بودجه تا 2 تا 2.5 هست. مهم اینه که یه چیزی میخام سالها ازش استفاده کنم من معمولا یکبار خرید میکنم اما خوبنقل قول:
بودجه تا 2 تا 2.5 هست. مهم اینه که یه چیزی میخام سالها ازش استفاده کنم من معمولا یکبار خرید میکنم اما خوبنقل قول:
دوستان کسی اینجا sony hx20 داره .میخوام بدونم که میشه درش سرعت شاتر یا دیافراگم را دستی تنظیم کرد؟؟
سلام Nikon Coolpix L820 چطور دوربینیه ؟ آیا کیفیتش قابل قبوله؟ در مقایسه با canon powershot s110 با توجه به تفاوت قیمت ، از لحاظ عملکرد به خصوص در نور کم و منظره آیا خیلی پائین تره؟
2-3 دوربین کمپکت معرفی کنید با ویژگیهای ذیل:
خروجی عکسهای خیلی خوب باشد، چون جایی هستم که مهمانها زیاد است و باید گزارشی از آن تهیه کنم.
در شرایط نوری ضعیف عکسهای باکیفیت و کم نویز گرفته شود.
زیاد اهل تنظیمات نیستم
چون عکس در مجالس میگیرم هر چه وایدتر باشد بهتر است اما همیشه اولویت با کیفیت عکس است.
قیمت تا 1 تومان مشکلی نیست.
نظر خودم wx200 , و کانون sx240 می باشد که البته با خواندن چند صفحه و چند وب سایت به این دو رسیدم. تشکر
چرا کسی جواب نمیده؟نقل قول:
سلام. با این قیمت به شما سری nex از sony پیشنهاد داده میشه مثل Sony Alpha NEXنقل قول:
این سری از Rx بهتره چون هم لنزش عوض میشه وهم حسگر بزرگتری داره. البته سری nex جوایز متعددی هم کسب کرده.
اگر زوم برای شما مهم نیستنقل قول:
s120وCanon Powershot S110
Canon Powershot G15
اگرم مهم است
sony hx100,hx200
PanasonicTZ30
از بین این دومدل خودت wx200 بهتره
L820 دوربین خوبی است. ولی حسگر s110 یزرگتره است و در نور کم خیلی بهتر است.نقل قول:
اگر زوم برای شما مهم نیست s110 بهتر است.
ممنونم دوست عزیز ولی من نیازی به تعویض لنز ندارم و به کارم نمی یاد در ضمن یه چیزی میخام تا حدودی کوچک باشه و همانطور که گفتم بیشتر کاربردم فیلمبرداری با کیفیت خوب است. بنظرتون هندی کمی پیدا میشه که کیفیت عکس قابل قبولی هم داشته باشه ؟نقل قول:
ممنون از شمانقل قول:
می خواستم بدونم مشکلاتی از قبیل صدای زوم و ... که فقط بعد استفاده مشخص می شه از این دوربین گزارش شده؟ در ضمن باطری قلمی تو فیلمبرداری اذیت نمی کنه؟
اگرم نیازی نداشته باشید ولی بخاطر ابعاد حسگر بازهم nex بهتره.نقل قول:
هندی کم هم خوبه ولی توجه کنید در هنگام خرید که حسگر عکاسی ان از 1/2.3 اینچ کمتر نباشه.
در ضمن قدرت عکاسی RX و NEX از هندی کمهای خانگی بهتره.
در مورد صدای زوم من چیزی نشنیدم و در مورد بقیه جزییات باید فقط از کسی بپرسی که داشته باشه.نقل قول:
در مورد باطری قلمی هم باید بگم که یک مزیت است چون هر جایی پیدا میشه قیمتش کمتره و یک باطری قلمی الکالاین شارژِی امپر بالا از تمام باطری های دیگه بهتره.
سلام اساتید عزیز،خیلی از صفحات تاپیک رو خوندم و گیج شدم با اون همه نظر مختلف.حول و هوش ۶۰۰ کیفیت عکس و فیلم توپ چی بگیرم؟
با تشکر از شمانقل قول:
تو این رنج قیمت با این مشخصات آیا انتخاب بهتری وجود داره؟
سلام دوستان
یکی از دوستای من خیلی به وای فای روی دوربین علاقه داره و می خواد یه دوربین بگیره که وای فای داشته باشه
دوربینی ارزون تر از RX100II هست که وای فای داشته باشه ؟ این RX100II دو ملیونو چهارصد پونصد بیشتره ؟
مطمئنید NEX-6 با RX100II هم قیمته ؟ با RX100 که یک ملیونو سیصد فکر کنم اختلاف داره و لنز همراه ان ای ایکس 16-50 f3.5 هست در حالی که لنز آر ایکس صد 28-100 f1.8 هست و اگه همچین لنزی بخوایم برای NEX تهیه کنیم قیمتش خیلی زیادتر میشه فکر کنم.نقل قول:
خواهشا جواب ما رو هم بدید ...نقل قول:
ممنون ....
ممنونم دوست عزیز آیا قدرت فیلمبرداری rx یا nex به هندی کم سونی میرسه ؟ به طوری که بشه باهاش حدود یکساعت فیلمبرداری کرد ؟ و قیمت nex چنده؟نقل قول:
در ضمن میشه دقیقا بگید تفاوت nex و rx تو چیه؟
سلام دوستان.
دنبال یه دوربین هستم برای عکاسی از مناظر و طبیعت و عکس های عادی خانوادگی.ترجیحا اگر از فواصل دور هم عکس با کیفیت قابل قبولی بگیره خیلی خوب میشه
بودجه هم تا 1 میلیون
ممنون و موفق باشید.
سلام . ببخشید اینجا میپرسم ، برای دوربین G15 چه رم با چه مارکی پیشنهاد میدید ؟ 32 گیگ کلاس 10 چه مارکی مناسبه ؟ اصلا 32 مناسبه یا همون 16 ؟
دوربینهای کنون ساخت مالزی از لحاظ کیفیت با ساخت ژاپن تفاوت دارند ؟؟
یه سوال دیگه :
فیلمبرداری با کیفیت 24FPS بهتره یا 30FPS ؟؟؟
سلام دوستان و اساتید عکاس
میخوام یه دوربین تقریباً حرفه ای بگیرم(کلمه تقریباً بخاطر کمبود بودجمه!)
عکاسی رو خیلی دوست دارم اما تا حالا دوربین حرفه ای نداشتم و با دوربین ها ی حرفه ای دوستام هم کار کردم اما بیشتر با دوربین های موبایلهای خودم عکاسی رو تجربه کردم و عکسهایی قشنگی گرفتم. با کارایی دوربین مثل Iso , سرعت شاتر و ... تا حدودی آشنا هستم درسته در اول راه هستم اما دوربینی میخوام که تا چند سالی منو ساپورت کنه .
یه دوربین میخوام که قیمتش بدون لنز حدود یک میلیون الی یک و نیم میلیون تومان باشه. چیزی مد نظر دارید که بهم معرفی کنید یا بودجم خیلی کمه؟؟ توجه کنید این پول برای خوده دوربینه نه برای لنز.
(خودم بین D3200 و D5100 و D600 موندم )ممنون
راستی یک نمونه از عکسهای که گرفتمو ضمیمه میکنم، با گوشی نوکیا N82 گرفتم. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هر چی فریم بیشتر باشه بهتره . منم زیاد رو این قضیه شک داشتم .. اما بالاخره به این نتیجه رسیدم همون 24 برای کارای معمولی کافیه ..
اینجا همه مشاوره میخوان کسی نیست مشاوره بده ؟:n13: ای کاش دوستانی که تو کلوپ عکاسی فعال هستن تجربیات خودشون در زمینه خرید و کارایی و عملکرد دوربین ها رو اینجا به اشتراک بذارن که بقیه هم استفاده کنند
:n16:
دوستان نظرتون بین Sony HX300 و Canon SX50 چیه ؟
من عکاسی بیشتر مد نظرم هست نه فیلم برداری . عکاسی ها هم اکثرا از منظره و Landscape خواهند بود ، یا حالت سوپرماکرو ، و یا نهایتا زوم !
راستی من تازه با این CHDK آشنا شدم . با این ه-ک ، بنظرتون میشه کمبود های SX50 تو بعضی جاها مثل بازهء سرعت شاتر نسبت به HX300 جبران کرد ؟
راستی یه نظر کلی هم راجع به Canon SX510 و SX500 هم بدین ! ( اینا گزینه های بعدیم در صورت بی پولی و مشکل مالی هستن ! :n02: )
پیشاپیش ممنون از دوستان و همه کسانی که تو این تاپیک زحمت میکشن :n01::n12:
آیا کسی میدونه بین کیفیت فیلمیرداری hx 300 و rx-100-2 چقدر اختلاف وجود دارد؟ ایا به اندازه یک میلیون که اختلاف قیمت دارند اختلاف کیفیت هست؟
اختلاف کیفیت عکسشون زمین تا آسمونه! اما فیلم رو به تنهایی نمی دونم! ولی مطمین باشید باز هم قابل مقایسه نیستند.
دوست عزیز برای من فیلمبرداری در اولویته و کیفیت عکس برام ب مهم نیست چون بیشتر طول روز با نور زیاد عکس خواهم گرفت. در ضمن از زوم بالای hx300 هم نمیتونم بگذرم دوست دارم دوربین سوپر زوم باشه . اما باز در خریدش مردد هستم می ترسم کیفیت فیلمبرداریش راضیم نکنهنقل قول:
نقل قول:سلام همشهری و گوزل گارداشیم :n02::n12:نقل قول:
داداش واسه تست کیفیت فیلمبرداری اگه قند شکن داری برو از شما تیوب ویدئو های موجودِ این دوربین(rx100 II) رو با کیفیت 1080 دانلود کن . مال hx300 رو هم دانلود کن و بعد مقایسه کن .
منم یه آماتورم :n02: فقط نظرم رو میخوام باهات در میون بذارم
از لحاظ کیفیت عکس ها و عکاسی که رو کاغذ به نظر میرسه RX100 برتری داشته باشه نسبت به HX300 . به دو دلیل :
1-سایز سنسور RX100 II برابر 13.2*8.8 میلی متر هست در حالی که سایزسنسور 4.55 * 6.17 میلی متر هست . همونطور که میبینی از لحاظ ابعاد تقریبا 2 برابر ، و از لحاظ مساحت 4 برابر HX300 هست . و این یعنی جذب نور بیشتر و بهتر ، و عملکرد بهتر RX100 II از HX300 در نورکم و فضاهای تاریک کلا .
2-جفتشون 20 مگاپیکسل هستن . اما چون سنسور HX300 کوچیکتره پس عکس هاش نویز بیشتری نسبت به RX100 II خواهند داشت .
*بقیه چیزهایی که میشه درمورد این دو تا باهم مقایسه کرد عکاسی با فرمت RAW در RX100 II هست که HX300 نداره .
*از لحاظ فوکوس دستی ، و همینطور فوکوس سوپرماکرو هم HX300 بهتر از RX100 II هست . HX300 1 سانتی متر و RX100 II 5 سانتی متره این مقادیر براشون .
*لنز HX300 یکم ( نه زیاد ) واید تره .
*دیافراگم RX100 II ، از 1.8 تا 4.9 هست که این فوق العاده هست و نور بیشتری رو جذب سنسور میکنه . در حالی که HX300 از 2.8 تا 6.3 هست . تو عکس هایی هم که قصدت فوکوس باشه پشت سوژهء مورد نظرت در RX100 II بیشتر تار و خارج از فوکوس خواهد بود به همین دلیلِ دیافراگمِ پایین :n01:
*یه قسمت دیگه ای هم که نمیدونم به دردت بخوره یا نه اینه که حداکثر سرعت شاتر RX100 II مقدار 1/2000 هست . در حالی که HX300 مقدارش 1/4000 هست .
میدونم اینایی که گفتم اکثرا تو عکاسی بدردت میخوردن ولی گفتم شاید یکم کمکت کنه :n02:
البته بر اساس همین ها هم اصولا باید RX100 II بخاطر سنسور بزرگتر و دیافراگم بازتر حداقل از لحاظ نور بهتر از HX300 باشه :n09:
راستش من خودمم بین HX300 و SX50 موندم که البته احتمال زیاد انتخابم همون SX50 خواهد بود .:n26:
داداش اگه امری بود در خدمتم . ببین اگه نتونستی اون ویدئوهارو از شما تیوب تهیه کنی بهم پیغام بده من برات حلش کنم :n12:
عزیز وطنداشم چوخ ممنون . از اینکه همشهری عزیز و خوبی مثل شما دارم و اینطور کامل به سوال من جواب دادید به آذربایجانی بودنم افتخار میکنم و از شما کمال تشکر را دارم واقعا شرمنده کردید.. در مورد فرمایشات شما کامل استفاده کردم . فقط مشکل اینه که من نمیتونم ویدیئوها را دانلود کنم نه قند شکن دارم و نه راهشو بلدم ممنون میشم راهنمایی بفرمایید. منم میخواستم sx50 بگیرم اما از نظر فیلمبرداری تحقیق کردم یکم پایین تره . راستی تا حدودی هم دلم مونده پیش پاناسونیک fz 200 با فیلمبرداری آهسته و لنز خوبش اما نمیدونم میتونم منتظر بمونم یا نه . بهرحال rx100 دو دوربین خوبیه ولی ایکاش کمی زوم بالاتری هم داشت. باز هم یک دنیا ممنون از راهنمایی و کمک شما عزیز وطنداشم.:n12::n12::n12::n16::n16:نقل قول:
کسی دوربین با گارانتی " بازتاب " خریده ؟؟
میخوام ببینم خدماتش در حد "ایده آل" هست یا نه ؟؟
بزرگترین ویژگی مثبت fz 200 ، اینه که تو تمامی زوم ها ، دیافراگمش f 2.8 هست که این خیلی خوبه چون سوژه پشت سری بهتر تار میشه اونوقت .نقل قول:
درمورد SX50 فکر کنم 24 فریم بر ثانیه بودنش احتمالا اذیتت کرده ! :n02: اگه از زوم میتونی بگذری نظر من همون RX 100 هست . حداقل رو کاغذ که خیلی بهتر از HX300 ، SX50 و fz200 هست .
من اگه بتونم تا فردا یا پس فردا چند تا ویدئو با کیفیت فول اچ دی ( از hx300 و rx100 ) پیدا میکنم و هرجوری شده برات با پیغام میفرستم . موفق باشی
بهترین دوربین عکاسی که میشه با 600 تومن خرید رو چی پیشنهاد میدید
مهمترین چیز هم کیفیت عکس هست
نظرتون در مورد این چند تا گزینه چیه
Sony Cybershot WX60
Sony Cybershot WX80
Canon Ixus 140 HS
Canon PowerShot SX260 HSCanon PowerShot SX240 HS
اگه گزینه های بهتری هم هست ممنون میشم راهنماییم کنید (خلاصه اینکه بهترین دوربین عکاسی با این بودجه چی پیشنهاد میدید؟)
یه سوال دیگه هم اینکه دوربین های سوپر زوم علاوه بر زوم اپتیک بیشتر، برتری تو کیفیت عکس هم دارند یا نه؟؟؟؟
مثلا نظرتون در مورد دوربین Canon SX500 یا Nikon l820 چیه؟؟؟
سلام.وقتی که میخواهم دوربین کامپکت معمولی بخرم کلی کاتالوگ از امکانات و مشخصه های مارکهای مختلف دوربین بهم میدن.این وسط برای مقایسه از روی کاغذ و مشخصات باید بیشتر به چه نکاتی توجه کنم تا دوریبن بهتر را انتخاب کنم؟
ممنونم دوست عزیزم واقعا شرمنده میکنید . آره کیفیت و فیلم sx50 را دیدم به نرمی و شارپی سونی نیود هرچند قیمت و کیفیت عکساش بهتره. در مورد rx100 هم منم با شما موافقم بزگترین مزیتش اینه که خیلی کوچیکه و قابلیت حملش راحت تر در کنار سنسور خوبش اما مساله اینه که من ورژن دوشو میخام بخرم و نمیدونم تا کی باید منتظر بشم چون هنوز وارد بازار ایران نشده و من نهایت تا آخر اسفند باید دوربین بخرم. بازم ممنون از لطفی که کردید و به پیغامم جواب دادید . ساخ گال شاد یاشا:n16:نقل قول:
خواهش میکنم عزیز . خوب تا همون موقع وایسا اگه rx100 II اومد که بخر و کیف کن :n02: ( البته خودتم خوب میدونی که بعد دو سه ماه چه افت قیمتی در برابر قیمت خرید تو خواهد داشت ! )نقل قول:
اگر نه هم برو سمت همین HX300 . اگه کامپکت بودن برات مهمه من این پنج تا کامپکت رو هم خوب میدونم :
1- Canon Powershot G15
2-Canon Powershot G16
3-Sony Cybershot HX20v
4-Sony Cybershot HX30v
5-Sony Cybershot HX50v
2 تای اولی سنسورشون یکمی بزرگتر و کیفیت عکساشون بهتره و اینکه جی 16 ، فریم بر ثانیه ش 60 هست ولی جی 15 ، فریم بر ثانیه ش 24 هست . سونی ها هم با اینکه کامپکت هستن ولی شماره 3 و 4 زوم 20 برابر رو بهت میدن و شماره 5 ، زوم 30 برابر رو . شماره 5 یکمم سرعت شاترش فرق میکنه . خودت یه سرچی تو نت بزنی میبینی فرق این 5 تا رو بهتر از اینی که من گفتم . ولی فکر کنم این سونی ها خیلی خیلی به کارت بیان . هم کامپکت ، هم زوم زیاد ، هم فیلم برداری فول اچ دی با فریم 60 .
قاداین آلایدم گنه ایشین اولده من خدمتین دیَم :n01:
سلام . اگه فوکوس دستی برات مهمه ببین ببین امکان فوکوس دستی دارن یا نه .نقل قول:
بازه دیافراگم هم مهمه . هرچی عدد دیافراگم ( f ) پایین تر مثل 2.8 اینا باشه بهتره ( پایین تر باشه چه بهتر ! )
سایز سنسور مهمه . اکثر دوربین های کامپکت سایز سنسورشون 1/2.3 اینچ یا 6.17*4.55 میلی متر هست . هر چی سایز سنسور بزرگتر باشه بهتره .
و دیگه اینکه اگه زوم اپتیکال ( نه دیجیتال ) برات مهمه ، این هم مهمه . زوم اپتیکال از کیفیت موقع زوم کم نمیکنه ( یا خیلی کمتر کم میکنه ) ولی زوم دیجیتال تقریبا میشه گفت افتضاحه ! :n02:
فیلم برداری اچ دی یا فول اچ دی هم میتونه یه گزینه دیگه باشه . توی فیلم برداری هرچقدر هم که فریم بالاتر باشه بهتر :n01:
سرعت شاتر هم اگه استفاده هاتون معمولی باشه فکر نکنم زیاد برات مهم باشن ولی سرعت شاتر هایی مثلا 1/2000 اینا سوژه رو ثابت نگه میداره و از اون طرف هم سرعت شاتر هایی مثل 15 ثانیه ، واسه عکس هایی که میبینی از بالای شهر گرفته شده و نور چراغ ماشین ها کشیده شدن مناسبه . در کل بنظرم زیاد رو این قسمت حساس نباش همین 1/2000 و 15 ثانیه ای که گفتم بنظرم واسه استفاده معمولی و حتی نیمه حرفه ای کافیه :n02:
از من هم بخوای بپرسی میگم به مگاپیکسل نگاه نکن ! چرا که توی سنسور های کوچیک مثل 1/2.3 اینچ هرچقدر مگاپیکسل بالاتر باشه همون قدر هم عکست نویز بیشتر خواهد داشت ! پس اگه دوربین خوبی رو پیدا کردی و دیدی مثلا 12 مگاپیکسل هست ناراحت و نا امید نشو ! چرا که اتفاقا اون به معنی نویز کمتر توی عکسات خواهد بود !
امیدوارم که حرفام بتونن بهت کمک کنن و موثر باشن .
????????????????????
سلام
بهترین دوربین عکاسی که میشه با 600 تومن خرید رو چی پیشنهاد میدید
مهمترین چیز هم کیفیت عکس هست و اینکه دوربین کادکردش خوب باشه
نظرتون در مورد این چند تا گزینه چیه
Sony Cybershot WX60
Sony Cybershot WX80
Canon Ixus 140 HS
Canon PowerShot SX260 HS
Canon PowerShot SX240 HS
قضیه باطری sx280 چیه؟؟؟ امیدی بهش نیست؟؟؟
اگه گزینه های بهتری هم هست ممنون میشم راهنماییم کنید (خلاصه اینکه بهترین دوربین عکاسی با این بودجه چی پیشنهاد میدید؟)
یه سوال دیگه هم اینکه دوربین های سوپر زوم علاوه بر زوم اپتیک بیشتر، برتری تو کیفیت عکس هم دارند یا نه؟؟؟؟
مثلا نظرتون در مورد دوربین Canon SX500 یا Nikon l820 چیه؟؟؟
از توضیحات فوق العاده عالی شما ممنونم.آیا این درست است که اگر دوتا دوربین سایز حسگرشون یکی باشه ولی مگاپیکسلشون با هم فرق داشته باشه اون یکی که مگاپیکسل کمتری داره کیفیت عکسهاش بهتر؟دیگه اینکه واسه بعضی دوربینها اندازه حسگر را توی کاتالوگش نمینویسند.اینو از کجا میشه پیدا کرد؟.کلا میدونین چی میخواهم بگم؟میخواهم بگم وقتیکه یک عکس معمولی مثلا یک عکس دسته جمعی از اعضای خانواده امان گرفتیم و بعد روی کاغذ چاپ شد برای اینکه عکس چاپ شده روی کاغذ کیفیت رنگهاش و اشباع رنگهاش و وضوح تصویر و مقدار نور عکس و کلا کیفیت ظاهری عکس چاپ شده عالی باشه باید کدوم گزینه های دوریبن رو بیشتر بهش اهمیت بدیم؟زوم و کیفیت فیلمبرداری فول اچ دی زیاد برام مهم نیست.قربون داداش گلم. :n16:نقل قول:
بله درسته . اگر سایز سنسور هاشون برابر باشه اونی که مگاپیکسل کمتری داره نویز کمتر و در کل کیفیت بهتری خواهد داشت .نقل قول:
راجع به مورد بعدی شما مدل دوربین رو بردارین و بعد برین تو گوگل بزن مثلا Canon Powershot SX50 Specs . اینجا سایت هایی هستن که اطلاعات دوربین رو نوشتن و توی هرکدوم که برین احتمال زیاد بتونین جوابتون رو بگیرین ( تو لیست سایت ها به سایت شرکنده سازنده برین بهتره ، مثلا تو این موردی که مثال زدم اگه سایت Canon بینشون بود از اون استفاده کنین ) . ولی اکثر کامپکت ها ، سایز سنسورشون 1/2.3 اینچ یا همون 6.17 * 4.55 میلی متر هست .
کیفیت عکس هایی هم که پرسیدین تا اونجایی که من میدونم به خیلی چیزها میتونه مربوط باشه که یکیش همین سایز سنسوره ! نوع سنسور هم مهمه که CMOS خیلی بهتر از CCD هست و الان دوربین با سنسور CCD خیلی کم پیدا میشه مگر تو ارزون قیمت ها . مورد بعدی پردازشگرِ دوربین هست . اون رو باید تحقیق کنی ولی توی Canon تا اونجایی که من میدونم فعلا Digic 5 خوبه . پردازشگر تصویر رو بهتر و احتمالا با نویز کمتری بیرون میده !
مقدار نور توی عکس رو هم دست خودتونه که با تنظیمات کم و زیاد کنین . که البته یکی از راه هاش افزایش ISO هست که با افزایش نویز همراهه ! البته سایز سنسور بزرگتر به دریافت نور بیشتر کمک میکنه . همینطور اگه دیافراگم یا f کوچیکتر باشه مثل 2 یا 2.8 یا کوچیکتر . . . در شرایط کم نور بهتر عمل میکنه نسبت به دوربینی که دیافراگمش 3.2 یا 3.4 هست . البته این چیزایی که من میگم رو کاغذ هستن و عملا شاید چیز دیگه ای تجربه بشه . نمونه ش رو میتونین در مقایسهء دو دوربین Sony HX300 و Canon SX50 ببینین که رو کاغذ از لحاظ عکاسی سونی بهتره با توجه به دیافراگم ، ولی در عمل اکثر سایت ها از برتری Canon SX50 در عکاسی از این مدلِ سونی گفتن ( تو مقایسه فیلم برداری این دو دوربین سونی بهتره ).
حالا مسئله رو زیاد کشش نمیدم که قضیه پیچیده شه ، در مورد چاپ هم اگه سایز عکس ات زیاد بزرگ نباشه ، مثلا بزرگتر از A4 یا مثلا در حد یه پوستر (!) حتی 12 مگاپیکسل هم میتونه همه کاراتو انجام بده . اما اگه واسه چاپِ بنر یا پوستر بزرگ میخوای باید به فکر دوربین با مگاپیکسل بالا باشی تا موقع چاپ کیفیت از لحاظ رزولوشن پایین نیاد ( این چیزیه که من تو یکی از انجمن ها خوندم )
شما اگه چند تا مدل دوربین رو که میخوای بهمون بگین بهتر میتونیم کمک کنیم .
شاد باشی :n16: