پارس آنلاین مثل اینکه شبانش خوب شده الان خیلیا هستن که سرعتشون بالای 10مگهنقل قول:
Printable View
پارس آنلاین مثل اینکه شبانش خوب شده الان خیلیا هستن که سرعتشون بالای 10مگهنقل قول:
میشه به من بگین این خیلیا چه کسانی هستن؟؟؟؟؟؟؟نقل قول:
نه اتفاقا اصلا تغییری نکرده.
تو ماه رمضان گفتیم مردم بیدارن دانلود میکنن سرعت پایین اومده
بعدشم وقتی تموم شد بازم سرعت بهترنشد که نشد تا به امروز هنوزم افت سرعت داره
شما کدوم مرکز مخابراتی هستی؟نقل قول:
نقل قول:نقل قول:
پارس آنلاین = تامین قطعات، تضمین خدمات! :دی
پارس آنلاین = راه تو را میخواند :n09:
پارس آنلاین = مطمئن :n10:
اینترنت یک = مدیونی فکر کنی آسیاتک! فقط پارس آنلاین!!! :n08:
پارس آنلاین یک، پارس آنلاین دو، پارس آنلاین سه، پارس آنلاین دنده به دنده، پارس آنلاین بشقاب پرنده، پارس آنلاین چرا نمیخنده!!! :16:
اونوقت بچه ها بهت میگن فروشنده و بازاریاب پارس آنلاینی بهت بر میخوره! :n15:
سرویست چیه؟ یه بنده خدایی سپرده بهم که بگردم ببینم پارس کدوم سرویسش خوبه بهش بگم (متاسفانه شهرشون فقط مخابرات و پارس و آسیاتک هست. وگرنه اولویت اولم فن آوا هستش)
به طور متوسط سرعت شبانه چند وقت به چند وقت این شکلی هست؟ سرویست چیه؟ شهر و مرکز مخابراتیت رو میشه بگی؟نقل قول:
ممنون
تهران هستیم.دیشب سرعت یکم پایین بود 5گیگ دانلود داشتم:n28: البته اگه ازین کمتر نشه راضیم:n16:نقل قول:
کدوم مرکز مخابراتی؟؟؟؟؟؟نقل قول:
شهید قندی :n16:نقل قول:
دوستان سلام؛
یه چند روزی مسافرت بودم، برگشتم اومدم دیدم شدم مثل اصحاب کهف. همه چیز عوض شده دیگه.
دیگه خبری از دانلودهای 4 تا 5 گیگ شبانه رایگان که نیست، بماند؛ از برخی سرورها که اصلاً دیگه نمیشه شبانه با سرعت اسمی، زیر اسمی، نصف اسمی یا حتی یک سوم اسمی هم دانلود کرد.
قبل از این که برم مسافرت، خیر سرم یه 10 - 15 گیگ فایل جمع و جور کردم گذاشتم تو اکانت پرمیوم آپلودبوی. بعدش هم لینک اونا رو گذاشتم تو IDM و کامپیوتر و IDM رو هم تنظیم کردم که رأس ساعت 2 صبح شروع به دانلود کنه و رأس ساعت 7 صبح هم قطع کنه. دیروز، بعد از 4 روز که برگشتم و سیستم رو روشن کردم با منظره جالبی توی IDM مواجه شدم. نه تنها نصف دانلودهام تو 4 شب دانلود نشده بودن، بلکه بعضیاشون کلاً خطا داده بودن. یعنی تو سه شب اول، هر شب، تو 5 ساعت رایگان از سرورهای آپلودبوی حدود 1 تا 1.5 گیگ دانلود شده بود جمعاً 4.2 گیگ. فقط روز یکشنبه، 30 شهریور، دانلودم خوب بود. شده بود 4.6 گیگ.
پیش خودم گفتم حتماً دیگه داره درست میشه سرعت شبانه. اما زهی خیال باطل. چون نمیدونم چطور شده بود که ساعت کامپیوتر روز 30 شهریور 1 ساعت تغییر کرده بود :n13: و در واقع حدود 3 گیگ از اون 4.6 گیگ دانلود روز یکشنبه تو ساعت غیررایگان اتفاق افتاده بود و از حجم اکانتم کم کرده بود.:n27::n28::n27::n28:
چیز دیگهای هم که متوجه شدم، اینه که نه تنها سرعت شبانه محدود شده به سرعت اسمی و کمتر از اون، دانلود از بعضی سرورها تو ساعتهای رایگان اصلاً امکانپذیر نیست. مثلاً سرور آمریکای آپلودبوی. که تقریباً هیچ کدوم از فایلهایی که روی اون داشتم تو شبانه رایگان دانلود نشده بود. جالب اینه که دیروز تو ساعت غیررایگان از همون سرور تست گرفتم با سرعت 950 کیلوبایت دانلود میکرد.:24:
دوستان! بیایید با هم به این سیستم مدیریت ترافیک پارسآنلاین ایمان بیاریم.:42:
نقل قول:
حالا شما برو خوش جدیدا اینجوری شدی :n01: مال من که از 3-4 هفته است تو این وضعیت :n02::n02: