نقل قول:نقل قول:دیدی گفتم بزودی محدود میشینقل قول:
Printable View
نقل قول:نقل قول:دیدی گفتم بزودی محدود میشینقل قول:
من که چند ماهه که از شاتل اومدم بیرون و 1 ماه داتک گرفتم که سرعتش افتضاح بود در روز 120 بود و شبها هم سرعتش 15 بود که حتی نمیتونستم صفحه معمولی رو باز کنم و ساعت رایگانش از 1 هست تا 7 صبح که به نظرم شرکت اشغالی هست
داداش محدود بودم . البته سرعت قراردادم رو بهم میده که هیج اعتراضی نیست ! ولی دیروز سرعت رفت بالا دوباره امروز همینطوری شد . الان باید صبر کنم که سرعت برگرده :46:نقل قول:
سلام دوستان دیشب تو ساعت رایگان تا ساعت 4 صبح داشتم با سرعت240 دانلود میکردم یعنی اشک شوق تو چشام جمع شده بود احساس میکردم تو کره ی جنوبی زندگی میکنم ولی بعدش عادی شد شد 70 امشب هم همون70 هستش ولی خیلی نوسان داره. موفق باشید
سلام
خدمت دوستانی که دانلودر هستند و یا بیشتر دانلود میکنند بگم که:
الکی خودتون رو خسته نکنید( البته جوینده یابندست:20:). در حال حاظر فقط باید دنبال سرویسهای نامحدود واقعی بگردید
که فعلا یا مخابرات میده (که همه جا خوب نیست و اول باید تست بشه) یا از شرکتهای کوچیک و بی نام و نشون و یا مطمئن:31:
سرویس حجمی که شبانش هم با کیفیت باشه رو فعلا کسی سراغ نداره و شرکتها هم یه جوری کاربرهارو ترغیب میکنند که گیگ بخرند به جای اینکه از تایم رایگان استفاده کنند:21:
اگر هم دانلودر نیستید و زیاد دانلود نمیکنید که هیچی!(بیخیال):31:
من همچنان محدودم و سرعتم روی 13 هست.
جالبه که خیلی وقته دانلود ندارم.
اگرم قبلا داشتم شبی 200 مگ بود.
100% از شاتل میام بیرون.در ضمن به هر کس هم می شناسم تبلیغ میکنم که از این دزدا اشتراک نگیرن.
میخوام برم سمت نامحدود.
سلام دوستان
این درسته که اگر بجای دوره ی پرداخت یک ماهه دوره پرداخت بیشتر مثلا 3 یا 6 یا 1 سال انتخاب کنیم سرعتش از دوره ی یک ماهه کمتر میشه؟
پوریا بعد چقدر دانلود به این روز افتادی؟؟128اکو داری؟؟نقل قول:
سلام دوستان
من قبلا به مدت 1.5 سال مشترک شاتل بودم تا اینکه زد تو کاره دزدی در روز روشن !!! ( این قضیه برای ابتدای سال 90 ـه )
بعد از اون رفتم پارس آنلاین که به نظرم از همه بهتر میاد ، بعدش انقدر گیگ خریدم که رسما فر خوردم ( یه ماه نزدیک به 80 تومن گیگ اضافه خریدم )
از پارس آنلاین اومدم بیرون و رفتم مخابرات ( در حال حاضر ) ولی میبینم که واقعا اینا هم دزدی رو یاد گرفتن ( الان 6 مماهه که مشترک مخابراتم ) .
عادت کردم به اینترنت نامحدود . میخوام دوباره برگردم شاتل !!! . به نظرتون سرویس ART 3 یا ART 4 رو بگیرم ، مشکلی نداره ؟؟؟
اگر بچه ها میدونید که سرویس شرکت دیگری بهتره ، بفرمایید تا برم از اونجا بگیرم .
تازگی ها نمایندگی آسیاتک اومده تو شهرمون نمایندگی زده ، کسی اطلاعی از کیفیت سرویسشون نداره ؟
در ضمن اینو بگم که من مصرفم بیشتر از 20 گیگ در ماه نیست
ممنون میشم که یه راهنمایی سریع به من کنید ، چون احتمالا تا پس فردا باید از مخابرات کوچ کنم
صبانت فکر کنم خوب باشه سرعتش فقط ایرادش اینه که ساعت رایگانش از 3 تا 7 صبح هست ولی سرعتش رو بچه هایی که دارند میگن خیلی خوبه