درود
دوستان برای سورن ELX ضبط می خوام بهم پیشنهاد بدین، محدوده قیمت 250 تا 300 ، می خوام به سیم کشی ماشین هم به هیچ وجه دست نخوره
پایونیر 3650 چطوره؟ سپاسگذار می شم اگه راهنمائی کنید، چون آشنائیم با سیستم قدری ضعیف هست
درود
دوستان برای سورن ELX ضبط می خوام بهم پیشنهاد بدین، محدوده قیمت 250 تا 300 ، می خوام به سیم کشی ماشین هم به هیچ وجه دست نخوره
پایونیر 3650 چطوره؟ سپاسگذار می شم اگه راهنمائی کنید، چون آشنائیم با سیستم قدری ضعیف هست
Rockford Fasgate T600.4
اقا حمید نظرتون راجع به این چیه چه قیمت میشه پیداش کرد
با سلام میخاستم بدونم کنود 456 با ایکس 400 از نظر کیفیت و کارایی خیلی فرق داره میخام 456 بگیرم کیفیتش با باند بدون امپلی خوبه؟قیقیمت این دو مدلکسیداره 400 و 456
الپاین SPG69C3 باند خوبیه واسه این پخشا؟
مخلصیم اقا حمید گل :n12:
احوال استاد دوست داشتنی ؟ :n16:
آقا حمید یه قلک خریدم پولامو جم و جور کنم :n02:
تا یه چند وقت دیگه میخوام دو جفت کامپ و یه ساب باکس بخرم. رو ماشین جدید ایشالا هم استیج جلو هم عقب میخوام کامپوننت بذارم و به این مجموعه یه ساب باکس هم اضافه کنم.
سیستم فعلیم هم اینه : آمپ 75.4 گلیدن + پخش 7056 + باند co609
قاعدتا یه امپ مونو هم باید واسه درایو کردن ساب بخرم.
حالا بنظرتون یه آمپ مونو + دو جفت کامپ + ساب باکس + اکسسوری که همشون عالی باشن میشه تا 3.5 الی 4 جم و جور کرد ؟
این co609 هم که اصن دلم نمیاد بفروشم
وقتی بازشون کردم میذارم تو جعبشون هرچند وقت یبار میرم سراغش گرد گیریش میکنم :n03::n02:
سلام
نظرتون در مورد تویتر ( فقط ) این کامپ : Hertz Mille MLK 3
چیه ؟ دست دوم 280 میرزه ؟ ( جایگزین تیوتر های کامپ الپاین )
تیوترهای کدنس چی ؟
با تشکر
سلامنقل قول:
355 تون کن وود X400 بگیرید.
285 تومن کن وود U456 هم گزینه مناسبی هست.
3650 هم بد نیست ولی صدای کن وود بهتره
آمپ خوب و قوی هست.نمیدونم شرکت داره یا نه.نقل قول:
X400 دوتا USB و سه خروجی Pre 3Volt داره که ولی U456 سه خروجی 2.5 ولت داره.نقل قول:
اسپیکری که فرمودین مناسب هست. از اون یه پله بالاتر تایپ J و همین مدل هست.
به به آقا امین گل.احوال شما؟کم پیدائید؟من کوچیکتونم استاد کجا بود:n12::n16:نقل قول:
خب به سلامتی دارید یه پروژه جدید تعریف میکنیدرو ماشین جدید. شیرینی ماشین فراموش نشه.:n08:
بله با این حدود میشه قطعات خوبی تهیه کنید.البته نه خیلی های البته با توجه به پیگیریهائی که کردم متاسفانه تا اواخر مهر بار گلیدن نمیاد بازار.مشکل ترخیص و گمرک داره ظاهرا.
به سلامتی ماشین چی هست؟
آره Co ها کیفیت صدای خوبی دارن.مخصوصا اینکه شما بریج هم بسته بودی و خوب از خجالتشون در آمدی:n02:
در هر صورت اگر عجله نداری صبر کن.اگر عجله ای هست که یه فکری براتون بکنم.
سلام خدمت دوستان و اساتید محترم.
