زنده باد شاتل زنده باد اینترنت اکو
Printable View
زنده باد شاتل زنده باد اینترنت اکو
آره درسته بعد از اینکه 24-25 گیگ دانلود کنم محدودم میکنن :46: دوست عزیز شما پست های قبلی منو بخون متوجه موضوع سرویس ART 1 میشی :11:نقل قول:
من 15 ماه تو این انجمن به خاطر شاتل محروم بودم و دسترسی نداشتم به تالار اینترنت ولی تو این 15 ماه نفس راحتی کشیدم چون شاتل نداشتم دیگه ظاهرا یکم امکانات خوب اظافه کزدن ولی خنوز محدودیت ها پابرجاست واقعا متاسفم براشون....نقل قول:
درسته دوست عزیز . ولی من سرویس ART 1 دارم . 128 نامحدود . 2 ماه دارم این سرویس رو . توی این 2 ماه حدودا 50 گیگ دانلود کردم ! ولی دیگه زیاد دانلود میکنم سرعتم میشه سرعت قرارداد که کاملا قانونی و طبیعی ! ولی 2-3 روز دانلود نکنی دوباره سرعتت میره بالا :46: محدود میکنه درسته ولی باز هم خیلی عالیه :40:نقل قول:
سلام امشب دانلود شبانه شاتل شده 170 :23:
ويرايش الان شده 250 :19:
برای همه اینجوری نیست که اگه 3-2 روز دان نکنی سرعت بر می گرده به حالت اولنقل قول:
من که محدود می شم حداقل باید تا دوره ی جدید منتظر وایستم
سلام دوستان
من سابقا از پارس آنلاین سرویس 1 مگ داشتم منتها از بس ترافیک اضافی خریدم خسته شدم
حالا میخوام از شاتل سرویس ART5 یا ART6 رو بگیرم میخواستم بدونم سرعت دانلودشون چطوریه؟
سلامنقل قول:
چیزی که میشه گفت: تقریبا سرعتهای art ها الان یکی هستش مثلا art7 الان 110 کیلوبایته(به گفته یکی از دوستان)
تفاوتشون در میزان حجم دانلودشونه چون اینها میگن نامحدوده :9:ولی اینطوری نیست:31:
دوستان ۳۰۰۰ صفحه شکایت کردیم به هیچ جا هم نرسیدیم بیاین از این به بعد به جای نق زدن بی فایده حرف مفید بزنید از این به بعد دوستانی مثل من که رفتن از شاتل بیان تجربه هاشونو از شرکت های جدید بگن که بقیه مثل من از چاله به چاه نیفتن بدونیم کجا باید بریم از شاتل باید رفت؟ درست . اما کجا؟؟ سوال مهم اینه خودم شروع میکنم شرکت پیشگامان پشتیبانی افتضاح هر چی سوال می کنی فقط میگن بگو نصاب بیاد خونه کوچکترین راهنمایی نمیکنن سرعت شبانه برای سرویس ۲ مگ ۲۲-۲۸ کیلو بایت قطعی فراوان . شرکت بعدی نوین نت . پشتیبانی مودب و مهربان . سرعت شبانه ۳-۵ کیلو بایت امکان دانلود شبانه اصلا وجود ندارد حتی در حد شبی ۱۵۰ مگ . ۴ روزه وصل کردن اما فقط به درد وبگردی در روز می خوره شب حتی صفحه هم نمیشه باز کرد
دیروز سرعت 100 شد امروز دوباره شد 16 !! کاش دیروز دانلود نکرده بودم :31: مثل اینکه کامل از محدودیت در نیومده بودم !! :20: