درود به همگی لطفا من رو راهنمایی کنید سرعت دانلود شبانه سرویس 512 شاتل چنده؟؟؟سرعت شب ها با روزا متفاوته؟؟؟من الان پارس انلاینم (روزا خوبه ولی شب ها فاجعه)و سرویس 128 رو 1مگ میده ،شاتلم اینطوره؟؟؟مرسی ی
Printable View
درود به همگی لطفا من رو راهنمایی کنید سرعت دانلود شبانه سرویس 512 شاتل چنده؟؟؟سرعت شب ها با روزا متفاوته؟؟؟من الان پارس انلاینم (روزا خوبه ولی شب ها فاجعه)و سرویس 128 رو 1مگ میده ،شاتلم اینطوره؟؟؟مرسی ی
کسی می دونه پینگ تایم شاتل چطوره ؟ !
من art3 دارم. وقتی محدودم کردن دقیقا 1 ماه سرعتم 32 بود (از 128 شد 64 بعد 32)نقل قول:
در حالی که روزی نهایتا 200mb دانلود میکردم. اگه هیچی دانلود نکنم زودتر درست میشه؟
خوب نیست ....نقل قول:
سلامنقل قول:
اگه محدود نشده باشین شب ها سرعت اسمی می شه یعنی سرویس 512 میشه 64 ، اگر هم محدود شده باشین سرعت بین 8-1 میشه
نقل قول:
+نقل قول:
سلام
سرویسهای اکو 128 تا 2 مگ هم شبانش هیچ فرقی با هم ندارندـ(فعلا:31:)
(بعد از محدودیت نهایت سرعتتون 8 کیلوبایته! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تست زیر در زمان محدودیت است.
سلام
من به این پشتیبانی فنی گفتم اکو هم مثل ارت محدودیت داره گفتن نه
جریان این عکسه چیه اقا جکسون؟ خالی بستن دوباره این نامردا؟
کی محدود میشی؟ تو اکو که فقط میشه 7 ساعت دانلود داشت ،یعنی بابت همین 7 ساعت دانلود محدودت میکنن؟
یه نمه توضیح بدین ممنون میشم.
من حساب کردم ، بطور متوسط سرعت شبانه شاتل 47 هست رو سرویس های اکو
به این ترتیب اگه 7 ساعت با این سرعت دانلود کنی میشه حدود » 1329 مگ
که در طول دوره یک ماهه میشه نزدیک 40 گیگ ! درصورتی که ترافیک اکو 3 گیگه.
یعنی اگر بخوای این 40 گیگی که شرکت وعدش رو داده دانلود کنی محدود میشی؟
بله دوست گرامی همچین نامردا محدودت می کنن که نتونی نفس بکشی پر مصرف ترین ماه من ماهی بود که داونلود شبانه من در یک ماه شد ۶.۸ گیگ . هیچ شبی بیشتر از ۳۰۰ مگ داونلود نکردم ماه ها هم محدودیت کشیدم شاتل اصولا به داونلود رایگان اعتقاد نداره این فقط یک دروغ است برای جمع کردن مشتری موقع پول گرفتن میگن داریم اما عملا اجازه داونلود نمیدهند . شاتل فقط ادمایی مثل عموی من رو میخواهد که ساعت ۵ عصر در شرکت رو میبندند می روند خانه داونلود رایگان نمیدونند چی است مصرفشون فقط چک کردن ایمیل است و از ۱۵ گیگ سالیانه اخر سال ۱۴.۵ گیگ اضافه میارن!!!
خوب من روز 20 همین ماه که حدود 25 گیگ دانلود کرده بودم سرعتم شد 16 و بعد از گذشت 3 روز و دانلود نکردن سرعتم برگشت و سرعتم دوباره 100 شد :8: دم شاتل گرم :31:
پ.ن : همین الان دارم دانلود میکنم . سرعت 102 کیلوبایت ثابت ثابت . قبلا نوسان زیاد داشت . خیلی عالی شده الان :5:
تایید میشهنقل قول:
خدا اون روز را نیاره
اعصابت به گاج میره...
اینقدر خوشحال نباش بزودی دوباره محدود میشی....نقل قول: