اینترنت قطعه !! ۳:۱۹ صبح
Printable View
اینترنت قطعه !! ۳:۱۹ صبح
تایید میشه مثل اینکه بازم سراسریه !!نقل قول:
مسخرشو در اووردن دیگه
برای کسایی که از آخرین وضعیت اینترنت مبین نت می خواهن بدونند ... دیروز و امروز دانلود رایگان قطع بود ( اینترنت رو از دکل ها قطع کرده بودند )
منم از دیشب نت نداشتم.صبح دیدم یه مقدار دانلود شده و دوباره قطع شده...بعد ۸ هم وصل شد :D
Sent from my GT-S5830 using Tapatalk 2
مال من از 2 تا 9.5 صبح قطع بود
من دیروز دانلود داشتم ولی فک کنم یه ذره کمتر بود ... حساب نکردم.ولی دیشب از ساعت ۱ حتی شاید قبل از ۱ قطع بود
حتما در حال تلاش برای پسرفت هستند احتمالاً یه دکل مکلی از یه جا کندن
لعنت بهشون - حروم بشه اون پولی که میگیرن
باید بریم خدا رو شکر کنیم که حداقل ساعت معمولی قطعش نمیکنن...وگرنه دیگه فلج بودیم به خدا.
بابا شما چرا اینقدر قانع هستیننقل قول:
حداقل برید صدای مشتری ۴ تا پیام بدید شکایت کنید ، حالا شاید اصلا به جایی هم نرسه ولی حداقل تلاش کردیم و اونا هم میفهمن همه شاکی هستن !!
اینجوری که شما میگی حداروشکر کنیم پس فردا میگن اینا راضین صداشونم در نیومد پس اصلا شبانه رو برداریم ...
کسی که بخواد دانلود کنه در هر حال فلجه و این ساعت معمولی به دردش نمیخوره .نقل قول:
شما دارید پول می دید که از شبانه هم استفاده کنید .
حالا یه بار قطه بشه عیب نداره
میگیم مشکلی پیش
اومده . ولی
بی دلیل
قطع
بشه
؟
کاملا موافقم...ولی اگه بخواد کاری انجام بشه باید جمعی باشه.ههمه باید انجام بدن.صدای یه نفر به هیچ جایی نمیرسه
من از طریق صدای مشتری شکایت کردم.نقل قول:
آفریننقل قول:
منم دیشب از طریق صدای مشتری شکایت کردم ، گفتم میزارین دقیقا تو ساعت رایگان قطع میکنین فکر کردین چی آخه ؟؟؟ ملت از صبح نشستن ساعت رایگان بیاد بتونن دانلود کنن بعد شما زدین کلا قطع کردین میمیرین یه اطلاعیه بدین !!!
من هم اعتراض کردم.درضمن چرا هزینه این زمانی که قطع شده به حساب بر نمیگرده؟
بابا به خدا یه لحظه قطع میشه کلی ضرر میبینه کاربر با این قیمتا...
لطفا بقیه افراد هم شکایت کنن از لینک زیر منم الان شکایت دادم .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این روزهایی که قطع شده رو بخواین که بتون اضافه کنن و همینطور 24 ساعت قبل از قطع شدن رو موبایل ها تکست بدن که قراره قطع بشه من دیشب الکی کامپیوترم روشن بود
دیگه دارن خیلی توش می کنن :n03: تو این دو ماه رو هم رفته 2 هفتش قطع بوده از من
هه رفتم اعتراض دادم الان دوباره قطع شد :D بابا خیلی با حالن:))
من الان وصلم این دیگه سراسری نیست احتمالانقل قول:
ولی دوستان خواهشا به خاطر قطعی دیشب همه برن صدای مشتری تو سایت مبین نت اعتراض بزنن چند دقیقه وقتتون رو بیشتر نمیگیره
من هم ارسال کردم
بنظرم یک متن کامل یکی از دوستان بذاره که همه همون رو بفرستیم تاثیرش بیشتره
همه همین جوری چند جمله هم بفرستند کافیه . فقط تعداد باید زیاد باشهنقل قول:
بچه ها بنده این تاپیک رو اینجا زدم لطفا یه نگاه کنید و اطلاع رسانی بشه:
اینترنت منم عصر قطع شد الان تازه وصل شد.نقل قول:
بدبختی اینجاست من دیشب کار داشتم اصلا دانلود نمیخواستم بکنم، یه فایل بود میخواستم ایمیل کنم اومدم دیدم اینترنت قطعه، با یک بدبختی آپلودش کردم، اشکم درومد.
امروز عصر دوباره قطع شد
https خیلی کند شده یه فرم اداری داشتم 4 بار مجوبور شدم دوباره پر کنم :weird:
بچه ها بنده این تاپیک رو اینجا زدم لطفا یه نگاه کنید و اطلاع رسانی بشه:
بچه ها دوباره 3 ساعت قطع شده الان وصل شد ! فکر کنم امشبم قط کنن . :n24: وضعیت شما ها چطوره؟
این مبین نت هیچ احترامی برای مشتری قائل نیست.
من در این دو سالی که مبین نت داشتم بالای ده بار مسایل مختلف رو از روشهای مختلف به مبین نت نوشتم که حتی یکبار هم پاسخی از مبن نت ندیدم.
قطعی ها حتی اگه طبق برنامه باشه بدون هیچ اطلاع رسانی به مشتری،صورت میگیره.
در این مواقع پشتیبانی هم که میگه ما اطلاعی نداریم.نه از علت قطعی و نه از زمان اتصال مجدد،
هیچ خسارتی هم به کاربران داده نمیشه
با شماره 096790 هم تماس گرفتید؟ لطفا اگه وقتشو دارید تماس بگیرید و مکالمه تون رو ضبط کنید همین متنی که الان نوشتید رو براشون بگید فایل صوتی رو اینجا اپلود کنید . چون اینا طبق قرار دادشون باید خسارت بدن .نقل قول:
ببشخید مدام دارن توش می کنن دیگه :n29: بخدا از کارو زندگی افتادم تو پایان ترمام هست مدام به اینترنت واسه پروژه هام و .. نیاز دارم .ی پول می خواستم جابجا کنم مدام قطع بود کارت ورود ب جلسه ارشد رو می خواستم بگیرم قطع بود ..اینترنت داریم همش داریم پول کافی نت می دیم.
برای منم دیشب (جمعه صبح) قطع بود. من ساعت 6 بیدار شدم، دیدم قطه، ضد حال خوردم خوابیدم.
مثل اینکه دچار کمبود مودم بیرونی شدن. چند وقت پیش به دوست من زنگ زده بودن مودمشو ازش بخرن. خیلی عجیبه!نقل قول:
یه سوال:
با طرح نوروزی شب حدودا چه مقدار دانلود میشه کرد و سرعت اون وقتی که فقط یک فایل با idm در حال دانلود باشه، چقدره؟؟
بستگی به سرور داره، مثلاً من دیشب از سرور 5 پی سی دانلود 5 گیگ دانلود کردم، اما معمولاً شبی 3 گیگ رو میگیرم. البته اوایل سال چن شب سرعت خیلی بد بود اصلاً سیستمو خاموش کردم. سرور پی سی دانلود حدود 270 تا 300 کیلوبایت سرعت میده، سرور مایکروسافتم خوبه، اونم بالای 250 کیلوبایت سرعت میده.نقل قول:
واسه من که دیشب خیلی بد بود فقط 500 مگ دانلود داشتم
الان تو هشتگرد هم بنر بزرگ زدن اينترنت مبين نت ساوجبلاغ. كلا دارن اضافه ميكنن سيستم هاشون رو. ديروز كه موبال همراه اول هم قطع بود حالا همه مناطق رو نميدونم.
مال من دیشب خوب بود...فک کنم 1گیگ دان کرده بود...تا الان هم قطع نشده.سرعتشم عادیه
سرعت دانلود تو روز بالای 300 تو شب زیر 30
اخه تا کی بیشعوری تا کی گدابازی تاکی دزدی تا کی...........:n21:
موافقم داداش واقعا دیشب فقط کم مونده بود خواستیم دانلود کنیم یه صفحه باز بشه بگن آقا عمرا بزاریم مفت دانلود کنی !! حالا یکی نیست بگه لامصب اینهمه پول میگیری فقط واسه روز ؟؟؟؟؟نقل قول:
من که تقریبا هر شب دارم شکایت میفرستم براشون تو صدای مشتری به همه دوستان هم گفتم بفرستن ...
این طرح نوروزیه؟نقل قول:
من که میخام یه vps از ایران بگیرم ، فایل هایی که میخوام دی ال کنم رو بریزم روش بعد شب با سرعت بالا دانلود کنم. الان vps آلمان دارم، پینگ خوب میده ولی سرعتش پایینه. باید از ایران بگیرم. با سرعت 512 جدید، از vps ایران یکی از بچه ها تو ساعت رایگان تونستم با سرعت 130 دانلود کنم:
بهتره سایت های که سرور دانلود تو ایران دارن رو پیدا کنین، اونایی که میگن این بحث به این تاپیک ربط نداره، کاملاً در اشتباهن. دونستنش کمک کننده س. مثلاً من امروز چنتا از سایت های دانلود معروف تر رو که بررسی میکردم، دیدم بعضی از سرورهای دانلودشون تو ایرانه، از جمله:
و [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] پی سی دانلود
محل نقطه چین رو با نام این سایت ها پر کنید. برای اطمینان در ساعات رایگان 5 گیگ از پی سی دانلود گرفتم. با نهایت سرعت دانلود شد.
ایده ی وی پی اس ایران هم فکر خوبیه، ولی من که نه پولشو دارم، نه نیازشو.
گرجی جان منظورت از وی پی اس ایران همین سرور 2 پی سی دانلوده؟ اینکه ظاهراً [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] !
نه، وی پی اس شخصیه دوستم.نقل قول: