من خودم این رو تو گروه گذاشتم.همه میگن الکیه خودمم نمیدونم.ولی واقعیت داره میگن تو خارج هست سرعت تا 1 گیگابیت میده و 123 مگابایت برثانیه سرعت دانلود میده.فیلمش رو دیدم طرف تست گرفته بودآ اس پی گوگل فایبر بودنقل قول:
Printable View
من خودم این رو تو گروه گذاشتم.همه میگن الکیه خودمم نمیدونم.ولی واقعیت داره میگن تو خارج هست سرعت تا 1 گیگابیت میده و 123 مگابایت برثانیه سرعت دانلود میده.فیلمش رو دیدم طرف تست گرفته بودآ اس پی گوگل فایبر بودنقل قول:
منطقه ما هم کمتر سرعت میده زیر 1 مگابیت پینگش هم اینجوریهنقل قول:
ایرانسل تو شهر بروجرد تازه پنج روزه 3g رو راه انداخته. سرعت دانلودش تا 350 هم میرفت...
ایرانسل مجوز بهرهبرداری از LTE ثابت در کشور را گرفت
منبع: تسنیم مراسم امضای تفاهمنامه ارایه خدمات ترابردپذیری شماره بین اپراتورهای تلفن همراه و اعطای پروانه سراسری انتقال داده مبتنی بر فناوری بیسیم به ایرانسل برگزار شد.
علی اصغر عمیدیان در مراسم امضای تفاهمنامه اجرای ترابردپذیری شمارههای همراه با بیان اینکه مقدمات اجرای این کار از 2 سال پیش آغاز شده است، اظهار کرد: اصول ترابردپذیری شمارههای همراه سال گذشته تصویب شد و به صراحت باید گفت که اجرای این طرح باعث افزایش رقابت، ارتقای کیفیت خدمات و تقلیل هزینهها میشود.
رئیس سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی با بیان اینکه روند حرکت ساده نبود، گفت: جلسات متعددی بالغ بر 30 مورد با حضور نمایندگان اپراتورها و شرکت مخابرات ایران داشتیم تا نهایتا بتوانیم شرایط ایجاد مرکز مدیریت ترابرد شمارهها را حاصل کنیم.
وی افزود: در این راستا مطالعات توسط مشاور انجام شد، RFP رفت و پیشنهادات به سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی آمد که نهایتا منجر به عقد قرارداد با پیمانکار داخلی و شرکت خارجی همکار آن شد.
او به بخشی از فرآیند کاری این حوزه اشاره کرد و گفت: علاوه بر ایجاد مرکز مدیریت ترابرد شمارهها، نیازمند ایجاد گیتوی جهت دسترسی به این مرکز در اپراتورها هستیم. مشاور خارجی که در کنار پیمانکار داخلی در نظر گرفته شده قادر است تمام فرآیند را به صورت کامل ظرف 10 ماه پیاده سازی و اجرایی کند. البته باید دانست که هماهنگی بین تیم فنی و اپراتورهای موبایل از الزامات است.
عمیدیان گفت: بروزرسانی سختافزاری و نرمافزاری نیز بخش دیگری از کار در اپراتورهاست که این مشاور بر روند اجرای آن نظارت میکند. امیدواریم اپراتورها کار را با نظارت مجری پیش برند تا در 22 بهمن سال جاری شاهد کار عملیاتی اولیه پروژه باشیم.
رئیس سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی اشارهای به اعطای اعتبارنامه به 5 آزمایشگاه تأیید نمونه تجهیزات ICT که امروز انجام شد داشت و گفت: با توجه به تنوع واردات ایجاب میکرد آزمایشگاههایی برای تأیید نمونه از نظر تجهیزات و نیروی انسانی داشته باشیم. تأیید نمونه تولید کنندگان داخلی و واردکنندگان تجهیزات طبق استانداردهای مقرر در کشور انجام میشود.
وی افزود: امروز مرکز تحقیقات صنایع انفورماتیک، مجموعه آزمایشگاه صنایع انرژی، دانشگاههای امیرکبیر و علموصنعت اعتبرنامه تأیید تجهیزات را دریافت میکنند تا در زمینههایی نظیر ارزیابی امنیت و عملکرد تجهیزات برد کوتاه فعالیت خود را آغاز کنند.
معاون وزیر ارتباطات اشارهای به پروانه سراسری وایمکس ایرانسل هم داشت و اذعان کرد: از سال 87 مصوبات مربوط به این تکنولوژی تصویب شد و پروانه برای 5 شرکت صادر شد. پس از گذشت 6 سال از این پروانه، ایرانسل درخواست برای سراسری شدنش را داد زیرا تا پیش از این قادر به ارائه خدمات در هفت استان بود اما با موافقت درخواست این شرکت، میتواند از این پس در سایر استانها بدون محدودیت تکنولوژی ارائه خدمات دهد.
وی عنوان کرد: کمیسیون تنظیم مقررات ارتباطات با درخواست TD-LTE برای این شرکت به شکل ثابت موافقت کرد. رگولاتوری با ارائه فرکانس به این اپراتور زمینه فعالیت در دیگر استانها را نیز فراهم کرد.
یعنی چی میشه واضح تر بگیدنقل قول:
خب دارن استفاده میکنن بالا پایین میشهنقل قول:
سلام دوست عزیزنقل قول:
بله من هم استان اصفهان شهرستان نایین هستم
دکل نسل سوم همین دکل ولی RRu نداره نزدیک این دکل بهترین سیگنال رو دارم
همین الان تو ایران قابل دریافت هستش، اینم نقشه پوشش جهان [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
البته باید این دستگاه رو داشته باشین.که قیمتش $100 هستش. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تو سايتای خارجی خوندم همون تكامل چمدان اينترنتی ولی به جای اون دمو دستگاه همین گيرنده مستطيلی رو میخواد و از طريق اوترنت به اينترنت وصل ميشی يعنی آنلاينی اما با تاخير 30دقيقه ای. دریافتکننده انحصاری و جدید اوترنت دستگاه لانترن نام دارد استوانهای کوچک است و قابلیت دریافت مستقیم اطلاعات را از ماهواره دارد و هر چند ساعت یکبار خود را آپدیت میکند. علاوه بر اینها، لانترن قابلیت شارژ خود را وقتی که استفاده از نیروی الکتریکی ممکن نیست با استفاده از سلولهای خورشیدی که درون آن تعبیه شده نیز دارد. این دستگاه که لقب کتابخانه جیبی به خود گرفته است به راحتی قابل حمل است و در هر محیط و هر گونه شرایطی قابل استفاده است. قیمت این دریافتکننده صد دلار است.طرز کار این سیستم که به نوعی اینترنت آفلاین است و خود را مکمل اینترنت میداند این است که اول محتوای مورد نظر را روی سرورهای خود بارگذاری میکند و آن را با ماهوارههای قرار داده شده در مدار زمین در ارتباط قرار میدهد. سپس شما با استفاده از دیش خانگی خود یا دریافتکنندهای که از خود این موسسه میتوانید تهیه کنید، تمام اطلاعات یا هر بخشی که نیاز دارید را بر روی دستگاههای خویش مانند کامپیوتر، لپتاپ و موبایل دانلود میکنید و از این به بعد مانند دسترسی آنلاین به اینترنت ولی به صورت آفلاین میتوانید از آن اطلاعات استفاده کنید. نوع این اطلاعات هم محدود به نوع خاصی نیست و همه گونه داده، از ویدئو و موزیک گرفته تا متن و کتاب را میتوانید در آن بیابید. برای این که بهتر طرز کار این سیستم را بدانید میتوانیم طرز کار آن را به ساز و کار رادیو تشبیه کنیم. اوترنت نیز مانند رادیو از امواج رادیویی استفاده میکند ولی در فرکانسی متفاوت و به جای آن که آن امواج را فقط به صوت تبدیل کند، آنها را به هرگونه فایلی که شما نیاز دارید تبدیل خواهد کرد. سرعت انتقال دادهها نیز اکنون 200 مگا بایت در ثانیه در زمان روز است.در مرحله اول تنها امکان برقراری اتصال یک طرفه و دریافت اطلاعات برای کاربران فراهم شده. در مرحله بعد، این اتصال به یک اتصال دوسویه تبدیل خواهد شد که تمام قابلیت های اینترنت کنونی را در اختیار می گذارد.
يعنی يكی دو سال بعدش كلا ميشه آنلاين.(گوربابای هرچی ISP)
XPERIA Z3+
مگه.میشه دکل نسل سه باشه rru نداشته باشه امکان پذیر نیست.تاحالا ندیدم.شاید آنتن مایکروویو وصل کردن از جایی دیگه سیگنال میگیرهنقل قول:
من موندم چی بگمنقل قول:
باید اول مطمئن شیم توسط برادران پارازیت انداخته نمیشه بعد بخریمنقل قول:
یعنی چی از جای دیگه سیگنال میگیره؟؟؟؟نقل قول:
یعنی مایکروویو سیگنال نسل 3 می فرسته؟؟؟
مطمئن هستید؟؟؟
من فکر نکنم همچین چیزی باشه
آره الان همراه اول تو منطقه ما این کارو کرده دیگه.رو دکل نسل 2 زیر سکتور 3 تا دیش به طرف مختلف زده که از جای دیگه آنتن میگیره.من خودم با network signal دیدم همونی که میگه دکل کجاست تو نقشهنقل قول:
یعنی هنوز rru نگذاشته اند؟نقل قول:
فعال هست؟
با لینک از جای دیگه تغذیه میشه نسل سومشنقل قول:
سیگنال شما از اون دکل چه قدره؟؟؟؟؟؟نقل قول:
با چه نرم افزاری می تونم از گوگل پلی بازی و نرم افزار های که می گه در کشور شما قابل دریافت نیست دریافت کنم با hotspot باز رو سایت ها و نرم افزار ها ایران رو نشون می ده
Sent from my GT-I9305 using Tapatalk
فقط نرم افزارهای پولی نیست بعضی نرم افزارهای رایگان هم اینجوریه
Sent from my GT-I9305 using Tapatalk
گوگل پلی رو clear dataو force close کننقل قول:
گوشی رو خاموش روشن کن
هات اسپات رو وصل کن
برو تو گوگل پلی
Sent from my LG-D802 using Tapatalk
-113 dbm اگه دور بشن ازشنقل قول:
-91 dbm با 3 تا آنتن روبروش
شما راهکارت را نگه دار برای خودت عزیز دلنقل قول:
پسر جان ، اون زمانی که شماها دنبال 100 کیلوبایت سرعت میگشتید بنده با هک نت ماهواره ای 2 مگ در ثانیه دانلود میزدم . سال 1383 که در این مملکت 100 نفر هم نمیدونستن نت ماهواره ای چی هست بنده نت ماهواره ای هک میکردم . قدیمی ترین آدمی هستم که در ایران درباره آفلاین و نت ماهواره ای میتونی پیدا کنی .
بنده وقتی میگم شات بذار حتما دنبال چیزی هستم ، حالا حال نداری میای واسه من اظهار فضل و دانش بکنی ؟!
اون زمان که فروم ایلست ( اولین فروم آفلاین ایران ) به وجود اومد شماها کجا بودید که حالا اومدید برای بنده درس نت بدید ؟ بنده با سند یه نت معمولی میتونم همین الان و با اوضاع خراب جهت های ماهواره 700 تا سرعت بکشم .
با دو گیگ طرح 3G راحت 25 گیگ دانلود میزنم ، اونوقت تو اومدی از زیر ساخت و نت مملکت برای من درس بدی ؟
زمانی که فقط نمایندگان مجلس نت ماهواره ای داشتند و میگفتند نت ماهواره ای جرم هست بنده تمام جهات از 95 شرقی تا 22 غربی را هک میکردم ، همین الان هم که شما پول برای 3G میدید بنده دارم با هک کردنش 7 ماهه دانلود میزنم ! :n02:
پس جلوی قاضی ملق بازی نکن عزیز دل
[QUOTE=koroshn123;8695362]شما که همه ادعات به سن وسالته به اندازه 4تا باتری قلمی ظرفیتتو ببر بالا . اینجا انجمنه یعنی محیط اجتماعی اینارو میگم چون لحن صحبت کردنت نشون میده نمیدونی . ملت اینجا منتظر شما نیستن تشریف بیاری سوال کنی بعدشم به نوبت بیان جوابتو بدن. اگر تونستن و حال داشتن و انجام دادن در حقت لطف کردن. اگر هم نه شاید نمیدونستند یا حال نداشتن. این نمیشه با کوه ادعا بیای باد به غب غبت بندازی که من 32 سالمه خیلی حالیمه 1500نفر نمیفهمن من چی میگم .اینجا هرکسی اطلاعات کم و بیشی نسبت به موبایل و ارتباطات داره. درست نیست اینقدر ادعا 32ساله جان. خیلی بده ی مرد اینقدر زود بهش بربخوره.یادت باشه اینجا هیچکس منتظرت نیست عکس اینترنتو بندازی واست غش کنن. زیاد به خودت گرفتی:n01:. موید باشی[/QUOTE
ظرفیت من خیلی بالاست عزیز دل ، وقتی طرف شروع میکنه به حرف زدن خوب میفهمم چی در سرش پرورش میده .
وقتی طرف حال نداره ، پست نزنه ! بنده طلبکار نیستم و در پستم خواهش هم کردم چون همه را دوست میدونم !
طرف وقتی حال نداره مثل بقیه که میخونن و رد میشن ، بخون و رد بشه ، وقتی میاد برای من لطیفه میگه اونوقت نفر بعدی هم که میخواد کاری بکنه منصرف میشه .
شما بری تاپیک وایمکس ایرانسل و مبین نت ، متوجه میشی بنده هر کاربری مشکل داشته و من دیدم راهنمایی کردم .
حتی برای طرف شده یکساعت هم وقت گذاشتم تا مشکلش حل بشه .
آخه طرف میخواد برای من از پینگ بگه ! عموجان فدات بشم حال نداری نزار ، دیگه چرا قصه میگی برادر ؟!
خوش باشید
سلام
اقا مقدار سیگنال asu روی شبکه 2g باید چند باشه ؟
من کرمان هستم - برای من قبلا این مقدار توی شبکه 2g روی 26 -30 بود معمولا ، الان یک هفته ای هست بدون دلیل این مقدار تو منطقه ما به 10-15 رسیده !
بعضی وقتا اینقدر کم میشه که فردی که باهام زنگ زده پیام در دسترس نیستم رو میشنوه !
همینطور وقتی شبکه رو روی 3g میزارم کلا سیگنال صفر میشه در صورتی که قبلا سیگنال asu تو شبکه 3g حدود 15 بود و راحت نت 3g سیم کارتم وصل میشد
من با چند تا گوشی تست کردم همه همین جورن
به نظرتون مشکل از چیه ؟ دکلی رو تو منطقه ما تغییر دادن !؟
من توی 195 هم شکایت کردم نمیدونم برسی میشه یا نه
از دوستانم : سامان و فانوس طلایی که شات گذاشتند ممنونم .
آدم وقتی میخواد کاری بکنه و کمک بده ، عمل میکنه و نه اینکه فقط بلد باشه حرف بزنه !
تو این مملکت همه بلدن حرف بزنن و حرف هم میزنن ! مرد اونی هست که عمل میکنه و نه لفاظی
یه شات خواستم ، حال داری بزار من هم تشکر میکنم ، حال نداری نزار دیگه نیا قصه حسین کرد شبستری بنویس !
سال 1383 که در این مملکت کسی نمیدونست نت چیه ، بنده نت ماهواره ای هک میکردم و قدیمی تر از من در این عرصه در نت پیدا نخواهید کرد ، چرا بودن یه چند نفری ولی همه رفتن دنبال کارهای دیگه .
زمانی که ملت دنبال 100 کیلوبایت سرعت بودن ، دو مگ در ثانیه فرکانس های دیتای جهات را هک میزدم و دانلود میزدم .
در این سالیان فقط 9 مدل کارت --- همزمان داشتم که چندتاش را در همین فروم قبل عید فروختم !
بعد آقا میخواد از زیر ساخت نت و پینگ برای من بگه ! من همه زندگیم و هک کردن هام با پینک رابطه داشته !
حال داری شات بزار ، ازت هم ممنونیم ، نداری رد شو برو ، قصه خاله قزی تعریف نکن !
برو تاپیک وایمکس ببین من چطوری به دیگران راهنمایی میدم ، فروم برای کمک کردن هست .
امروز من کمک میدم فردا کمک میخوام ، هیچ کسی علامه دهر نیست .
زمان ، زمانه ی بو علی سینا نیست که بگن طرف به تمام علوم زمان خودش اشراف داشت !
هیچکسی هم ادعاش نمیشه ، ولی وقتی نمیخواهید کمک بدید سنگ هم نندازید !
بعضی ها بیکارن دوست دارن داخل این فروم ها بگردن خودنمایی کنند !
حال نداری رد شو برو ، واسه من از زیر ساخت میخواد بگه ، آخه نخندم چکار کنم !
ممنونم از همه و دو دوستی که به جای حرف زدن ، مرد عمل بودند .
درباره ی اوترنت :نقل قول:
اگر به سایت flysat.com برید و جهات ماهواره ای را نگاه کنید ، در بعضی از جهات فرکانس دیتایی هست که در جلوی اون عبارت اوترنت را نوشته .
در واقع اوترنت ، اینترنت ماهواره ای هست و این قابلیت را داره که تا دومگابایت در ثانیه به شما سرعت دانلود بده .
برای داشتن چنین اینترنتی ، شما به یک کامپیوتر ، یک سخت افزار گیرنده ( شبیه به --- اکسترنال ) و دیش دارید .
دیش را باید تنظیم کنید به سمت فرکانس دیتایی که اوترنت هست و یک سری تنظیمات خاص خودش را داره .
سخت افزاری که شما نیاز دارید شبیه به شکلی هست که دوستان گذاشتند .
در واقع از یک سمت و به وسیله ی USB به سیستم وصل میشه و سمت دیگر فیش داره برای اتصال به دیش ماهواره .
الان شرکت تایوانی که چیپست کارت های Tevii را تولید میکنه ، ازین سخت افزار تولید کرده ولی اصلا پیدا نمیکنید .
در واقع مسئله ی اصلی داشتن اون سخت افزار هست .
تنظیمات و نحوه کار کردنش را من میدونم و مقاله و آموزشی به صورت پی دی اف دارم اما سخت افزارش را نه .
نمیدونم در اون مقاله چی نوشته ولی این پروژه هیچ ربطی به 3G نداره . اینترنت ماهواره ای هست و بس .
اوترنت اولین بار حدود 2 سال قبل مطرح شد و اگر به سایت فلای ست مراجعه کنید فرکانس های دیتاش را میبینید .
پی دی اف را پیدا کردم ، میزارم اینجا که بیشتر بخونید .
البته اوترنتی که من میگم و توضیح دادم به صورت رایگان هست ! و هدف از ساختش ارائه اینترنت به دوردست ترین نقاط کره زمین بوده.
ویرایش :
لینک مقاله ای که گذاشته بودید پروژه ای هست که آمریکا 5 سال قبل حرف از عملی کردنش میزد !
حرف از اینترنت بالونی هم میزد ، حالا همین بود یا نه نمیدونم .
ولی فکر نمیکنم دوستان بزارند ملت چنین اینترنتی داشته باشند ، تا روسیه و چین هستند راه تخریبش هم هست :n02:
دوستان این کل کل کردن رو تمومش کنید
در غیر این صورت
با ادامه این روند پست های حاشیه ای پاک و برخورد خواهد شد//:n01:
یک هفته است پینگم از 160 170 رفته 270 280
3g ایرانسل
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تا جهان بود از سر آدم فراز ، کس نبود از راه دانش بی نیازنقل قول:
مردمان بخرد اندر هر زمان ، راه دانش را به هر گونه زبان
گرد کردند و گرامی داشتند ، تا به سنگ اندر همی بنگاشتند
دانش اندر دل چراغ روشن است ، وز همه بد بر تن تو جوشن است
جوشن = لباس رزم فولادی
( رودکی )
-----------------------
مسئله کل کل کردن نیست ، مسئله این هست که نمیدونیم از دانشمون کجا استفاده کنیم !
دانش ما شده ابزار فخر فروشی ، حداقل کمک نمیکنیم سنگ هم نندازیم .
خود من وقتی از چیزی سر رشته ندارم چیزی هم نمینویسم ، سعی میکنم خواننده باشم تا اسپمر !
من شات خواستم ولی نمیفهمم چرا این دوستمون دوست داره به جای کمک کردن ...
البته این اولین باری هست که درین فروم میبینم یک تاپیک به جای کمک کردن روی تئوری تمرکز کرده !
نمیدونم ! ولی انگار ما ملت از 3G و 4G ذوق مرگ شدیم .
در پست هام همیشه لفظ دوستان به کار بردم ، شاید برای همین که همه را دوست خودم میدونم انتظار دارم دیگران هم دوست باشند تا مدعی !
و گرنه به قول سنایی :
قطره دریاست ، اگر با دریاست
ورنه او قطره و ، دریا دریاست
محتوای مخفی: راه اندازی و رونمایی از 6 پروژه جدید ایرانسل در هفته دولت
محتوای مخفی: وزیر ارتباطات: وزارت ارتباطات برای دریافت باند ۷۰۰ صداوسیما به نتیجه نرسیده است
آخر متن نوشته "نقل قول:
وزیر ارتباطات در ارتباط با تخصیص باند فرکانسی 2.3 مگاهرتز به اپراتورهای ارائه دنده خدمات TD-LTE نیز گفت: این فضای فرکانسی وقتی در اختیار اپراتوری قرار میگیرد و اپراتور برای آن میلیاردها تومان هزینه میکند امکان پس گرفتن آن وجود ندارد. بحث صداوسیما نیز یک مسالهی خاص است.
"
یعنی قراره ایرانسل روی فرکانس 2300 ، tdd بده؟
یعنی شما نزدیک دکل هستید و سیگنال -91 میگیرید؟؟؟!!!!!نقل قول:
از کجا می دونید از اون دکل میگیرید؟؟؟!!!!!
محتوای مخفی: افتتاح پروژه های ارتباطی در هفته دولت/ راهاندازی هاب ماهوارهای
تو نقشه میزنه 1 کیلومتر و نیم فاصله داره اما عکس دکلش رو گذاشتم که عزیز خودتم دیدی پیام شخصی دادم.3 تا آنتن مایکروویو یا همون لینک داره که آنتن نسل 3 رو از جای دیگه میگیره.خود دکل تجهیزات نسل 2 دارهنقل قول:
دیشب بارون تندی باریدن گرفت و رعد و برقای خفنی میزد
یکیشون خیلی خفن تر بود صداش خیلی نزدیک بود
بعد اون تو منطقمون اثری از انتن نیس
خیلی ضعیفه انتن نسل دو
Sent from my Explorer A310e
به نظرم نقشه رو ول کنیدنقل قول:
اما از نظر من شما داری از یه دکل دیگه انتن میگیری
این نظر منه حالا شاید هم اشتباه باشه
بالاخره ایرانسل در لواسان تری جی شد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فرستاده شده از Vsun H9ِ من با Tapatalk
محتوای مخفی: هاب ماهواره ای ایران افتتاح شد
محتوای مخفی: استفاده تمام مشترکان موبایل ار وای فای عمومی ایرانسل