخواستم بدونم با این گرافیک اگر گرافیک دقیقاً مثل همین بندازم میزان بازدهی SLI بالا میره یا یک گرافیک XFX Geforce 8600 DDR3 بهتر جواب میده؟/؟؟؟
و سوال دیگه که آیا گرافیک دوم هم باید GT باشه مثل اولی یا اینکه GTS رو هم میتونم استفاده کنم؟
شرمنده یک سوال دیگه هم داشتم آیا میتونم از برندهای دیگه همین مدل رو استفاده کنم؟ مانند Asus و ..... برای گرافیک دومی که قصد خرید دارم
تشکر دوست خوبم اما من قدرت خرید 4850 رو ندارم و این کارت رو هم تازه خریدم و مادربردی هم که دارم SLI هست پس به صرفه برای من خرید یک گرافیک ارزون قیمت 8600 هستنقل قول:
باز هم ممنون
دوستان اگر ممکنه سوالات من رو پاسخ بدهند متشکرم:20::20:
با سلام خدمت همه دوستان
من میخوام یک 8800gt خوب بخرم فقط با برند مشکل دارم .(zotac,bfg,sparkle,xfx,inno3d,evga,gainward)
به نظرشما کدام برند بهتره که پول بابتش خرج بشه ؟؟؟؟؟؟؟
bfg که قیمت بالایی داره خوبه ؟ یا همین gainward و inno3d ?
ممنون میشوم اگر جواب من را به طور واضح دهید.:10:
قبلا هم گفته بودم، شما با SLI کردن این کارت نهایتا 5 درصد افزایش Performance خواهید داشت... حالا این 5 درصد بشه 4 یا بشه 6 فرقی می کنه؟نقل قول:
حتما باید از یک 8600GT دیگه استفاده کنید، برندش هم مهم نیست.