اول باید بری پادگان محل خدمتت و بعد از اونجا اقدام کنینقل قول:
Printable View
اول باید بری پادگان محل خدمتت و بعد از اونجا اقدام کنینقل قول:
تاجایی که من میدونم این امتحانای ارزشیابی همش کشکهنقل قول:
بله نامه می زنند به همان سازمانی که سرباز ان هسید به عنوان مثال شما سرباز نیروی زمینی ارتش هستید که تحت امریه اداره فلان قرار داریدنقل قول:
بعد از تقسیمات از یگان اقدام کنید باید به بیمارستان همان سازمان نظامی بروید و بعد از معاینه ، کمیسیون تشکیل شودنقل قول:
تاثیری در تقسیمات ندارد.نقل قول:
سلام برادر.1/19 اعزام هستم از آذربایجانشرقی.آموزشیم افتاده پدافند قرارگاه خاتم الانبیاء آجا-گروه پدافند تبریز.1-کلا پدافند چجور جایی هس؟؟؟2-خودش یه ارگان جداگانه هست یا وابسته به نیروی هوایی؟؟؟3-راسته که میگن اونایی که زیر دیپلم و دیپلم هستن تو پدافند تبریز میمونن و اونایی که فوق دیپلم تا دکترا هستن دوباره از تبریز میفرستن پدافند سمنان آخه مثل اینکه تو کل کشور تنها پادگان پدافندی که فوق دیپلم تا دکترا رو آموزش میده همین سمنان هست آیا حقیقت داره همچین چیزی؟؟؟4-آیا میشه بعد تمام شدن آموزشی بقیه خدمتم رو تو نیروی زمینی خدمت کنم از طریق آشنا امکانش هست(قسمت پدافندش)؟؟؟5-منی که تاریخ اعزامم 19 هس الان میتونم از طریق یه آشنایی تو نظام وظیفه استان آموزشیم رو بندازم نیروی زمینی؟؟؟آیا کلا تغییر محل آموزشی قبل اعزام امکان پذیره؟؟؟نقل قول:
ممنون میشم تجربیاتت رو برام بگی و راهنماییم کنی مرسی بی نهایت ممنون.:n40:
سلام شايعست ايشالا قانون جديد بياد به ازاي هر ماه جبهه يكماه كسري ميدننقل قول:
ياعلي
Sent from my iPhone using Tapatalk
نقل قول:
1: پدافند یه جای آشغالیه که به نظرم بدترین تقسیمات کشوری داره بین تمام ارگان هایی که سرباز دارن....من دیدم سرباز از مشهد افتاده اهواز یکی دیگه از بوشهر افتاده تبریز و همینطور ادامه بده
2: تا سال 90 ارتش سه تا نیرو داشت به اسم های هوایی,دریایی و زمینی اما از سال 90 قسمت پدافند از نیرو هوایی جدا شد و خودش تشکیل یک نیروی جدید داد به اسم پدافند خاتم الانبیا آجا ...
الان ارتش 4 نیرو داره که پدافند هم یکی از نیرو هاشه و حتی لباس سربازاش هم با نیرو هوایی فرق داره....
3: سال 92 تنها جایی که بالای دیپلم پدافند آموزشی داشت سمنان بود اما الان نمیدونم شاید جای دیگه ام باشه.....اما هیچ فرستادنی در کار نیست هر سربازی تو برگه سفیدش هر پادگانی نوشته باشه آموزشیش هم همونجاست
4:به هیچ وجه ممکن نیست
5 : نیاز به یه آشنای نزدیک دارید که اولا اینقدری نزدیک باشه که مدام پیگیر کارت باشه و دوما حداقل یه خوشه روی دوشش باشه.....
نقل قول:
برادر حالا اگه افتادی اونجا به صورت فیزیکی مشاهده میکنی .....:n08::n08:
ولی سعی کن نیوفتی:n10::n10:
سلام
بچه ها سال نوتون رو بهتون تبریک میگم
بلاخره کارت معافیت من هم اومد :n20:
تبریک میگم خوشبختی اومد سراغتون، خوش به حال شما، از دست جهنمی به اسم پادگان راحت شدید، از تحقیر و توهین و افسردگی و بیماری های روحی -روانی، از محیط غیر بهداشتی پادگان و... خلاص شدید.نقل قول:
الان چه احساسی دارید؟
مبارک باشه واقعا قدر زندگیتو بدون از شر خدمت مضخرف سربازی راحت شدینقل قول:
مضخرف ترین دوران زندگی همین سربازی هست اونم برای این مملکت گل و بلبل