نقل قول:
با برگ سبزي كه از +10 گرفتي بهت ميدن
Printable View
نقل قول:
با برگ سبزي كه از +10 گرفتي بهت ميدن
سلام به همه دوستان.
داستان از این قراره که بنده با مدرک فوق لیسانس تونستم پذیرش سپاه رو بگیرم. برای تاریخ 1 تیر
اما مسئله اینجاست که امکان گرفتن معافیت پزشکی ( واریکوسل) رو دارم. البته نمی دونستم تازه فهمیدم. پیش پزشک که رفتم گفت امکانش وجود داره ( البته یکی از همین پزشک های معتمد نظام وظیفه بود) ولی گفت برای مدرک تو سخت گیری بیشتری می کنن. آیا درست گفته؟ و کلا گفت غیر از بحث مدرک، 100 درصد معاف نیستی و ممکنه توی شورای پزشکی فقط معاف از رزم بشی.
اگه برم دنبال معافیت و معاف نشم سپاه پریده دیگه درسته؟ اگه 1 تیر اعزام بشم بعدا نمی تونم از طریق همین سپاه معافیت بگیرم؟ اونجا هم سخت گیری می کنن؟
بله درست گفته برای مدارک بالا سختگیری بیشتری میشهنقل قول:
بهترین راه اینه که اعزام بشید و در یگان پیگیر معافیت بشید
ولی در هر صورت واریکوسل گرید 3 معاف هستید
خیر ....نقل قول:
فقط 30 ماه تکمیل جبهه = معافیت کامل
کسری ایثارگری لغو شد
داداش فقط در صورتی که میدونی معاف دائم میشی برو دنبالش ، چون اگه قبل از اعزام بری دنبالش ممکنه پذیرش سپاه بپره و اگه بعد از اعزام هم بری دنبالش ممکنه خلا خدمتی بخوری ، چون شما با فوق لیسانس معاف از رزم واستون هیچ فرقی با حالت عادی نداره ، معاف از رزم فقط به درد دیپلمه ها و زیر دیپلمه ها میخوره ، که بتونن باهاش از زیر پست دادن و گاهی شیفت 48-24 و کارهای سخت در برن ، واسه شما فقط توی آموزشی ممکنه فایده داشته باشه که اونم اولا دو ماه بیشتر نیست و بعدش هم معمولا فرمانده های آموزشی زیاد حال نمیکنن کسی بگه من معاف از رزمم و ما داشتیم کسایی که معاف از رزم بودن ، خیلی کارها مث رژه رو هم انجام میدادننقل قول:
سلام به همه دوستان.
داستان از این قراره که بنده با مدرک فوق لیسانس تونستم پذیرش سپاه رو بگیرم. برای تاریخ 1 تیر
اما مسئله اینجاست که امکان گرفتن معافیت پزشکی ( واریکوسل) رو دارم. البته نمی دونستم تازه فهمیدم. پیش پزشک که رفتم گفت امکانش وجود داره ( البته یکی از همین پزشک های معتمد نظام وظیفه بود) ولی گفت برای مدرک تو سخت گیری بیشتری می کنن. آیا درست گفته؟ و کلا گفت غیر از بحث مدرک، 100 درصد معاف نیستی و ممکنه توی شورای پزشکی فقط معاف از رزم بشی.
اگه برم دنبال معافیت و معاف نشم سپاه پریده دیگه درسته؟ اگه 1 تیر اعزام بشم بعدا نمی تونم از طریق همین سپاه معافیت بگیرم؟ اونجا هم سخت گیری می کنن؟
ما توی یگان فقط یه فوق لیسانس داریم که با احتساب سابقه بسیجش بهش ستواندو دادن ، روزای اول رفته بودم توی یگان فکر میکردم کادریه ، میرفتم تو اتاقش احترام میذاشتم :n08: ، منظورم اینه که رو حساب مدرک و درجه اش خیلی بهش حال دادن و ارشد کل سربازا هم هست ، خیلی کارایی هم که لیسانسه ها میکنیم اون نمیکنه ، و بین سربازای پادگان راحت ترین خدمت رو داره ، واسه همین گرفتن معاف از رزم هیچ فرقی واسه شما نداره
تازه معمولا توی یگان با کسایی که پذیرشی بودن و میخوان برن دنبال کارای معافی خوب تا نمیکنن ، و مرخصی استعلاجی و اینا رو به سختی میدن ، و حتی ممکنه به معرف شما هم گیر بدن که چرا ایشون که مشکل پزشکی داره رو به سپاه معرفی کردین ، بازم اگه گرید 3 هست برو دنبالش...
كسي پيدا نشد يه آماري از 44 اصفهان به ما بده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
:n03:
مشکل منم سر همین گرید 3 بودنشه. دکتر گفته بیشتر از 2 هست و با ارفاق 3 می شه. اینکه می گن برای مدارک بالا سخت گیری بیشتر می کنن یعنی چی مثلا؟ باید بیشتر مریض باشی:n02:نقل قول:
حالا نمی دونم برم دنبالش یا نه. چون می دونم اگه درخواست معافیت پزشکی قبل از اعزام بدم به احتمال خیلی زیاد پذیرش سپاه رو از دست می دم و اگه معاف نشم از شانس خوبم می دونم می افتم ناجا:n21: که اونجا کلا شانسیه و می دونم اصلا برا مدرک ارزش قائل نیستن.
درود و سلام.
یکی از بچه محل های ما نمره ی چشمش 7 دیسک کمر خفیف و واریکوسل 2 داره، سوادش هم زیر دیپلمه فکر کنم اکابره :n02:
معاف کامل میشه؟
سلام .نقل قول:
حالا چطور پذیرش سپاه گرفتی ؟ پارتی داشتی؟
با فوق لیسانس شنیدم کم پذیرش میکنن!
الان برای فوق لیسانسه ها ستوان سوم و ستوان دوم میدن ؟!
موفق باشید:n16:
سلام
بچه هایی که تو این یه هفته ی اخیر دفترچه رو فرستادن ، اعزامشون کی خورده ؟ دوستم دفترچه رو فرستاده افتاده اول شهریور ، در صورتی که طی محاسبات و فرمول های گذشته باید 4 میفتاد !!!
ممنون .
سلامنقل قول:
محاسبات اشتباه بوده :n02:
در جواب یکی از دوستان همین یکماه پیش: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
اگر مدرک داری و تا قبل از خرداد بفرستی، احتمال اینکه 1 تیر اعزام بشی زیاده و ممکنه هم 1 شهریور هم اعزام بشی
(اینا همش احتمالیه و قطعی نیست)
میلاد جان نگران نباش 02 هم قراره تا برج 4 منتقل بشه پرندک و پادگان فعلیش تو افسریه رو واگذار کنه به پدافند هوایی.نقل قول:
کلا اعزامیهای 12/1 خوش شانس ترین ها بودن.
سلام دوستان شما میدونید خدمت تو قرارگاه خاتم الانبیا کسری بسیج داره یا نه مثلا من با تکمیلی و چهار سال فعالی شش ماه کسری را دارم حالا اگه برم قرارگاه کسری دارم؟؟ اصلا به نظرتون خدمت اونجا خوبه ؟؟
دوستان سوال:
برای معافیت پزشکی اول می فرستنت پیش یه دکتر. توی برگه ای که از طرف نظام وظیفه می یاد جز تاریخ و محل مراجعه اسم دکتر رو هم می زنن؟ یا اینکه همین جوری می ری پیش یکی از متخصصین در بیمارستان مربوطه؟
بعد اگه دکتر بیماری رو جوری توصیف کنه که طبق مقررات معاف دائم باشه. چقدر احتمال داره تو شورای پزشکی بگن معاف دائم نمی شی؟ یعنی چقدر به نظر دکتر اولیه اهمیت می دن؟
میفرستنت بیمارستان اونوقت با توجه به مشکلت دکتر مربوط به مشکلتو ( که معتمد سازمان وظیفه هم هست ) معلوم میکنن.نقل قول:
95% در صد نظر دکتره و روز کمیسیون 5% مهمه و تقریباً میشه گفت که فرمالیتست. ولی این دکترهای معتمد خودشونو با وعده و وعید و رشوه خراب نمیکنن. مطمئن باش. چون ده ها برابر وظیفه عمومی بهشون سود میرسونه.
دوستان من واسه امریه بنیاد مسکن اقدام کردم گزینش و حراست و ... رفتم باید تاریخ اعزام 1 04 باشه برگه سبز اومد درست بود ولی هنوز جواب 100 درصد بهم ندادن معمولا چه قدر طول میشه ؟؟ اخه میخوام جواب نه بود پذیرش سپاه بگیرم شانسی دارم.. ممنون اگه کسی راهنمایی کنه
سلام به دوستان یه سوالی داشتم
الان من دفترچه رو 9 اردیبهشت پست کردم و هنوز این برگه سبز در خونه نیومده و لی توسیستم چک کرد 1/4 افتادم
دو سه تا سوال ابتدایی داشتم
اول اینکه محل خدمت کی مشخص میشه ؟ تو همین برگ سبز که در خونه میاد نوشته ؟
دوم اینکه برای اینکه مثلا بتونی با پارتی بری سپاه یا جاهای دیگه مثل سرباز معلم چه قدر قبل اعزام باید اقدام کرد ؟ (مثلا الان من میتونم وقتی برگ سبزم اومد مدارکم رو ببرم ناحیه سپاه شهر خودمون بخوابونم یا نه ؟ اصن تاثیری داره واسه من که 1/4 اعزامم اومده ؟؟؟؟؟
سوم اینکه اگه بخوام تاریخ اعزام رو عقب بندازم شرایط خاصی داره ؟ و اینکه تا کی وقت دارم اینکارو کنم ؟؟؟؟
ممنون میشم جواب تک تکش رو بدین
سلامنقل قول:
برگه سبز تاریخ اعزام
برگه سفید(آبی) محل آموزش
بعد از پایان آموزش هم مشخص میشه محل خدمتت کجاست
شما الان از پلیس +10 برگه سبز المثنی رو بگیر برو هر جا که پارتی داری.... اگر کاری بخوان بکنن، الان وقتشه
اگر کسی گفت برو یکی دو ماه دیگه بیا، یعنی نمیخواد کاری بکنه
در مورد عقب انداختن هم از خود پلیس +10 بپرسی راهنمایی میکنن. تا جاییکه من می دونم شرایط خاصی نداره
ممنوننقل قول:
خوب این برگ سفید آبی کی میاد ؟ چون پلیس +10 گفت که یک هفته بیشتر وقت نداری واسه اینکه تاریخ اعزامت رو بندازی عقب ؟؟؟
سلام
تاریخ اعزامم اول تیر هست
از چند نفر پرسیدم گفتن احتمالا میوفتی 01 ! تا چه حد درسته؟
لیسانس کامپیوترم
بر چه اساسی!؟!؟!؟نقل قول:
سه تا معاف از رزم معاف کامل میشه؟
نمیدونم . ولی ی تعدادی از همکلاسیام اونجا بودننقل قول:
خیلی وقت پیش از ی نفر پرسیدم گفت ده تا معاف از رزمم داشته باشی بازم معافیت دایم نمیدن!نقل قول:
خود منم معاف از رزم شدم!
سلام دوستان من 1/2 اعزامم بود کد خوردم نیرو انتظامی بعد انداختمش عقب حالا که خواستن پذیرشم کنن گفتن شما تو سیستم قبلا پذیرش شدید!! حالا به نظر شما امکان داره همون کد نیرو انتظامی باشه آخه من سپاه که رفتم گفتن پذیرشت نکردیم بعد قرارگاه خاتم الانبیا هم که باهام تماس گرفته بود گفت شما قبلا پذیرش شدید و ما نتونستیم پذیرشت کنیم!! کسی میدونه دلیلش میتونه چی باشه؟؟
نه معلوم نیست. ولی احتمال داره 01 یا 02 یا 06 یا مالک اشتر بیفتی.نقل قول:
06 و مالک اشتر چطورن؟نقل قول:
06 و مالک اشتر بهترن یا شهدای کرمانشاه؟
من خرم آباد خدمت میکنم می خوام انتقالی بگیرم تهران زندگی می کنیم شرایط تک پسری دارم می خواستم ببینم کدوم پادگان برای من بهتره سرباز درجه دار نیستم سبراز معمولی هستم خونمون هم داخله خیابان ولیعصر هستش مرسی
دوستان اگه امریه بگیرم و در این حین ارشد هم قبول بشم اون وقت قضیه چطور میشه؟ میتونم دانشگاه برم یا نه؟ وضعیت سربازیم چی میشه؟
+
الان سربازی 21 ماهه یا 24؟
امریه 24 ماه سربازی 21 ماهنقل قول:
در حین امریه هم نمیتونید از خدمت ترخیص بشید
دوستان عزیز برای خدمت در خاتم الانبیا باید چه کار هایی انجام داد؟؟؟؟
دوستانی که تو خدمت کار اداری دارن و شاکی هستن ، بدونین بیرون حلوا نمیدن
اگه از 7 تا 2 دارین خدمت میکنین و ناراحت هستین بدونین بیاین بیرون این تایم دوبل میشه !