راهنمایی میخواستم چون کاملا تازه کار هستم واطلاعاتم در حد صفره
ممنون اگه تخصصی دارین کمک کنین.
دوتا پخش دارم بگین کدوم ببندم بهتره؟
1-pioneer p5850 شش تا خروخی داره و دمو آبی فلش نمیخوره
2 - JVC KD-SV3305 اینم دوتا خروجی و فلش نمیخوره
در ادامه لطفا یک جفت باند خیلی قوی که به یکی از این پخشا بخوره با قیمت حدود 400 تومن معرفی کنین.باندا خوب بکوبه.6975 V2 اصلی با گارانتی پایونیران خوبه بگیرم یا jbl s696؟
ممنون اگه وقت بذارین و جواب بدین.
سلام محسن جان. خیلی خوش آمدید به این بخش از انجمن.نقل قول:
به نظر من پایونیر انتخاب بهتری هست با توجه به خروجی کاملتر.
در موردانتخاب اسپیکر قدرتمند،ابتدا باید این نکته رو عرض کنم که باید حتما آمپلیفایر مناسب آن رو هم تهیه نمائید. مستقیم به پخش وصل کردن اینگونه اسپیکرها به هیچ عنوان صحیح نیست و شما از تمامی قابلیتهای اون اسپیکر بهره مند نمیشوید.
6975 بد نیست ولی اگر کمی افزایش در بودجه بتونید بدید اینفینیتی کاپا 693.11i پیشنهاد مناسبی هست.من خودم هنوز نشنیدم صداش رو ولی تعریفش و شنیدم.البته حتما از نمایندگی رسمی با گارانتی تهیه کنید چون این برند فیکش فراوونه.
جی وی سی 7158 هم گزینه بعدی میتونه باشه. حدود 210 بوده قبلا الان کم شده ولی گفتن تا یک هفته 10 روز دیگه میاد.
سلام
حمید جان سوال مارو جواب ندادی
سلام علی جان.اتفاقا دیدم ولی چون نمیدونستم قیمت آکش چنده نظری ندادم.ضمنا فقط یکبار صدای میل و شنیدم خیلی جالب نبود البته صاحبش میگفت سیستمم تنظیم نیست.گرند هم صدا تیزی داره تیوترهاش.نقل قول:
بزرگوار خیلی سپاسگذارم از پاسخ شمانقل قول:
یک پرسش در مورد محصولات پایونیر داشتم، ساخت کجاست، ژاپنه، چینه، کپی درجه 3 هستش، تایلند، یا مونتاژ ایرانه؟ هر کدوم از این سیستم فروش ها یک چیز می گن، گیج شدم!
از کجا می تونم بفهمم که دارم برای جنس مناسب و اصلی پول می دم، تو تهران از کجا بگیرم مطمئن تره، از همین فروشنده های محلی بگیرم یا جای خاصی میشناسی؟
----------------------نقل قول:
سلام ممنون بابت خوش امد گویی:n01:
راستش بابت باند بودجم بین 340 تا نهایتش خیلی بشه 400
6975 v2 خوبه اینجا 340 تومن گیر میاد با گارارنتی اما اینفینیتی کاپا 693.11i حدود 470 تومن میشه که سنگینه برام
اما یکم تو نت گشتم jbl t696L دیدم با قیمت حدود 395 گیر میاد. به نظر شما این باند واسه پخش pioneer p5850 گزینه خوبیه بگیرم و آمپ خوب چیه واسه این باند؟
با سپاس.
ممنون که پاسخ دادین بار من اومدم یچی بخرم قهطی اومد
Rockford Fasgate T600.4 این آمپ و یکی از بچه ها داره میگه ۱۴۰۰ آکش میارزه فغلا بگیرم واسه ۶۰۹ و rs12؟
میخواستم بدونم خوب میترکونه اینارو
من مخلصتونم اقا حمید شما سروری :n12:نقل قول:
چشم شیرینی محفوظه حمید خان :n02:
نه نه من هیچ عجله ای ندارم
ماشین که ایشالا پارس هست
اقا حمید تو این رنج قیمت چی میتونم ببندم ؟ اگه بودجه رو بخوام افزایش بدم چقدر باید زیادترش کنم تا یه چیز خفن بشه ؟
سلام ارادت دارم خدمتتون.:n12:نقل قول:
دقیق نمیدونم. فکر کنم تایلند باشه.باید از نمایندگی رسمی با گارانتی شرکت پایونیران خریداری بفرمائید.
خواهش میکنم دوست عزیزنقل قول:
T696 رو نمیشه راحت درایو کرد. آمپ قوی نیاز داره.5602 پایونیر گزینه مناسبیه.
به نظر من برای 4 تا 100 وات کمی بالا هست قیمت.ولی برای اسپیکرهائی که فرمودی مناسبه.نقل قول:
لطف داری مزاح کردم گلم.:n16::n12:نقل قول:
یه پیشنهاد رویائی هم دارم برات.:n19:
یک جفت کامپوننت های اند هلیکس از سریه کامپتیشن.شامل
1- ووفر مدل C6B قیمت یک جفت 792 تومن
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
2-تیوتیر مدل C1T قیمت 642 تومن
3-کراس اوور 2Way قیمت 418 تومن
ست کاملش میشه این لینک:
ساخت آلمان داخل بسته بندی چوبی بسیار شیک.
جمع یک جفت کامپوننت میشه 1.852.000 تومن.
آمپلیفایری که بتونه کاملا با این ست مچ باشه مدل A2 کامپتیشن هست.
من صداش رو شنیدم فوق العاده هست.کلاس A ست و اینطور که مدیر فروش شرکت آدیو فیشر ایران گفت فقط یکدستگاه ازش موجوده .قیمتش رو باید سوال کنم ولی حدود 1800-2000 باید روش حساب کنی.
این کامپوننت اینقدر با کیفیت هست که اصلا به استیج عقب نیاز نداری.
تا اینجای کار حدود 3.850.000 تومن برآورد هزینه شد.
میمونه ساب ووفر و آمپلیفایرش.
ساب رو می تونید هلیکس P12W برداری که 445 تومن و آمپلیفایر مونو هم MA10FX که 583 تومن هست.
شد 4.835.000 تومن.
یه صدای عالی و های اند.
میمونه اکسسوری و کابل خوب.که اونم باید ببینم چیا تو بازار هست و قیمت بگیرم.
نظرت چیه؟این قطعات رو الان موجود داره شرکت با گارانتی.
اتفاقا آمپ مونو مدل SPLX ش رو چند وقت پیش برای یکی از بچه های سایت گرفتم و فرستادم کرمان.خیلی راضی بود.
یا اینکه صبر کنی تا آبان تا گلیدن بیاد. اونم اگر بخوای سری تقریبا بالاش رو بگیری باید همین حدود هزینه کنی.
مثلا وان120.4 زیر 1400 خیلی بعیده.باشه.یا SQL165 زیر 1300 نیست.البته یه وقت هم دیدی ارزونتر شد.خدا کنه.خدا کنه این ارز یه قیمت با ثباتی پیدا کنه و دائم بالاو پائین نره و ما هم قدری قدرت خریدمون بالا بره که همگی بتونیم های اند ببندیم رو ماشینامون.
همه بگید انشاءالله:n02:
وای آقا حمید چی شد :n19:نقل قول:
با اکسسوری فک کنم حدود 5 درمیاد ولی لامصب عجب سیستم خوفناکیه :n02:
والا فعلا که دست و بال تنگ و هنوز ماشین جدید رو نگرفتم. راستش قصدم این بود شهریور که تحویل میگیرم خدمت شما و آقا پیام برسم که به این مجموعه فعلی یه جفت کامپونتت واسه استیج جلو اضافه کنم ولی فکرش رو که کردم به این نتیجه رسیدم خرج یکمی بیشتر بشه ارزش داره.
فک کنم یه دونه قلک مناسب اینکار نباشه باید چندتا بگیرم :n08:
آقا حمید من فعلا که عجله ای ندارم. هنوز نه ماشین جدید هست و نه این بودجه کلان :n02: صبر میکنم تا یه چند وقت دیگه.
فقط یه سوالی.
ایا با این سیستم غول نیازی به تقویت برق ماشین هم هست یا خیر ؟
نقل قول:
سلام
پیشاپیش مبارکه
با اجازه حمید جان
باطری پارس 66امپر و نیازی به تقویت برق نیست / بشرط اکسسوری در خُور این سیستم (حدود400ت)
یه بیگ تری هم روش !
از چند جا پرسيدم اما جواب نهايي نگرفتم. ايا پايونير 5050 از طريق usb فزمت تصويري رو اجرا ميكنه؟
قيمت كاركردش در چه حدوده؟
سلام سلام سلام 100تا سلام . کی اومده اقا کسری اومده .
دادا کرتم کر کرتم . اقا سیستم درست شد . صدا فوقلعاده بیس توپ . بجای اون 2 کانال یکی دیگه 4 کانال خوب گیرفتم . ی 6975 v2 اصل گیر اوردم دوستم همینطوری بهم داد البطه کارکرد ولی سالمه . یکی دیگه از ساب هلیکس میخوام ازافه کنم .
میشه 2تا امپلی 4 کانال خوب
2 تا ساب هلیکس b12w
1 جفت co 609 با ی جفت 6975v2
خازن 2 فاراد .
ی باتری خارجی 75ولت .
فکر نکنم تو شهر خودم کسی قوی تر و با کیفیت تر از سیستم من داشته باشه. شاید فیلم بگرم بفرستم اپارات . ممنون از تمام راهنماییات .ادمین جان .یا اسمتونو نمیدونم فکیر کنم اقا حمید باید باشید . خلاصمه اقایی خیلی زیاد .ممنون و با تشکر فراوااان
سلام
اینکه بعضی پخشها قابلیت ساپورت گوشی اندروید و ایفون دارن.یعنی چی؟ دقیقا چیکار میکنه؟ چه فرقی با پخشهای قدیمی تر داره که از طرق aux میشد هر چیزی رو وصل کرد .حالا اینا چه تفاوتی دارن؟از طریق usp وصل میشن؟در کل چه کاری میشه انجام داد. ممنون میشم راهنمایی کنید.الان x400 گرفتم با ایکس میشه اهنگهای گوشی رو گوش دادولی ایکس فقط گوشی رو شارژ میکنه
بالاخره یه امپ 3602 خریدم در کنار gto 938 گذاشتم در کمال ناباوری تغییر انچنانی که مد نظرم بود حس نکردم صدا روی ولوم 47 به بالا خراب می شه البته تنظیمات ضبط تا دسته زیاد هست اما گینش خیلی کمه تنها یه کوچیک 90 درجه پیجوندمش بدترین چیزش بیسش هست که اگه کمی bass boost اینا بدم سریع صدا خراب می شه hpf هم 80 هرتز هست اما بازم خراب می شه بیس اصلا عمیقی نداره عمش از باند 16 سانتی بدون امپ کمتره. در مورد کیفیت و شفافیت صدا بهترین صدایی هست که تا الان شنیدم فوق العاده عالی هست بلندی صدا هم بدک نیست اما باید بهتر از اینا باشه انتظارم این بود با این گین بشه تا 60 بهش ولوم داد حالا سوالم اینه که ممکنه نصاب چیزی رو شتباه یا بد بسته باشه یا مشکل دیگه ای باشه؟ اگه بخوام یه امپ 8604 بخرم با یه ساب نسبتا خوب(پیشنهاد بدید) گزینه ی خوبی هست چون بعضی ها می گن اگه این امپ بریج بشه به باند اسیب می رسونه این درسته؟ این باند ها هم 2 اهم هستن اگه درست باشه درجا می سوزونش
آقا حمید گل این rs12 که نیست احتمالا چیز دیکه ای پیشنهاد دارین تو این رنج قیمت؟
سلام
آقا ما یه پراید داریم و میخوام یه سیستم حدود 500-600 بندازیم روش
فقط و فقط کیفیت صدا واسم مهمه و قصد گوش آزاری ندارم
چی پیشنهاد میدین؟ بدون ساب باشه و ترجیحا اگه زیاد افت کیفیت نداره بدون آمپ
البته با آمپ هم باشه مشکلی نیس
قبلا پرسیده بودم و یکی از دوستان پیشنهاد داده بودن ولی خیلی خلاصه بود
کنوود 259 با هلیکس e69x اسپریت خوب در میاد؟ آمپ میخواد یا نه؟ تو مشهد جایی هست هلیکس کار کنه آخه من چندجا پرسیدم اسمشم نشنیده بودن!!!
حدودا هزینه نصب چقدر میشه؟ قبلا فقط باند فابریک داشته ماشین!
دوستان محصولات هلیکس رو از کجا میشه تهیه کرد؟
سلام.مخلصم.نقل قول:
کلا به نظر من همیشه سعی کنید اکسسوری رو خوب بردارید حتی اگر جمع توانتون 500 واتم نشه.چون جوونیه و هزار دردسر.:n02:وقتی فوندانسیون رو عالی کار کنی خیالت از افزایش طبقات راحته.
وقتی زیر ساخت مناسب باشه شما هر سیستمی رو میتونید روش ببندید و تعویض کنید.لذا همیشه میگم اکسسوری رو خوب انتخاب کنید.حالا
خیر مدلهای جدید از روی فلش این کار رو انجام مدیدن ولی 5050 رو خودم شک داشتم سوال کردم گفتند خیر.نقل قول:
3602 در بهترین شرایط 60 وات میده. شما باید 100 وات براش در نظر میگرفیت گلم.نقل قول:
کی گفته بریج یه آمپ 4 کانال به اسپیکر آسیب میرسونه.:n04:
شما یه 8604 بگیری بریجش هم بده به ساب مثل هلیکس p12w
لطف داری وحید جان.:n16:نقل قول:
Helix P12W اگر خواستی بگو برات از نمایندگی میگیرم.قیمت لیستش 445 تومن هست.باکسش هم حدود 120 تومن در میاد پورتد.البته یه خورده از Rs12 پائینتره ولی میتونه فعلا جاگزینش باشه.
بله اسپیکر خوبیه.بدون آمپ هم میتونید نصب کنبد ولی احتمال اینکه تو ولومهای بالا صدا دیستورت بشه هست.اگر کیفیت میخواهید شک نکنید تو خریدش.ولی توقع قدرت رو نباید داشته باشید. قدرت در حد خودش داره.نقل قول:
اگر خواستید تو pmبفرمائید من بر اساس قیمت لیست مصرف کننده براتون تهیه میکنم.نقل قول:
نمایندگی زیادی نداره.خ سورنا هست.تو پشت شهرداری هم هست.اصفهان و فکر کنم شیراز هم نمایندگی داره.
حمید جان باند ها 2 اهم هستن طبق امپ 3602 باید به هر کانال 90w بده در حالت 4 اهم 60w میشه که قبلا هم پرسیدم که تنظیمات خاصی داره گفتید که امپ خودش تشخیص می ده پس باید الان 90w به هر کدوم بده البته اگه اگه بیس ندم تا ولوم 55 خراب نمی شه پس من یه ساب بگیرم با امپ 8604 یکیش بریج بشه برای ساب دو کانال باقی هم برای باند ها. فقط ساب خوب چی بگیرم بین 200 تا 300 تومن
سلام بله درسته من حواسم به امپدانسش نبود.نقل قول:
کلا امپ ضعیفیه.ضمنا باس بوست باید صفر باشه.
بله شما یه 8604بایه ساب اگه میتونی هلیکس بگیر.خواستی خودم بدات میگرم از نمایندگی یا معرفیتون میکنم.البته ساب و باید باکس بگیری کمی هزینتون بالا میره ولی ارزش داره صدای خوبی داره.
هزینه خیلی بالا می شه نمی شه ساب چیزی در حد INFINITY 1260 یا JBL GT5-12 چیزی ببندم خیلی هم بیس خفنی نمی خوام بعد یه سوال دیگه هم داشتم این امپ در حالت 2 اهم 225W به باند می رسونه که براش خیلی زیاد نیست ممکنه اسیب برسونه؟ من SLA پخشم هم گذاشتم 3 اما داخل یه تاپیک گفتید بذارم -4 علتش چیه به نظرم SLA کیفیت خیلی خوبی به صدا می دهنقل قول:
سلام
دوستان سیستم من الان اینه
پخش:145e آلپاین
باند:پایونیر 6995s
آمپ:hertz EP4X
سیستم قبلیم دزد برده فعلا بودجه ندارم آمپ موتو بخرم می خوام بدونم ساب تک کویل 4اهمی پیدا میشه با این آمپ خوب درایو بشه؟!کدوم یک ازینا بهتره rockfordfosgate P1,infinity 1260,JBL GT4-12
اگه ساب بهتر دیگه ای مدنظرتون هست راهنمایی کنیدومیخوام صداش با این آمپ کامل در بیاد:n03::n03:
سلام
دوستان بنده 3 سالی میشه سیستم ساده زیر رو دارم
باند 718 معمولی که توئیترش بیش از اندازه قویه و تو ولوم 30 به بالا گوش درد میگیم
ضبط 7250 پایونیر
باند جلو هم جی وی سی هستش که اصلا بدرد نمیخوره.البته انتظاری از باند 10 سانت ندارم
ماشین هم پراید هستش
حالا از شما راهنمایی میخوام در مورد:
پخش با تنظیمات پخش خودم اگه بشه بیشتر با بودجه هم حدود 600
باند خوب با کیفیت صدای بالا ؛بودجه ی حدود 300
باند جلو که فکر میکنم پراید 10 سانت میخوره با کیفیت بالا؛بودجه ی نهایت 100 تومن
علاقه ای به بستن امپ هم ندارم چون با ولوم بالا اهنگ گوش نمیدم معمولا مگر اینکه ریموت بیفته دست دوستان:n02:
ممنون میشم دوستان بنده رو کامل راهنمایی کنن چون اطلاعات چندانی تو این ضمینه ندارم
با احترام:n12:
سلام خدمت حمید جان و حسین آقای گل؛
بار گلیدن نرسید؟؟؟ کامپ mx 165 و ساب free ir 12rs قیمتش چنده و آیا ارزش داره کارکرد کامپ رو 280 و ساب رو 320خرید؟
ضمنا میخواستم نظرتون رو در مورد کامپ massive ck6بدونم کارکردش چند فی میخوره.
ممنون:n12:
سلام.نقل قول:
225وات رو از کجا آوردی؟150 وات روی 2 اهم خروجی میده 8604 نه 225 وات
اگر گین صحیح تنظیم شده باشه و فشار به اسپیکر نیاد مشکلی براش ایجاد نمیکنه.
SLA هرچقدر کمتر باشه تو ولومهای بالا دیستورشن کاهش پیدا میکنه. اگر ولوم رو از نصف بالاتر نمیبری، روی 2- میتونی ست کنی.
در مورد ساب چرامیشه. چرا نشه .من برندهای کیفیتی رو اینجا پیشنهاد میکنم که احتمالا بعد از مدت کوتاهی خسته نشید و مجبور به تعویضش نگردید. وگرنه هر کالائی خریدش هیچ گونه اجباری نداره.فقط بستگی به جیب محترم داره.:n02:
خدا لعنتش کنه.:n24:نقل قول:
هلیکس B 12W BLUE میتونه گزینه خوبی باشه.تو باکس سیلد خوب میکوبه.قیمت مصرف کننده اش هم 220 تومن هست.
دوست خوبم خوش آمدیدنقل قول:
پخش که به نظر من 7056 کن وود خیلی مناسب هست.
اسپیکر عقب E69X هلیکس. 245تومن و برای جلو هم E4X کواکسیال که 145 هست.صدای معقولی بهتون میده انشاءالله.
ارادت دارم.نقل قول:
خیر. متاشیفانه.گفتند آخر مهر ماه.MX165 قبلا قیمتش 360 بوده.قیمت دست دومش اگر کارتن داشته باشه 252 می ارزه.ساب هم قیمتش 380 بوده اونم 266 می ارزه.البته اگر هر دو کم کارکد باشن و تمیز میشه 20% از قیمت آکبندش کم کرد.
به کامپوننت هلیکس B62C هم میتونی فکر کنی.البته 50 واتی هست و از mx165 توان کمتری داره.ولی خب Sens 91dB داره و بدون آمپ راحت درایو میشه.
به نظر من فعلا در نبود گلیدن باید با هلیکس بسازیم.چون من برند دیگه ای نمیبینم که بتونه با این دو رقابت کنه.
سلام اقا حمید، من میخوام یه سیستم ساده با بودجه سیصد و پنجاه حداکثر چهارصد واسه تیبا یه بنده خدایی ببندم. چهارصد و با هرینه نصب و همه چی رو هم عرض کردما... کیفیت هم مهمتره تا بلندی... حالا ب نظرتون واسه هدیونیت پایونییر 2650 خوبه؟ واسه باندا چی بزارم خوبه؟ کلا سیستم پیشنهادیتون چیه؟ ممنون میشم راهنمایی کنید ... :n06:
سلام،پخش رو من کن وود پیشنهاد میکنم.مثل U456 قیمتش 285 هست.اسپیکرهای تیبا فکر کنم سایز 10 باشه.لذا نمیشه توقع کیفیت بالا رو ازش داشته باشید. در هر صورت میتونند پایونیر مدل G1614 بگیرند قیمت هر جفتش 55 تومن هست.نقل قول:
سلام دوستان
من یه پخش 1650 دارم
میخوام براش یه جفت باند بگیرم که بدون آمپ خوب باشه و به پخش فشار هم نیاره
به نظرتون مناسب ترین چیز برای این پخشم چیه؟
سلام. یه مدل پخش و یه آمپلی به من معرفی می کنید؟ با این که از کابل گیج چند استفاده کنم. یه مطلب هم خوندم درباره big3. اونو هم انجام بدم؟
باند 718 پشت آبی، ساب 305 اف پایونییر.
بودجه هم تا حدود 800-900 میتونم بذارم.
سلام
به نظر شما آیا یک ضبطپایونر 700هزار تومانی با 300هزاری اونقدر تفاوت صدا داره که ادم بخواد 400هزار بیشتر هزینه کنه ؟
با سلام و دورود فراوان برای کسانی ک این سایت رو اداره میکنن .
دوستم ی جف باند
Sony XS-GTX6930L
و یجفت باند
pioneer TS-6975V2
و یک عدد ساب
pioneer TS-W3002 D4
و ی پخش حرفه ای هم داره ک اسمشو نمدونم .
برای این سیستم دنبال امپلی هستیم ک بهشون مچ بشه . ممنون میشم راهنماییم کنید . و این ک کابل و اکسسوری مورد نظر رو هم بگید ممنون میشم . منتظر جوابتون هستم حمید جان :n12:
سلام و عرض ادب خدمت اساتید عزیز؛
برای پخش په مشکلی پیش میاد که گاها یه سیم نازک به بدنه وصل میکنند برای گرفتن نویزی که در باندها ایجاد میشه، چندتا 7150 و 6050 رو دیدم که این کار رو کردن.
:n04:
اقا حمید من تا حالا پخش کنوود نداشتمنقل قول:
تنظیماتش در حد 7250 خودم هستش؟
از بین اینا شما همون7056 رو پیشنهاد میکنید؟{داشتن بلوتوث اصلا برام مهم نیست}
Kenwood U7056BT
Kenwood KDC-8016BT
Kenwood Kiv-700
Kenwood U8019BT-SD
Kenwood KDC-X700BT
Pioneer DEH-X9650BT
Pioneer DEH-9450UB
در مورد باند همE69X از Pioneer TS-6975V2 بهتر هستش؟بیس هلیکس در حد 6975 هستش؟میگن 6975 زود میسوزه درسته؟در کل یه ضبط و باند میخوام که اگه بعدا امپلی اضاف کردم جوابگو باشه
:n12: