میخواستم ببینم صبانت نامحدود داره یکی از دوستام میخواست بگیره
Printable View
میخواستم ببینم صبانت نامحدود داره یکی از دوستام میخواست بگیره
سلام به همه . آقا من میخوام بیام صبانت . اما نمیدونم چه طرحی رو بخرم . تو سایتش سرعت های 128 و 256 و اینا داره . کدومش خوبه ؟؟ زنگ زدم پشتیبانی میگه 128 که بگیری پهنای باندت میشه 1 مگابیت . هر گیگ هم 3800 تومن . الان مخابرات اصفهان هستم و سرعت 5 مگابیت بهم داده . هر گیگ هم 3800 تومن . اگه اینجوری باشه که مخابرات خیلی بهتره . تازه تو تبلیغات صبانت زده که سرعت 10 مگابیت و اینا میدیم!!!
- - - Updated - - -
سلام به همه . آقا من میخوام بیام صبانت . اما نمیدونم چه طرحی رو بخرم . تو سایتش سرعت های 128 و 256 و اینا داره . کدومش خوبه ؟؟ زنگ زدم پشتیبانی میگه 128 که بگیری پهنای باندت میشه 1 مگابیت . هر گیگ هم 3800 تومن . الان مخابرات اصفهان هستم و سرعت 5 مگابیت بهم داده . هر گیگ هم 3800 تومن . اگه اینجوری باشه که مخابرات خیلی بهتره . تازه تو تبلیغات صبانت زده که سرعت 10 مگابیت و اینا میدیم!!!
دوستانی که صبانت هستن میتونن یه تست سرعت برام بذارن؟ لطفا بگین چه سرعتی رو خریدین و چه پهنای باندی بهتون دادن؟
تست سرعت هر فرد منحصربه فرد است هر شهر نسبت به شهر ديگر متفاوت است و همچنين در داخل يك شهر افراد از يك شركت با توجه به مراكز مخابراتى مختلف سرعتهاى مختلفى تجربه مى كنندنقل قول:
Sent from my iPad mini 2 using Tapatalk
من سرویس 512 دارم و سرعت تا جایی که بکشه بازه ! البته نهایت سرعت خط من 5-6 مگه :n02:
دوستان کدوم شرکت نامحدود میده نت رو
توی این دو سه روز چند بار سرویس من قطع و وصل شد (البته برای چند دقیقه).بقیه هم همین طوریه؟
پ.ن: البته من DNS هام رو عوض کردم با DNS های اتوماتیک نمی تونستم از Browsec استفاده کنم.
دوستان من میخوام از صبا سرویس بگیرم.لطفا راهنمایی کنید چه سرویسی بگیرم.
شبانه داشته باشه.
سرعت دانلود مناسب باشه مثلا ۱۲۸ را رو چند میبندند؟مثلا بخوام لااقل رو ۵ ببندد چه سرویسی بگیرم.
مهمترین هم گیم آنلاین هست مثلا پروفایل گیم داره؟ پینگ با ۸.۸.۸.۸ چند میده؟
خیلی ممنون میشم کمک کنید بنده را.
پیشاپیش تشکر بابت پاسخهاتون
من برای گیم گرفته بودم ولی از وقتی گرفتم تو گیم رو اعصابم رژه میرهنقل قول:
نیای بهتره !! پروفایل گیم نداره !! پینگ داخل 35 به بالا !!
8.8.8.8 پینگ کمترین حالت برا من 110 و بالاترین 350 :n02:
برای گیم به هیچ وجه نیایید.دیروز پوکر بازی می کردم و دست مال من بود ولی قطع شدم بدون اینکه متوجه بشم(بیش از دویست تومن هم وسط بود!:n34:).نقل قول:
والا من زنگ زدم از پشتیبانیشون سوال کردم گفتن که اگه 128 بگیری پهنای باندت رو تا 1 مگ باز میذاریم .نقل قول:
دقیقا من فکر میکردم از تحریم های ینی ipایران بسته شده دیدم بابا از نت خودمونه!نقل قول:
کسی سرویس خوب تو تبریز داره دانلود شبانه داشته باشه؟
دیگه خسته شدم از خرید شارژ باز نشدن سایت های خارجی و دانلود نا شبانه و حجم خوری و اینا...
8سال مشتری صبانت بودم تو این هشت سال کیفیتو پایین اورده قیمتو بالاتر حالا اونم مجبورش کردن...
کجاست حقوق بشر؟به این کار رسمن میگن دزدی اینترنت یعنی ازادای ینی هر کس با یه ماهواره بتونه بهش وصل بشه و حداکثر استفاده رو ببره نه این که بهش محدودیت کنن تازه بفروشن!:n36:
دانلود شبانه خوب : اول مخابرات - بعد مکس نت و بلوط و یکی دو تا سرویس همارا سیستم :n02:نقل قول:
تلفن سراسريشو كسي بلده؟
صبا نتم گند زده؟ تو صفحه هات قبل که دوستان کلی تعریف کرده بودن؟! با کلی بدبختی صبا ثبت نام کردم قراره از ۲-۳ هفته دیگه وصل بشه... فکر میکردم دانلود شبانه نداره حداقل کیفیتش در طول روز خوبه...!
از همشون بهتر هست شبانه هم دوبرابر حجم اصلی دارهنقل قول:
- - - Updated - - -
از همشون بهتر هست شبانه هم دوبرابر حجم اصلی دارهنقل قول:
[emoji52]نقل قول:
من با glasswire دیدم تازه متوجه شدم مشکل کامپیوتره نه صبانت
مشکل از توئه حرف میزنیا
بدزده حداکثر ۱۰ مگ میدزده
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
من که با چندین نرم افزار چک میکنم نت رو دقیق دقیق محاسبه میکنه
اگر من یکساله با حجم ۴۰ گیگ بگیرم می تونم ماهی ۸۰ گیگ شبانه دانلود کنم؟نقل قول:
یکساله میتونید نهایت 80 گیگ دانلود کنید نه یک ماههنقل قول:
سلام دوستان زنگ زدم صبانت برای ثبتنام گفتن مرکز شما پورت نداریم و باید 5500 بریزی به شماره کارت شرکت تا بذاریمت تو صف انتظار:n23:
میخاستم ببینم این قضیه ش چیه؟و برای چی هست؟تقریبا تو همه ی شرکت ها الان تو لیست انتظار هستم:n29:
فقط ظاهرا فناوا پورت خالی داره که اینجوری که اپراتورش میگفت سرعت سرویس های حجمی رو دوبرابر اسمی میبندن که خیلی کمه
.
.
کم کم دارم پشیمون میشم که پارس آنلاینمو قطع کردم درسته دزد بود و واسه شبانه پول میگرفت ولی اینترنتش از ایرانسل بهتر بود:n30:
.
مرکزم هم تهران - اشرفی اصفهانیه کسی نمیتونه کمکم کنه؟
برای منم همینطور بود تو حکمت شعار و پول رو دادم رفتم تو صف انتظار ولی بعد دوهفته وصل شد / پیشنهاد میکنم ثبت نام کنی چون از بقیه شرکت ها سرتر هست صبانقل قول:
- - - Updated - - -
برای منم همینطور بود تو حکمت شعار و پول رو دادم رفتم تو صف انتظار ولی بعد دوهفته وصل شد / پیشنهاد میکنم ثبت نام کنی چون از بقیه شرکت ها سرتر هست صبانقل قول:
دوستان سلام
ما توی خونه یک خط تلفن داریم که در حال حاضر سرویس صبانت روش فعاله.میخوام یک خط تلفن ثابت دیگه هم از مخابرات بخرم و اینبار از آسیاتک برای خط جدید سرویس بگیرم.2 خط توی خونه که مشکلی پیش نمیاد؟مخابرات نیاد خط دوم رو به صورت pcm وصل کنه؟
کسی تجربشو داره؟
ممنون
- - - Updated - - -
دوستان سلام
ما توی خونه یک خط تلفن داریم که در حال حاضر سرویس صبانت روش فعاله.میخوام یک خط تلفن ثابت دیگه هم از مخابرات بخرم و اینبار از آسیاتک برای خط جدید سرویس بگیرم.2 خط توی خونه که مشکلی پیش نمیاد؟مخابرات نیاد خط دوم رو به صورت pcm وصل کنه؟
کسی تجربشو داره؟
ممنون
نه مشکلی پیش نمیادنقل قول:
من همین الانش 2 تا اینترنت دارم
موردی نیس
- - - Updated - - -
نه مشکلی پیش نمیادنقل قول:
من همین الانش 2 تا اینترنت دارم
موردی نیس
اره اون منطقه همه شرکتها پر هستننقل قول:
همه جا باید صف انتظار باشی
اتک و شاتل رو زنگ زدی ببینی خالی دارن یا نه؟
های وب اگه بگی سرویس یکساله میخوام یه دونه ازون پکیجهای یکسالش رو انتخاب کنی بهت پورت مبده
- - - Updated - - -
اره اون منطقه همه شرکتها پر هستننقل قول:
همه جا باید صف انتظار باشی
اتک و شاتل رو زنگ زدی ببینی خالی دارن یا نه؟
های وب اگه بگی سرویس یکساله میخوام یه دونه ازون پکیجهای یکسالش رو انتخاب کنی بهت پورت مبده
نقل قول:دوستان شبانه رایگانش چجوریه؟نقل قول:
1.اینجوری که تو صفحات قبل دیدم ظاهرا 2 برابر حجمی که روزا میده هست ولی تو سایتش چیزی ننوشته؟!؟؟
2.وقتی اون محدودیت دوبرابر تموم بشه چجوری میشه شبانه؟
1.فکر کنم یا ویژه ثبت نام جدید یا کل ثبت نام های جدید شبانه ندارننقل قول:
2.نصف شبانه حساب میکنه(پیشنهاد ویژه که ثلث میشه رو اصلا نزن سرعتت چیز میشه[emoji52] )
نقل قول:
سلام
آقا از این دوستان صبا نتی کسی تا حالا زنگ زده برای این سرویس ؟ به کاربر معمولی هم میدن ؟؟ تجهیزات میخواد ؟؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نوشته " امکان ارائه سرویس با سرعت بالا به دلیل عدم وجود نویز ". خطم منم که ماشالله نویز داغون حتی در بعضی روزها نویز منفی میزنه تو مودم.
پس این که تو [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نوشته مزخرفه؟نقل قول:
شایدم منظورش از «به شرط استفاده منصفانه» همون نصف شبانه. یادمه پارسال که صبانت گند زد تو شبانه رایگانش، به ازای هر گیگ حجم سرویس، 3 گیگ هم شبانه میداد که باز از شبانه 1/3 پارسآنلاین، بهصرفهتر بود. پس الآن تغییر کرده.کد:مطابق سیاست تشویقی شرکت صبانت ترافیک مصرفی بین ساعت 2 تا 7 صبح در تمامی روزهای هفته رایگان بوده ( به شرط استفاده منصفانه و تا زمان پر نشدن امکانات از طریق بستر های مخابراتی ) و تعهدی را برای شرکت به همراه نخواهد داشت .
حدود یک هفته اس برای منزل پدریم از صبا گرفتم ، دانلود شبانه ندارن در طول روز تو این یک هفته خدا رو شکر کوچکترین قطعی یا نوسان نداشته ( برعکس آسیاتک که منو پیر کرده ) سرویس ۶ مگ رو هم رو ۱۰ بستن... فعلا! که راضی هستیم...
آقا برای من صبانت روی 16 مگ بسته خطمو ، لامصب مثل ماکسیما که بنزین هوووف میکشه ، اینم حجمو هوووف میکشه ، هم دست بزنی به چیزی یهو 20 مگ میبینی رفت ... قشنگ ماهی 35 گیگ مصرف هستش ....
البته مصرفمون همینقدرم هست واقعا ، 3 واحد افتادیم روی یک اینترنت ، تقریبا شاید 15 تا گجت باشن همزمان ، ولی اینم کم نمیاره اصلا
این تست سرعت شبانه اینترنت صبا نت کاوش رایانه. 12 مگابیت.!
اگه برای دانلود شبانه حد اقل 5 . تا 10 گیگ شرکتی سراغ دارید معرفی کنید ثواب داره!!:n30:
خوب شبانه شما محدود شدهنقل قول:
برای دانلود تو شرکتهای سراسری فکر کنم های وب محدود نمیکنه !! و یکی هم آسیاشت که تازگی ها زیاد داره ادا در میاره :n02:
من دو مگ دارم تا چهار مگا هم میرهنقل قول:
این تست سرعت شبانه هست. ولی روزانه سرعتم خوب.نقل قول:
مرورگرها تو تنظیم کن که فایل های فلش رو نیارن (برای Edge توی Settings->Advanced Settings،نقل قول:
Use Adobe Flash Player رو Off کن.) Use Page Prediction رو هم تو مرورگرهات Off کن.
اگه بزنی عکس ها رو هم نیاره که مصرفت خیلی کم می شه.
ad-blocker ها هم در کاهش مصرف حجم تأثیر خوبی دارن:
تفاوت سرعت تو سرعتهای مثلا ۶ مگ و ۸ و ۱۰ مگ صبا نت چقدره؟ که فقط ۱۰۰۰ تومن اختلاف قیمت دارن ؟ بطور مثال منی که سرعت ۶ مگ گرفتم و رو ۱۰ بستن اگه ۸ یا ۱۰ مگ بگیرم رو چه سرعتی میبندن؟
فکر کنم نهایتش رو 16 مگ میبنئدن !! انقل قول:
من هم شبانه رو گفتمنقل قول:
ساعت ۶:۳۰ صبح
سرویس دو مگ