6 صبح رفتم 8 شب رسیدم خونه و الان قدر اون تایم اداری خدمت از 7-2 رو میدونم :دی
این پست صرفا دلداری به شما بود یکی بیاد منو دلداری بده :n28:
:دینقل قول:
بلــــــه بلـــــه
یادمه وقتی سر خدمت بودم چون تو مکان عمومی بودیم و خیلی از مردم میومدند و میرفتند
بعضی وقت ها ملت بهمون میگفتند قدر خدمت رو بدونید و هیچ دوره ای از زندگی مثلش نیست . ماهم خیلی کفری میشدیم و تو دلمون یکسری چیز ها میگفتیم :n02:
اما حالا واقعا بهش پی بردم که قطعا خدمت جزء عجیب ترین دوران زندگی هست که وقتی توش هستی میخوای ازش فرار کنی و وقتی ازش خلاص میشی دلت برای حس و حالش تنگ میشه (نه اینکه بخوای دوباره بری خدمت )
البته نمیخوام بگم خدمت خوبه یا بده فقط میخوام بگم یه چیز خاصه که دیگه تا اخر زندگیت طعمش رو احساس نمیکنی
خدمت اصلا چیز خوبی نیست من فقط از دوران آموزشی راضی هستم با این که سخت بود اما باحال بود
نمیخوام به سربازان گرامی ضد حال بزنم اما یه لامپ رو هر روزی یه بار روشن کنی خاموش کنی در 24 ماه میشه
365*2=730 واااااااییییی:n19: لامپ دوام نمییاره چه برسه سرباز بیچاره البته من خودمم تا 2 سال پیش با درجه گروهبان یکمی 1000 کیلومتر دورتر از خونمون 05 کرمان
بیشتر توضیح میدی :n27:نقل قول:
در چه موردی ؟ کجاش رو متوجه نشدی ؟ :n02:نقل قول:
سرباز بدون گواهینامه و بدون پارتی: تمام خدمت >>غذا بخور ،پست بده
سرباز با گواهینامه در راهور:>>تمام خدمت>>غذا بخور ، رانندگی کن(شب و روز!)
سربازی در راهور :>> روزی پانزده ساعت کار >>حقوق>>روزی 1500 تومان!!!
فرق بین سربازی که در مرزبانی وسط بیابون و سر کوه داره پست میده یا سرباز راهور که روزی 15 ساعت کار میکنه و سربازی که فقط کار اداری میکنه و ظهر ساعت 2 میره خونه>> هیچی!!!
اینم درد دل من!!!
اگه رفتید سربازی و خواستند ماشین تحویلتون بدن زود قبول نکنید و خوب فکر کنید .
سلام دوستان کسی از حقوق امریه خاتم الانبیا خبر داره؟؟؟؟ یکی میگه 300 به بالا یکی میگه همون حقوق سرباز عادیه؟؟ اگر کسی اطلاع داره لطفا راهنمایی کنید ممنونم:n16::n16:
نقل قول:
منو هم دریابید دوستان.....:n03:
سلام/ شما اگر بند پ ندارید و میخواهید خودتان اقدام کنید چند راه دارید اول اینکه به سایت قرارگاه خاتم الانبیا بروید" [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] " و در قسمت خدمت سربازی ثبت نام کنید که همونجا شرایطشو نوشته از جمله رشته و معدل هایی که مورد قبول است معدل هم نسبت به دانشگاه فرق میکنه که داخل جدول توضیح داده شده و پس از خواندن شرایط ثبت نام میکنید و منتظر میمانید تا در صورت نیاز با شما تماس بگیرند راه دوم هم اینکه شما یکی از شرکت های زیر نظر قرارگاه را پیدا کنید وبه صورت حضوری و یا تلفنی وضعیت خود را با آنها در میان بگذارید تا در صورت نیاز شما را پذیرش کنند./ والسلام موفق باشیدنقل قول:
خدمت فقط دوره آموزشی خیلی خوبه علتش هم اینه که همه با هم یه روزی میریم یه ساعتی غذا میخوریم یه ساعتی میخوابیم و همه با هم مرخص میشیم:n26:
کلا هرکاری میخوایم بکنیم صد وخورده ای آدم با همن انجام میدن و اینش خیلی باحاله تازه از همه با حال ترش تنبیه است که اونم واسه همه هست:n28:
تو یگان که رفتی چون هیچکس رو نمیشناسی اوایلش واقعا سخت میگذره مخصوصا اگه تنها بری(_مثل خودم):n30: ولی بعدش رفاقت عجیبی با دوستان پیدا میکنی که البته روز آخری که میخوای بری خیلی برات سخت میگذره:n29: