سلامنقل قول:
از کجا اینقدر مطمئنی؟:20:
Printable View
سلامنقل قول:
از کجا اینقدر مطمئنی؟:20:
بابا شاتل خیلی کلاه برداره :47: من 1 سال پیش 128 محدود گرفتم نامردا سرعتو برا من تا 2mb :18: بالا میبردن تا سریع دانلود کنم تا دوباره ترافیک بخرم هر وقت هم که ترافیک به هر مناسبتی هدیه میدادن برای منو 2 بار ندادن :19: الانم 256 مخابرات نامحدود دارم باهاش حال میکنم روزی 2 گیگ دانلود میکنم :31: بدون هیچ مشکلی :8: ماهی فقط 12500 :5: این بود داستان اینترنت من
يعني ماهي 60 گيگ دانلود داريد ؟ سرعتتون به طور ميانگين روز و شب چقدره ؟نقل قول:
نه 60گیگ :31: ولی روزی حداقلش 500 مگ رو دانلود میکنم بعضی روزام که بیکارم کاری ندارم 2 گیگ دالنود میکنم سرعتم هم به جای اینکه 32 ا باشه 40 تا هست نمیدونم چرا ؟:13:
این دوستمون سرعت شبانه روزیش30 هستش حالا که بحث شد بگم که ما یه نت دیگه بجز این شاتر [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] از مخابرات گرفتیم باسرعت512 و دو ماه یکبار32 هزارتومن میدیمنقل قول:
دانلود با سرعت فیکس 60 رو تجربه میکنیم و تقریبا هر چهار ساعت و نیم ما یگ گیگ دانلود داریم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و از پینگش هم راضیم
(خدایی مخابرات به کسی پول نمیده تا تبلیغ کنه گفته باشم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
دیگه دانلود در طول ماه به این ربط داره که من چقدر دانلود دارم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مخابرات خیلی خوبه پولشم کمهنقل قول:
برای اینکه اون ماه هم روز قبل دوره سرعت 100 بود بعد دوره رو که پرداخت کردم سرعت شد 16 . چون با سرعت 50 هم زیاد دانلود کرده بودم . بعد 3-4 روز دانلود نکردم سرعت شد 50 . بازم دانلود نکردم برگشت روی 100 :31: این ماه هم همینطوری شد :20:نقل قول:
خب اين خوبه محدوديت هم اصلا نداره درسته ؟نقل قول:
بدون محدودیت عالیه محدود بودن خیلی داغونه همش باید حواست باشه که ترافیکت کم نشه:44:
خدا رو شکر نهنقل قول:
اون اوایل که گرفته بودم کم کم دانلود میکردم مبادا محدود بشم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (فکر میکردم اینا هم مثل شاتلن)
اما وقتی دو روز دائم داشتم دانلود میکردم تازه فهمیدم کجا بودم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و الان کجام [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]