ATM QoS رو بذارین رو UBRنقل قول:
اگر آی پی استاتیک ندارین این گزینه رو Get IP Address بذارین رو Dynamic
مولتی کست رو هم بنظر من غیر فعال کنین.
Printable View
ATM QoS رو بذارین رو UBRنقل قول:
اگر آی پی استاتیک ندارین این گزینه رو Get IP Address بذارین رو Dynamic
مولتی کست رو هم بنظر من غیر فعال کنین.
متاسفانه کار نمیکنه.... هر کاریش میکنم درست نمیشه داره واقعا اعصابم رو خورد میکنه....
من وقتي ميخوام مودم رو با pppoe کانفينگ کنم نرم افزار مودم اين ارور رو ميدهد. کسي براش اين مشکل پيش نيومده؟؟؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] http://uplod.ir/wcag9c343c56/Untitled.jpg
کدوم ارور ؟؟؟نقل قول:
عکس یا متن ارور رو اینجا قرار بدید تا راهنمایی بشید
اگر هم عکس گذاشتید و لود نمیشه از سایت 8pic.ir استفاده کنید
دوستان برا من کسی راهنمایی نداشت؟
مشکلتون چیه؟!نقل قول:
بریج اینترفیس را غیر فعال کنید ببینید مشکل برطرف نمیشه؟!
تی پی لینک خیلی مسخره هست! کانفیگش!کاربر پسند نیست!
نقل قول:
با سی دی نمیتونین کانفیگ کنین مودم رو،باید و بهتره دستی این کار رو انجام بدین.
فک کنم چون تو سیستم کانکشن دارم، دیگه کار نمیده... چیکار باید بکنم که تو سیستم کانکشن نخواد؟؟؟ من رو ppoe تنظیم کردم مودم رو، ولی وصل نمیشه مگر اینکه کانکشن بسازمنقل قول:
مشکلتون چیه؟!
بریج اینترفیس را غیر فعال کنید ببینید مشکل برطرف نمیشه؟!
تی پی لینک خیلی مسخره هست! کانفیگش!کاربر پسند نیست!
دوستان توی تنظیمات مودم، سکیورتی رو بستم (دیسیبل) و موبایل و لپتاپ وصل شدن....
خوب، حالا مشکلم اینه که هیچ یک از گزینههای موجود در مودم، در لپتاپ و یا گوشی وجود ندارن که سکیورتیشون برابر باشه!! الان باید چه گلی به سرم بگیرم؟؟؟
خوب الان هر کسی میتونه به وایرلس من و هوم گروپ من وصل بشه و دیتای شیر شدهی لپ تاپ و کامپیوتر رو بخونه! :|
البته فعلا با فیلتر کردن مک ادرس ها مسئله رو سر هم اوردم ولی لطفا یه راه حل مناسب بهم بگید....
راستی، لپتاپ و موبایل با هم نمیتونن از اینترنت وایرلس استفاده بکنن درسته؟(یه دونه انتن دارم!) البته هردو وصلن و در حالی که با یکی کار میکنم، اون یکی پینگ میکنه!( موبایل گوگل مپ و لپتاپ پینگ گوگل) ولی صفحه باز نمیکنن همزمان....)
@Senap
مودمتون وایرلس G هست یا N؟
مودم باید با هر تعداد وسیله که شما براش تعیین میکنید وصل بشه.
ولی مودمهای قدیمی گمون کنم با گوشیهای جدید مشکل دارند.
(هرچند از نظر تئوری نباید محدودیت داشته باشند.)
مودم سری G من هم نمیتونه همزمان به لپتاپ و گوشی وصل بشه.
n هستش.....نقل قول:
مودمتون وایرلس G هست یا N؟
وصل میشه ولی کند میشه..... الان دیشب به مدت نیم ساعت هر سه سیستم (لپ تاپ و گوشی وایرلس، و پیسی با اترنت) وصل شدن، ولی سرعت وایرلس ها به شدت کند شد! حالا باید دنبال دلیل بگردم ولی واقعا رو نرو هستش....
دلیل این مسئله هم اینه که مودم خوب نقش روتر رو داره و یه جورایی بین لپتاپ و پیسی شبکه برقرار کرده و هر کسی ممکنه بتونه بیاد وصل بشه به شبکه و دیتای شیر شده رو ببینه!!!! مطمئنم اگر دختر خاله هام عکساشون بیوفته تو دست ملت من باید برم خودم رو بکشم قبل از اینکه برادرهاشون بیان من رو بکشن....
ایا این قفل مک ادرس اطمینانی داره؟؟؟؟
برخلاف عقیده رایج حتا پسورد هم امنیت کافی داره. (بدون پسورد نگذار)نقل قول:
ایا این قفل مک ادرس اطمینانی داره؟؟؟؟
شما روی WPA2 بگذار و مکآدرس هم بده؛ خیالت راحت.
یعنی با پسورد وصل نمیشه؟
مکآدرس به تنهایی هم امنیت داره. (البته بعضیها فکر میکنند هکرها همه کاری میتونند بکنند. انگار فیلم سینماییه)
مودم نداره این رونقل قول:
شما روی WPA2 بگذار و مکآدرس هم بده؛ خیالت راحت.
چرا داره. تو قسمت security. در واقع امنترین روش پسورد گذاریه.نقل قول:
دوستان سلام
من یه مودم تی پی لینک td-8951nd دارم یه هفته نمیشه گرفتمش اولش که اصلا وصل نمیشد که البته بعدا فهمیدم سه شاخه تلفن مشکل داشت:n06:اونو درستش کردم الان راحت به اینترنت وصله و همه چراغاشم روشنه با گوشی هم میتونم به نت وصل بشم ولی الان دو تا مشکل بزرگ دارم 1- در روز حداقل سه چهار بار چراغ adsl و اینترنت خاموش میشه یعنی اینترنت قطع میشه مخصوصا تو شب که دیگه خیلی قطع و وصل میشه2- برد وایرلسش خیلی کمه وقتی از اتاق میرم بیرون یک یا دو خطش میپره تنظیمات برد وایرلس رو حداکثره ولی بازم بردش پایینه
حالا به نظر شما چکار کنم ببرم عوضش کنم البته من شهرستانم و مودمو از یه مغازه گرفتم پس عوض کردنش هم احتمالا دردسر داره !
یه چیز دیگه من اینترنتم 128 مخابراته ولی در کل سرعت دانلودم در حد 30یا40 کیلوبایته این طبیعیه ؟!
سلامنقل قول:
برای این بحث این تاپیک رو ببینیدنقل قول:
حداقل سه چهار بار چراغ adsl و اینترنت خاموش میشه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]با موبایل تست می گیرید؟نقل قول:
- برد وایرلسش خیلی کمه وقتی از اتاق میرم بیرون یک یا دو خطش میپره تنظیمات برد وایرلس رو حداکثره ولی بازم بردش پایینه
محدود؟نقل قول:
یه چیز دیگه من اینترنتم 128 مخابراته ولی در کل سرعت دانلودم در حد 30یا40 کیلوبایته این طبیعیه ؟
نامحدود؟
بله با موبایل البته وقتی با نوکیا n78 امتحان میکنم فاجعس ! دو سه متر دور بشم یه خط بیشتر نمیمونه اما با گوشی های دیگه مث galaxy s4 یا نوکیا c6 که وصل میشم خیلی بهتره فک کنم به خاطر اینه که سخت افزار جدیدتری دارن البته بازم اگه برم یه اتاق دیگه یه خط کم میشه به هرحال مشخصه که یه مشکلی هست چون با همون n78 اینترنت همسایمون روی گوشیم به اندازه مال خودم قدرت داره !
اینترنتم محدود 1ماهه:n01:
درباره ی سرعت میشه گفت شاید از isp محدود شدیدنقل قول:
یا مرکز شلوغی دارید
و یا خیلی عوامل دیگه
دان استریم چه قدره؟
این وضعیت خطمه
Downstream Upstream SNR Margin : 6.0 24.9 db Line Attenuation : 38.3 27.3 db Data Rate : 12520 1021 kbps Max Rate : 13572 2228 kbps CRC : 47637 0
داون استریمت را 12.5 مگ بستن یا علی! زنگ بزن بگو کمش کنن نویز خطتت به خاطر همین بالاست!نقل قول:
CRC 47637 فاجعه است! 47637 تا خطا...
SNR Margin داون استریم باید حداقل 10باشه! هر چی بیشتر باشه بهتره.
مگه داون استریم نباید بالا باشه ؟ اگه کم بشه خوب سرعت دانلودم میاد پایین
بگم چقد کمش کنن ؟ با اون crc چکار کنم
تا جایی که من اطلاع دارم دان استریم اگر بالا بره SNR می یاد پاییننقل قول:
منم خطم نویز داشت (البته من لینکم خیلی می پرید و وضعیت خیلی بدی داشتم) و خطم رو 2 مگ بسته شده بود
خودم 256 نامحدود داشتم
بعد از تغییر از سمت شرکت سرویس دهنده:
آپ استریم شد 128 یا 127 و دان استریم شد 512
مشکل لینک خیلی بهتر شده و تقریبا می تونم بگم دیگه مشکل ندارم
این تجربه ای بود که من تو پهنای باند داشتم
ای بابا اینم نتیجه توصیه های شما:n15:حالا دیگه فاجعس:n09:
Downstream Upstream SNR Margin :3.2 18.7 db Line Attenuation :39.0 27.3 db Data Rate :2656 1021 kbps Max Rate :3148 1735 kbps CRC :5395 0
عجب این چرا Max Rate اش کم شد!نقل قول:
اگر مشکل قطعی و .. دارید بگید بازم کمش کنن!
اگه مشکلی قبلا نداشتید بگید زیادش کنند به حالت قبل!
باید ببینید سرعت دانلودتون چقدر بوده و الان چقدر شده؟
ماکزیمم سرعت دانلودتون را ضربدر 8 کنید بگید اون مقدار ببندند اگر مشکل قطعی و .. ندارید!
CRC میزان خطا هست که از 47637 رسیده به 5395 که خوبه و باید به صفر نزدیک بشه!
باید سر خط مودم را وصل کنید و چک کنید احتمالا مشکل از سیم کشی یا وسایل متصل به تلفن داخل خونتون باشه!
اره چون سیگنال قوی میشه نسبت سیگنال به نویز افزایش پیدا میکنه و SNR زیاد میشه!نقل قول:
خوب این SNR هم زیاد کنیم که خطا زیاد میشه باید مشکل اصلی را پیدا کرد که از کجاست!
سلام ...
اقا یکی از دوستان ما یه مودم خریده بعد از اینکه مودم رو خاموش میکنه تمامی کانفیگی که کرده بود میپره !!!
و دوباره باید از اول کانفیگ کنه ... :n13:
ممکنه مشکل از Frimware باشه ؟
مارک مودم هم : Zoltrix هست :n29:
سلام
دوستان یه برنامه برای کنترل مصرف دانلود کردم
وقتی مرورگر بسته هست و هیچ استفاده ای نمیکنم بازم هر ثانیه میزنه حدودا 15 کیلو بایت استفاده شده
و اینجوری بدون استفاده هم همینطور مصرف میشه از حجمی که دارم
مشکل از چیه بنظرتون ؟ مودم هست یا شرکت داره می دزده ازم؟:n02:
چراغ اینترنت مودم هم خاموشه ولی خب من وصلم و استفاده میکنم !!!!
سلامنقل قول:
من رفتم پیگیری کنم ولی نتونستم مشکل نویز رو حل کنم
با پایین اوردن دان استریم مشکل لینک حل شد ولی برای سرعت های بالا به مشکل بر می خورم
ولی فعلا مجبورم دان استریم رو کم داشته باشم تا حداقل لینکم نپره
مشکل لینک مشکل خیلی بدی هست و برای استفاده از اینترنت واقعا مشکل ایجاد میشه!
همه مدولاسیون ها را چک کردید؟نقل قول:
کسی میدونه فریمور DSL-2520U T1 رو از کجا میشه گرفت؟
نقل قول:
مودم رو ریست کردی و دوباره کانفیگ کنی ببینی مشکلش حل میشه یا نه؟
انجام بده شاید جواب بده
سلام من خطم رانژه شده (فعلا یوزر پسورد رو نگرفتم)،دیروز که رانژه شد چند بار ک مودم رو خاموش روشن کردم چراغ dsl روشن شد،ولی امروز دیدم روشن نمیشه،تلفن رو از اسپلیتر جدا کردم،دوباره روشن کردم مودمو dsl روشن شد،به محض اینکه تلفنو به اسپلیتر وصل کردم خاموش شد و به حالت چشمک زن رفت ولی نتونست کانکت بشه؟(در حالی که دیروز هم تلفن هم مودم هردو به اسپلیتر وصل بودن)؟مودم مشکل داره؟خط نویز داره؟
پورت های اسپلیتر درست متصل شدن؟نقل قول:
همیشه باید سوالمو بپرسم تا خودم به مشکلم پی ببرم:دیدر جواب مشکل خودم باید بگم امان از جنس چینی!مشکل از سیم تلفنی بود که چن روز پیش خریدم(چون سیم اصلی که تو جعبه مودم هست کوتاه بود مجبور شدم دراز ترشو بخرم)الان سیم اصلی خودشو زدم براحتی وصل میشه و با قطع و وصل کردن تلفن هم خاموش نمیشه.نقل قول:
احتمالا توش بجای مس از نخ استفاده کردن :n02: که تا این حد نویز میندازهنقل قول:
سلام، مودم پلنت مدل ADE3400A با ADSL مخابرات سازگاری داره آیا؟
نقل قول:
آره! مودم که سالم باشه مشکلی نداره که!:n13:
downstream خط من با مودم asus بیشتر از مودم linksys هست . linksys که حرف نداره پس جرا اینطوری شده؟؟ چیکار باید بکنم؟
سلام
امان از این اینترنت لاک پشتی من
دوستان تو رو خدا راهنماییم کنید که اعصابم حسابی داغونه
دو ساله از adsl استتفاده میکنم از 128 تا 512 رو ازمایش کردم اما سرعت لود صفحات خیلی شبیه دیال آپ هستش
بارها با سرویس دهنده که همون مخابرات باشه تماس گرفتم فقط یه ریست میکنن و باز هم آش همان آش و کاسه همان کاسه
چیز شکن هم ندارم
خلاصه هر کاریش کردم درست نمشه
امروز بهم گفتن احتمالا مشکل از پورت مخابراته
این حرف یعنی چی چه جوری حل میشه؟
به نظر شما مشکل از چیه؟
بسیار ممنون از راهنماییتون
پورتتون را توی مخابرات باید عوض کنند شاید مشکل از اون باشه!نقل قول: