ولی به خاطرش ست holiday رو از دست دادیم :41:نقل قول:
Printable View
ولی به خاطرش ست holiday رو از دست دادیم :41:نقل قول:
یک جنگ گروهی هست:دینقل قول:
آره فورت اون موقع نبود !
فورت همون قلعه هست و هر شهر می تونه داشته باشه که اون یکی شهر ها هم به فورت شهر های دیگه حمله می کنند تا بتونند بگیرنشون
ما اولین خاطره فورتمون خیلی چرت بود که بعدش کودتا شده بود دعوا فحش چاقو کشی جریانی بود در کل مارو چیز زدن بقیه ها :دی(خارجی های ... )
---------- Post added at 11:18 AM ---------- Previous post was at 11:18 AM ----------
:دی من خودم لاک دارم اگه تیکه 4 یک چیز های دیگه بده من ک و ن م حسابی میسوزه:دینقل قول:
ولی به خاطرش ست holiday رو از دست دادیم
من که خیلی حال می کنم با فورت بهت پیشنهاد می دمنقل قول:
============
بدون شرح !!اینجا دبی !!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پسر هی من میخوام اینجا رو از بحث خارج نکنم نمیزاری که :دینقل قول:
بدون شرح !!اینجا دبی !!
اوندفه عکس نیمه س ک س ی گذاشتم هنوز پاک نکردن:دی
سیاسی اجازه هست؟؟
:31: اون عکس ها را می دونی چرا پاک نکردن ؟ چون فقط با پپروکسی می شه دید اونا را یعنی بدون پپروکسی نمی شه دید فکر کنم همکار این انجمن پپروکسی نداره برا اونه :31:نقل قول:
سیاسی ممنوع
eee ?نقل قول:
اون عکس ها را می دونی چرا پاک نکردن ؟ چون فقط با پپروکسی می شه دید اونا را یعنی بدون پپروکسی نمی شه دید فکر کنم همکار این انجمن پپروکسی نداره برا اونه
سیاسی ممنوع
میگم این علی هست همکاره چرا پاک نکرد:دی
ایندفعه بدون فــیلتر میزارم:دی
چرا بابا اخبار سیاسی یک حالی میده:دی
حالا رفتم از سرور بچه استفاده کردم یک آپلودر عکس درست کردم حالا از این به بعد عکس مستقیم میکنم:دی
خوبه؟:دی
---------- Post added at 01:07 PM ---------- Previous post was at 01:04 PM ----------
یک سئوال علمی :دی :21:
فقط میتونی یکی رو انتخاب کنی:دی
ماشین یا راننده؟
محتوای مخفی: عکس
رپیورت هم ممنوع:دی
خدایی ماشینه قشنگ تره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یکم پست بدید بریم صفحه بعد
---------- Post added at 12:39 PM ---------- Previous post was at 12:37 PM ----------
کاربراني که اين گفتگو را مشاهده ميکنند: 4 (4 کاربران و 0 مهمان) amin_fixfox , jhonny
دو نفر با چراغ خاموش?؟?؟
آره حال ندارم وگرنه یک 300-400 تا از این عکس های ترکیبی هست:دینقل قول:
خدایی ماشینه قشنگ تره
من روی ماشینه رو ترجیح می دم :31:نقل قول:
اون سایت کمکی وست اسمش چی بود؟
یکی اینه
کلی دیگه هم هستکد:http://www.weststats.com/
آهان همین بود
دمت گرم
قدیما بچه ها بودن از این مورد دار تر هم میزاشتیم چون روزی 30-40 صفحه کم کم میرفتیم جلو 20 صفحه رو فقط منو ممد میرفتیم:دینقل قول:
الان چقدر قریبه اومده:دی
اسم ممد را نگو که الان پیداش می شه :31:
بزارررررررررررررررررررررر ر بیاد:دینقل قول:
اسم ممد را نگو که الان پیداش می شه
آره داشتم به این نکته هراس انگیز فکر میکردمنقل قول:
اسم ممد را نگو که الان پیداش می شه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کدوم نکته؟؟نقل قول:
آره داشتم به این نکته هراس انگیز فکر میکردم
زین پس من به جای ممد میگم ممرررر :دی(تعداد ر متغییر هست:دی )
اولاً که Ex نه و Exp درسته . آی کیلو :27:نقل قول:
بعد , من که حسود نیستم بیا دوئل کن . فقط اگه کتک خوردی شاکی نشیا :31:
اثبات کن ...نقل قول:
اون علی بنده خدا از همه چی خبر داره . حالا اون به روی خودش نمیاره قرار نیست ما سوء استفاده کنیم .نقل قول:
خدایی خیلی به تو حال میده آرش وگرنه 80 درصد پست هات باید پاک میشد (بقیه هم همینطور)
در کل تنها همکاری که من قبولش دارم :27:
!!! دم در بده بیاین تو :31:نقل قول:
کاربراني که اين گفتگو را مشاهده ميکنند: 6 (6 کاربران و 0 مهمان)
vitamin2002*, amin_fixfox, jhonny, masoud_fakhary
یکی از همکار های این بخش الان توی یاهو آنلاینه نکنه اونم اینجاست:دی
به --- رفتی!
تو بخون فنا
------
البته با عرض شرمندگی
من عآدت کردم میگم ex :دینقل قول:
اولاً که Ex نه و Exp درسته . آی کیلو
برو توی رپفا خبرش + عکس هست :دینقل قول:
اثبات کن ...
علی رو که میشناسم تو یاهو با هم گپ میزنیم:دینقل قول:
اون علی بنده خدا از همه چی خبر داره . حالا اون به روی خودش نمیاره قرار نیست ما سوء استفاده کنیم .
خدایی خیلی به تو حال میده آرش وگرنه 80 درصد پست هات باید پاک میشد (بقیه هم همینطور)
در کل تنها همکاری که من قبولش دارم
اگه بخواد پاک بشه از این تاپیک یک 10 صفحه هم پست مفید خالص نیست:دی همین اسپم ما باعث میشه تاپیک همچنان مهم هست :دی
lol
---------- Post added at 02:17 PM ---------- Previous post was at 02:16 PM ----------
اشکال نداره فکر کنم اگه اشتباه نکنم ای 35 یوزر هست از من که بن میشه بازم دارم :دینقل قول:
به --- رفتی!
تو بخون فنا
------
البته با عرض شرمندگی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
اشکال نداره فکر کنم اگه اشتباه نکنم ای 35 یوزر هست از من که بن میشه بازم دارم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم ستی که از کویست easter در میاد !! خیلی چیزا می خواهد این کویست تا بتونی به این برسی !! خودشم تا 7 april فرصت داریم تا بتونیم بریم
اینو توی یکی از پروفایل ها پیدا کردم( ممررررر)
عجب هوشی دار سئوال کنندش:
نقل قول:
يه سوال بپرسم ناراحت نميشي ؟
شما فارق التحصيل كارداني نرم افزار كه الان 3 جا مشغولي ، ماهي چقدر ميگيري ؟ ( ببخشيد اگه ناراحت شديا ، بيشتر براي آيندم ميخوام ... )
IT مثلا چيكار ميكنن ؟ حقوقش چيجورياس ... ؟ اگه مثلا من با دكترا يا فوق ليسانس IT برم براي كار راحت پيدا ميشه ؟ حقوقش چطورياس اونوقت ... ؟ درضمن : IT دقيقا چيكار ميكنن ؟ منظورم وقتي شاغل شدي هست ... دقيقا بايد چيكار كني
رفت تو کما باز :دی
امروز می تونیم بریم 1560؟ (حدود 80 پست)نقل قول:
صفحه 1552 از 1552
ویرایش: دقیقا 76 پشت
ویرایشII: پست!
آره میشه اگه همکاری بشه :دی
---------- Post added at 03:05 PM ---------- Previous post was at 03:02 PM ----------
لول چه باحاله :دی
بی جنبه ها نخونن
نقل قول:
مرد- بخور، يه ذره بخور ديگه
زن- نه دوست ندارم، حالم بد ميشه
مرد- بخور، به خدا تميزه تازه شستمش
زن- ميگم دوست ندارم، اصرار نکن
مرد- حالا تو بخور، اگه بخوري من حال ميکنم
زن- اگه نخورم چي؟
مرد- د بخور ديگه، اين همه واسش توي حموم زحمت كشيدم كه تميز شه تا تو بخوريش، تو بخور، جاي دوري نميره، بخور عزيزم
زن- خوب آخه بدم ميياد، چندشم ميشه، اصلا از تصور اينكه بزارمش توي دهمن حالم بد ميشه، ميترسم دلم درد بگيره آخه
مرد- نه نترس، اولش اينطوري، يه خورده كه بخوري عادت ميكني، بيشتر زنها ميخورن چرا چيزيشون نميشه پس؟
زن- غلط کردن بقيه زنها، من با بقيه فرق دارم
مرد- حالا تو هم بخور که مثل بقيه بشي، آفرين خوشگلکم. بخور عزيزم
زن- اگه يک کمي نمک بهش بزني شايد بخورم.
مرد- چشم عزيزم نمک هم ميزنم، بيا اينم نمک
زن- ببين ميدوني چيه من اصلا دلم بر نميداره بخورم. بيا و از خيرش بگذر،منبخورش نيستم، بابا صد دفعه گفتم به جاي كله پاچه حليم درست كنصبحانهبخوريم. خوب خوشم نميياد. ميگي چيكار كنم.
مرد- اصلا نميخوري نخور همش رو خودم ميخورم. گشنه كه بموني حاليت ميشه يه من دوغ چقدر پنير ميده
گرچه مربوط به دهه 60 میلادی بود ولی بسی مسرور گشتیم
این بازی انفرادی هست من الان می تایپم ثبت نام کردم وارد بازی شدم
12 مرحله ی هست این بازی درسته
توی مرحله اول من باید چی کار کنم !!!!!!!
:دی من تازه دیدم :دی
---------- Post added at 03:31 PM ---------- Previous post was at 03:29 PM ----------
محتوای مخفی: مشکل از فکر منحرف توئه
من اینقدر این دنس روی یخ رو دوست دارم :دی:21:
محتوای مخفی: +12
کجا هستین بیایین بترکونیم :دی
اونا ورلد هستند که هر چند وقت یک بار می یاد شما بهتره از 12 شروع کنیدنقل قول:
این بازی مرحله ای نیست شما باکار کردن اینا می تونید تجربه بگیرید و توانایاتون را ببرید بالا
خب الآن من هستم
کیو بترکونیم؟!!
کی بود میگفت پرمیوم تاثیری نداره ؟!
فقط یک روز بعد اینکه این کوئست رو رفتم و 3 روز پرمیوم فعال شد !! ولی @!#%$#^$% به این شانس ما :41:
هه هه هه سعید :دی
چاقال به ما بد بخت بیچاره ها هم گلد بده :دی
بابا فکر کنم باید بری دوباره بخونی من نگفتم پرمیوم تاثیری داره یا نه این حرف تو هست !!نقل قول:
من گفتم در حالت بدون پرمیوم چون ارزش عصا 2800 است فقط می شه با کارای با لاک 90 به بالا پیدا کرد ولی اگه پرمیوم فعال باشه می شه عصا را در کارای با لاک پایین پیدا کرد
بازم می گم پرمیوم ارزش آیتمی که برای اون کار در حالت بدون پرمیوم در می یاد را می بره بالا
=============
دیگه نمی خواهم ادامه بدم چون نه تو قبول می کنی و نه من !!
من از help چند تا چیز گفتم که در مورد آیتم گفته که اگه در حالت معمولی یک آیتم به ارزش 200 دلار پیدا کنید با پرمیوم با ارزش 300دلار در همون کار را می شه پیدا کرد
حالا تو هم یک چیز پیدا کن که بگه مثلا لاک پیدا کردن عصا را 50 % و یا اصلا 1 درصد زیاد می کنه !! چنین چیزی نیستنقل قول:
On your job you would usually find an item that is worth 200 dollars. With the premium account, you find an item worth 300 dollars.
این مورد که یو گفتی مربوط می شه به محصول اون کار که اگه دقت کنی 1.5 برابر لاک محصول اون کار را زیاد کردهنقل قول:
The chance to receive a newspaper while selling them is 60%. With the premium bonus the chance is 90%..