اه ! الان ديدم داور بازي قهرمانيه ، خدا به خير بگذرونه! اين بابا كلا هر وقت برا هر تيم پر طرفداري سوت زده بازي جنجال داشته!
راستي بازي اس اس افتاده شنبه؟
اه ! الان ديدم داور بازي قهرمانيه ، خدا به خير بگذرونه! اين بابا كلا هر وقت برا هر تيم پر طرفداري سوت زده بازي جنجال داشته!
آره..نقل قول:
شنبه 87/10/28
برق شیراز - استقلال تهران، ساعت 14:15 ، شیراز
جدول لیگ برتر تا پایان هفته بیست و یکم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
3 خبر از استقلال/
بازيكن پرويي استقلال به تهران رسيد
خبرگزاري فارس: بازيكن اهل پرو براي عقد قرارداد با تيم فوتبال استقلال امروز به تهران آمد.
به گزارش خبرگزاري فارس، بازيكن پرويي كه هافبك نفوذي است در هتل المپيك مستقر شده است.
اين بازيكن كه گفته مي شود سابقه بازي ملي دارد امروز در تست فني شركت مي كند و در صورتي كه مشكل نداشته باشد فردا با آبي پوشان قرارداد امضا مي كند.
* بنا به خواسته امير قلعه نويي امروز صيح در مجموعه انقلاب مهرداد پولادي و هاشم بيك زاده براي آماده سازي خود به تمرين اختصاصي پرداختند.
* كادر فني تيم استقلال امروز در محل باشگاه حضور يافتند و با توجه به ديدار شنبه مقابل برق شيراز فيلم بازي هاي اين تيم را آناليز كردند.
انتهاي پيام/ا
عنایتی تو امارات بد نبود اما شوا که یک زمانی عشق من بود تو انگلستان گند زده بود
این فصل عنایتی مصدومیت و همینطور به خاطر در افتادن با لوکا بوده که نتونسته خوب کار کنه مگر نه فصل پیش تو الامارات بد نبود
به هر حال باید بهش فرصت داد.
اونی نیست بره امار این یارو پرویی رو بکشه بیرون؟
همین فردا پس فردا فاش میشه.نقل قول:
اونی نیست بره امار این یارو پرویی رو بکشه بیرون؟
اخه بدبختی اینجاست این یارو با اسم ایکس شناخته میشه :31:آقای مجهول که تودنیا زیاده :5:تواسمشو بگو من همشونو میکشم بیرون :46:اگردوست دارید بگید شانسی یکی ازبازیکنان پرورابکشم بیرون ببینید حس ششم من قوی هست یانه :5:نقل قول:
دفعه قبل تو امار بازیکنی که اصلا هیچ صحبتی در موردش نشده بود رو کشیدی بیرون
الان که هم سنش مشخصه هم تعداد بازیهای ملیش هم اینکه جلوی اسپانیا بازی کرده بوده
تعدادبازی ملیشو بگو تابرات بکشم بیرون.نقل قول:
ضمنامن چندتاازبازیکنای پرورادیدم مصدومیت شدیدداشتند خدابه دادمون برسه :31:
كميته انضباطي استقلال و پرسپوليس را جريمه كرد
خبرگزاري فارس: كميته انضباطي فدراسيون فوتبال آراي جديد خود را صادر كرد و بر اين اساس دو باشگاه استقلال و پرسپوليس جريمه نقدي شدند.
به گزارش خبرگزاري فارس، كميته انضباطي در مورد پرونده هاي مختلف آراي خود را به شرح زير صادر كرد:
*جريمه هاي نقدي براي استقلال
ديدار دو تيم استقلال تهران و استقلال اهواز در حالي برگزار شد كه 28 صندلي از سوي تماشاگران استقلالي شكسته شد.برهمين اساس باشگاه استقلال به پرداخت 000/800/2 ريال جريمه نقدي محكوم شد.
همچنين در خصوص تخلفات تماشاگران تيم استقلال در ديدار با تيم هاي مس كرمان و سپاهان،تيم استقلال تهران با توبيخ كتبي و درج در پرونده به پرداخت 000/000/30 ريال جريمه نقدي محكوم شد.
*احضار بازيكن مس به كميته انضباطي
امير حسين صادقي، بازيكن مس به دليل تخلفاتش به كميته انضباطي احضار شد.وي بايد روز شنبه 30/10/87 در محل كميته انضباطي حضور داشته باشد.
*جريمه نقدي براي پرسپوليس
ديدار دو تيم پرسپوليس و استقلال اهواز در حالي برگزار شد كه 25 صندلي از تماشاگران تيم پيروزي شكسته شد.برهمين اساس باشگاه فوق مبلغ 000/005/2 ريال جريمه شد.
*جريمه 000/000/013/1 ريال براي ابومسلم
درخواست خداداد عزيزي مبني بر مطالبه وجه از باشگاه ابومسلم خراسان درحالي از سوي كميته انضباطي بررسي شد كه درنهايت باشگاه ابومسلم مكلف به پرداخت 000/000/013/1 ريال بابت قرارداد اوليه و در14 جلسه اي كه به عنوان سرمربي تيم ابومسلم بوده ،شد.
*محروميت بازيكن ابومسلم
احسان خرسندي نيا -بازيكن تيم ابومسلم به دليل تخلفات مختلف به يك جلسه محروميت ناشي از دستور موقت و پرداخت 000/000/5 ريال جريمه نقدي محكوم شد.
*پرداخت هزينه 16 ميليون توماني از سوي استقلال اهواز
درخصوص شكايت اكرامي-بازيكن تيم استقلال اهواز مبني بر مطالبه وجه،كميته انضباطي پس از بررسي هاي لازم باشگاه استقلال اهواز را مكلف به پرداخت 16 ميليون تومان كرد.
انتهاي پيام/ا
بچه ها اگه اين بازيكن پرويي بياد ليست اس اس پر ميشه؟اونوقت اگه عنايتي بخواد بياد كه نميشه!
به نظر من نبايد عجله كنن تا تكليف عنايتي با باشگاهش مشخص بشه .البته نه اونقدر تو ارساله اسامي لفتش بدن كه...(زبونم لال!)
اینطور که قلعه نویی میگفت استقلال دو تا جای خالی تو لیستش داره و یک جا هم برای بازیکن امید داره پس از این بابت مشکلی نیست
انشالله به زودی بازیکنای مورد نظر بیان با با حضورشون یه تیم قدرتمدند راهیه اسیا بکنن.
اینطور که تو اخبار اومده این هافبکه 4 تا بازی ملی کرده.
فردا صبح بازيكن جديد تيم فوتبال استقلال در هيئت فوتبال تهران قرارداد خود را ثبت ميكند.
به گزارش خبرگزاري ورزش ايران(ايپنا)، بازيكن اهل پرو كه در تمرينات تيم فوتبال استقلال حضور يافت تا نظر كادر فني اين تيم را جلب كند به هدف خود دست يافت و قرار است اين بازيكن فردا در هيئت فوتبال استان تهران قرار داد خود را منعقد كند. اين اتفاق در ساختمان جديد هيئت فوتبال استان تهران رخ ميدهد و اين بازيكن اولين بازيكني خواهد بود كه در اين ساختمان جديد قرار داد امضا ميكند
به نظر میاد با این بازیکن پرویی داریم قرارداد می بندیم!
جالبیش اینه هنوز کسی اسمش را نمی دونه!
والا بااین چیزهایی که به من گفتید من فقط یه نفرو پیداکردم که آمارش اینه
البته من حدس میزنم این باشه چون توکلمبیا هم بازی کرده طرف اینو میگم یادمه گفته بودند کلمبیاییه من حدسم رابراین پایه گذاشتم که اخباری که به خبرنگاران رسیده ناقص باشه
امااگراین یکی باشه وحشتناک تیممون تقویت میشه
بااین آماری که دادند یکی ازاین دوتاگزینه باید باشه .درمورددومی بایدبگم سرش به تنش میارزه .اولی سنش یک کم زیادتره چون دربارش چرت وپرت زیاد نوشتند توویکیپدیا یعنی سنش تودوجا متفاوته .
ممنون اونی اینطور که در اخبار اومده اخرین بازی ملیش جلوی اسپانیا بوده فکر کنم از این راه راحتر بشه پیداش کرد
یک جستجو کوچلو کردم فکر می کنم که تو این بازی بوده که بازی کرده
نقل قول:
خبرگزاري فارس: تيم ملي اسپانيا در جدالي آزمايشي مقابل پرو به پيروزي 2 بر يك رسيد.
به گزارش خبرگزاري فارس تيم ملي اسپانيا كه در گروه چهارم جام ملتهاي اروپا با تيمهاي روسيه، سوئد و يونان همگروه است، عصر روز شنبه در مادريد به پيروزي 2 بر يك رسيد.
در اين ديدار لوئيس آراگونس سرمربي تيم اسپانيا از كاسياس در درون دروازه، كاپدويا، مارچنا، پويول و راموس در خط دفاع، سيلوا، آلونسو، ژاوي، و اينيستا در خط مياني و ويا و تورس در خط حمله استفاده كرد.
اين مربي در 45 دقيقه دوم بازي با پرو نيمي از تركيب تيمش را با استفاده از نيروهاي تازه نفس تغيير داد.
ويا در دقيقه 38 و خوان كاپدويا در دقيقه 92 براي اسپانيا گل زدند و پرو توسط هرنان رنگينو در دقيقه 73 به گل رسيد.
آراگونس در اين ديدار تيمش را با تركيب 4-1-4-1 به ميدان فرستاد.
اين تيم روز چهارشنبه در ديداري دوستانه مقابل تيم امريكا قرار مي گيرد و پس از آن راهي جام ملت هاي اروپا مي شود.
مرسی علیرضا جاننقل قول:
ترکیب بازیو بدست آوردم
باید برم دنبال بقیش :31:اون بازیکن اولیه که گذاشتم توش بید :46:نقل قول:
کد:http://uk.eurosport.yahoo.com/football/international-friendlies/2007-2008/spain-peru-235730.html
فکر نمی کنم این بازیکن دومی باشه اونی
فکر میکنم این دومیه تو سال 2001 برای تیم ملی بازی کرده
اون بازیکن اولی تو بازی با اسپانیا گویا از اول هم بازی کرده من فکر می کنم همون باشه که خودت اول گذاشتی.
اطلاعات هم در موردش کم هست!
اینطور که تو لینکی که تو ازش گذاشتی نوشته در 6 بازی ملی 2 تاگل زده که برای یک هافبک بد نیست.
من هم بااینکه اولیه بازیکن ماست موافقم البته تعویض هم نشده توبازی با اسپانیا .البته یک ذره ازهافبک نفوذی پایینتره.امااگراین باشه من آمارشو زودبدست میارم هرچندزیادننوشته باشنددربارش :5:
اما ازلحاظ سنی (25ساله)بخوایم درنظربگیریم بااین یکی مطابقت داره
درموردلیگی که ازش میاد چیزی نگفته اگرازلیگ پروباشه اینه اگرازلیگ کلمبیا باشه همون اولیه است که باتمام مشخصات گفته شده درموردش مطابقت میکنه چون هم چپ پاست هم اینکه هافبک مهاجمه هم مقابل اسپانیا بازی کرده فقط سنش مشکل داره که 27 ساله است . من خودم باتوجه به آمار 6 بازی و 2گل نظرم رواولی هست . ضمن اینکه آمارشو که دیدم مقابل اروگویه که به عنوان بازیکن جانشین واردشده بود گل زد ومقابل کلمبیاهم گل زده و آخرین گلش رو6ماه پیش زده . فکر کنم بازیکن بدردبخوری باشه امیدوارم مثل بازیکنایی نباشند که ازپاناما به ایران اومدند ضمنا Juan Carlos Mariño دردوران بازیش همش پاسکاری میشدبه عنوان بازیکن قرضی بین باشگاهها.نقل قول:
کد:http://en.wikipedia.org/wiki/donny_neyra
توفيق اجبارى دورى ۷ ساله از جام باشگاه هاى آسيا!
اولين برداشت منطقى از دورى ۷ ساله استقلال از جام باشگاه هاى آسيا اهميت قوام يافتگى اين تيم در حضور مقتدرانه اش در فصلى كه قهرمان ليگ شد و به واسطه مشكلات ناخواسته از حضور در اين جام معتبر جاماند، مى تواند باشد. استقلال در فصلى كه قرار بود با صمد مرفاوى و تيمى كه غالب ستاره هايش را از كف داده بود در جام باشگاه هاى آسيا حضور يابد هرگز ره به جايى نمى برد و شايد به تعبيرى ساده بتوان گفت اين تيم با توفيق اجبارى در حذف نامش از جام باشگاه هاى آسيا روبه رو شد. هر چند كه هنوز زخم برجاى مانده از حذف نام استقلال برتن اين تيم و هوادارانش سنگينى مى كند و واقعه بزرگ كم كارى و سهل انگارى مجموعه اى كه قرار بود آن روزها زمينه ساز حضور مردان آبى در رقابت هاى برون مرزى شود از ذهن شسته نمى شود. مع الوصف اما اگر بخواهيم تنها نگاهى موضوعى به اين واقعه داشته باشيم بايد از چنين الفاضى -سهل انگارى و كم كارى- بهره بگيريم اما سوال كليدى ما اين است، استقلال اگر با آن مجموعه رقابت ها به جام باشگاه هاى آسيا مى رفت و حذف مى شد، آيا صدمات جبران ناپذير و بدترى نمى ديد اين تحليل چندان غلطى نيست كه در برهه كنونى مدعى شويم بهترين و عالى ترين تيم همه تاريخ باشگاه استقلال تا چندى ديگر قدم در عرصه جام باشگاه هاى آسيا خواهد گذاشت. تيمى كه با تجربگى در همه اركانش موج مى زند. بازيكنانى كه چند سال بزرگ تر و باتجربه تر شده اند و مربى كه به واسطه چهره خاص و منحصربه فردش نقطه اتكاى اين تيم محسوب مى شود.
در سالى كه استقلال از جام باشگاه هاى آسيا حذف شد مديريت اين تيم برعهده محمدحسين قريب بود اما قريب به دليل فشارهايى كه از سوى هيات مديره به وجود آمد به ناچار از سمت خود استعفا داد و به موازات آن وزير رفاه كه نقش حمايتى از استقلال را ايفا مى كرد، عزل شد تا مقداد نجف نژاد از اين تغييرات بهره بگيرد و مديرعامل استقلال شود. اين فعل و انفعال در واقع باعث شد استقلال در مسير سقوط گام بردارد. بهمن ماه سال ۱۳۸۵ بود كه فاجعه اى عظيم در استقلال رخ داد و اين تيم از جام باشگاه هاى آسيا حذف شد و پس از آن ملاقات نجف نژاد با بن همام بى نتيجه ماند تا لكه سياهى در تاريخ اين باشگاه برجاى بماند البته آن روزها استقلال به لحاظ مديريتى هيچ گاه آمادگى تقابل با رويدادهاى مهم جام باشگاه هاى آسيا را نداشت اما در برهه كنونى شرايط به گونه اى ديگر رقم خورده است. فتح الله زاده اواخر فصل ۸۶ مديرعامل استقلال شد و اين تيم را در فصل بعد در رتبه نازل سيزدهم تحويل داد تا سرانجام او هم اوايل فصل جارى بركنار شود و امير واعظ آشتيانى يا به قول نزديكانش «واعظ» بر صندلى مديريت استقلال تكيه بزند. حضور واعظ مصادف شد با پيروزى هاى پى درپى استقلال. بسيارى او را مردى از جنس مردان اثرگذار ورزش مى دانند. استقلال در بعد مديريتى اش هيچ گاه قابل قياس با فصلى كه از جام باشگاه هاى آسيا حذف شد جلوه نمى كند. امروز مديرعاملى در راس كار قرار گرفته كه پيش از اين كانديداى رياست فدراسيون فوتبال بود و شايد روزگارى هم چنين اتفاقى رخ دهد و «واعظ» پس از موفقيت در استقلال كه انگيزه هاى فراوانى براى اين مهم دارد در نهايت رياست فدراسيون فوتبال را هم عهده دار شود.
تفاوت هاى آشكار مديريت استقلال در فصل ۸۶ با اين روزها سبب مى شود تا استقلال را به لحاظ فنى هم با آن روزها قياس كنيم. آيا استقلال، تيمى كه مرفاوى بى تجربه و رضا حسن زاده را روى نيمكت خود داشت و حتى سايه مديريت امير قلعه نويى را هم به دليل حضورش در تيم ملى بالاى سر خود نمى ديد و در نيمه هاى راه با تئودى يونگ و يك مربى درجه ۴ هلندى به توافق رسيده بود مى توانست در جام باشگاه هاى آسيا به توفيق آن چنانى نايل آيد وقتى حتى تصور صعود استقلال از مراحل مقدماتى آن جام، غيرممكن به نظر مى رسيد كه مى ديديم گذشته از ضعف هايى كه روى نيمكت وجود داشت استقلال ۲ مهره كليدى و ارزشمند خود را از دست داده بود و در ظاهر شايد حضور انصاريان و عليزاده كه آن روزها از پرسپوليس به استقلال آمده بودند مى توانست جاى نيكبخت و عنايتى را پركند اما هرگز چنين نشد. به گونه اى ضعف هاى ناشى از اين رفت و آمدها در نهايت استقلال را حتى يك پله پايين تر از پرسپوليس و در رده چهارم فصل ۸۶-85 قرار داد. استقلال در اين فصل اما به گمان غالب كارشناسان - كه اين تحليل ها برگرفته از واقعيت هاى آشكار و پنهان تيم امروزى است - بهترين تيم تاريخ خود را در اختيار دارد. بازگشت حسين كاظمى و سياوش اكبرپور، طلوع دوباره آرش برهانى، جذب يك هافبك برزيلى كه به لحاظ فنى جزو معدود بازيكنان ممتاز خارجى است كه وارد فوتبال ايران شده، ثبات در چارچوب دروازه و داشتن يك نيمكت قوى سبب شده استقلال به لحاظ فنى در بهترين شرايط خود قرار داشته باشد. به اين مجموعه اضافه كنيد مجتبى جبارى و اميد روانخواه مصدوم را تا ببينيد تيم فعلى به لحاظ پتانسيل تا چه حد به استانداردهاى يك تيم آسيايى نزديك است.
از توفيق اجبارى دورى ۷ ساله استقلال از جام باشگاه هاى آسيا حرف زديم؛ و خب دلايل كاملا گويا و روشن بود. استقلال در فصل جارى آماده ترين تيم را براى حضور آبرومندانه در جام باشگاه هاى آسيا در اختيار دارد. دلايل همگى منطقى به نظر مى رسد. رويارويى استقلال با حريفانى تا دندان مسلح رخداد نگران كننده اى نيست. تيمى كه سازنده تاثيرگذارترين بازيكنان حال حاضر تيم ملى كشورمان هم هست (آرش برهانى، مجتبى جبارى، پيروز قربانى و حتى وحيد طالب لو) مى توانيد خسرو حيدرى را هم در ليست انتظار قرار دهيد. هيچ كمبودى براى گذر از سد الجزيره و الاتحاد احساس نمى كند و اين اميدوارى وقتى ملموس تر جلوه مى كند كه واقعيت بزرگى نام استقلال در رقابت هاى قاره اى بر هيچ تيمى در قاره پوشيده نيست هر چند كه اين اقتدار به ۱۰ سال پيش برمى گردد...
من فکر میکنم همون Mariño بهتر باشه این بازیکن اخری زیاد جالب نیست
البته حالا که نگاه میکنم اینNeyra انگار در فصل 2008 تو 23 بازی 9 گل زده! که امار خوبی هست
فردا اسمش مشخص میشه.
حالا هرکی می خواد باشه فقط خوب باشه.
بازی هم که افتاد شنبه.ذوب اهن کی بازی داره و با کی؟
هشدار قلعه نویی :هیچ تیمی را دستکم نگیرید.
امیر قلعه نویی به بازیکنان استقلال هشدار داد که هیچ تیمی را دستکم نگیرند.
امیر قلعه نویی برای شاگردان خود قبل از شروع تمرین امروز به صحبت پرداخت و به آنها گوشزد کرد نباید هیچ حریفی را دستکم بگیرند. او گفت هر تیمی مقابل استقلال انگیزه دارد و باید از بازی های دوستانه تجربه کسب کنند. استقلال دیروز در دیداری تدرکاتی ۲ بر یک مغلوب تیم دسته اولی هما شد.
* حدود ۳۵ تماشاگر از هواداران استقلال که امروز برای دیدن تمرین عصر این تیم در ورزشگاه دستگردی حضور پیدا کرده بودند در حمایت از امید طیری علیه شاهرخ بیانی شعار دادند.
*تمرین امروز آبی پوشان ساعت ۱۵ آغاز شد.
* علاوه بر ملی پوشان، ابراهیم تقی پور نیز به دلیل مصدومیت غایب بود.
* حسین قنبری و اصغر نادعلی در حالی که در فهرست این تیم نیستند در تمرین استقلال شرکت کردند.
* امید روانخواه به صورت انفرادی ترمین را پیگیری کرد اما مجتبی جباری با سایرین به تمرین پرداخت.
*پاسکاری و ارسال از جناحین بخشی از تمرینات تاکتیکی این تیم بود.
مربی استقلال: در دادگاه منتظر بیانی هستم.
مصاحبه شاهرخ بیانی با یکی از روزنامه های ورزشی و جملاتی که وی علیه امید طیری به زبان آورده بود، سبب شد که مربی استقلال اقدام به شکایت از بازیکن سابق این تیم بکند.
دستیار امیرقلعه نویی با اعلام این خبر گفت: شاهرخ بیانی درمصاحبه خود اتهام هایی به من زده که باید در دادگاه ثابت کند. دیگر قصد ندارم جواب بیانی را بدهم و منتظر حضور او در دادگاه هستم تا اتهاماتی را که به من زده ثابت کند!
شایان ذکر است شاهرخ بیانی از جمله بازیکنان محبوب تاریخ باشگاه استقلال تهران به حساب می آید و در قهرمانی سال ۱۹۹۰ آبی پوشان در آسیا از مهره های کلیدی منصور پورحیدری محسوب می شد.
جلسه پرماجرای لیدرها پس از مراسم عزاداری
مسئول کانون هواداران استقلال: درگیری نبود، بحث کردیم
مسئولان باشگاه استقلال خبر درگیری شب گذشته(دوشنبه) لیدرهای این مجموعه بر سر به تعویق افتادن حقوقشان را تکذیب کردند.این درحالی است که برخی منابع آگاه با اشاره به جلسه شب گذشته لیدرهای استقلال، خبر از درگیری شدید میان آنها در خلال همان جلسه می دهند.
شب گذشته باشگاه استقلال میزبان اعضای خود بود و مراسم زیارت عاشورا برگزار شد.
در پایان مراسم عزاداری حسینی، حدود هفتاد لیدر این باشگاه با مسئول کانون هواداران استقلال جلسه ای را برگزار کردند که طبق اخباررسیده جلسه مذکور به درگیری میان تعدادی از لیدرها انجامیده است.
علی نظری جویباری این خبرا را تکذیب می کند و می گوید: "از اول تا آخر مراسم عزاداری حضور داشتم اما درگیری را ندیدم."
امیرقلعه نویی نیز چون جویباری ازاین موضوع ابراز بی اطلاعی می کند. وی می گوید:"کدام درگیری؟ ما که چیزی ندیدیم."
در همین حال خبر می رسد که اختلافات درونی میان لیدرهای استقلال به اضافه بحث حقوق عقب افتاده برخی از آنها منجر به درگیری شده است.
نقدی زاده مسئول کانون هواداران استقلال نیز خبر درگیری را رد می کند و می گوید: "درگیری نبود، شاید برخی ها از صدای لیدرها که گاهی بلند می شد و در یک فضای بسته به گوش می رسید، اینگونه تعبیر کرده اند که درگیری شده است."
وی می افزاید: "شب گذشته حدود ۶۰، ۷۰ لیدر که ۲۲ نفر آنها لیدرهای اصلی هستند، در جلسه ای با حضور بنده شرکت کردند و درباره اتفاقات رخ داده در دو دیدار اخیر بحث کردیم."
نقدی زاده ادامه می دهد: "ما برای لیدرها یک کمیته انضباطی تشکیل داده ایم تا به تخلفات احتمالی از جانب آنها رسیدگی کنیم. اخیراً هم لیدرها در اصفهان سهل انگاری کرده بودند که به تخلف آنها رسیدگی کردیم. ضمناً درباره اتفاقات رخ داده در بازی با مس کرمان نیز به بحث پرداختیم."
وی در پاسخ به این سوال که آیا لیدرها از باشگاه حقوق می گیرند؟ گفت: "همه آنها نه اما حدود ۲۲ نفرشان که افراد اصلی هستند بصورت هفتگی مبالغی را دریافت می کنند که ما این مبالغ را به حساب شان واریز می کنیم."
ضمناً باید یادآور شوم که این مبالغ هزینه ایاب و ذهاب این افراد است که از طرف باشگاه به آنها پرداخت می شود. جدا از این، در ازای هر برد لیدرها نیز پاداش می گیرند، به این شکل که به اندازه مبلغ پاداش یک بازیکن تیم، مبلغی را میان لیدرها تقسیم می کنیم."
ذوب اهن هم مهمان صبای قم هست.
نتیجه ی مساوی به نفع استقلاله.
مهمترین عناوین مطبوعات ورزشی سه شنبه
مهمترین عناوین مطبوعات ورزشی امروز سه شنبه ۲۴ دی ماه به شرح زیر می باشد:
*خبر ورزشی
بوناچیچ باید با پیروانی کار کند
عنایتی از النصر اخراج شد
مصطفوی: فرصت نشد کار کاشانی را ادامه دهم
عابدزاده: خونم به جوش آمده همه جیز را افشا می کنم
پرسپولیس، استقلال و سپاهان در تورنمنت چهار جانبه بم
*البرز ورزشی
جباری خیال امیر را راحت کرد
توافق ۷۰۰ هزار دلاری لوکا با پرسپولیس
انتقال قرضی پروین کوچک به لیگ اسلواکی
دحمتی بلاخره به پرسپولیس رسید
بده و بستان با امیر کویت!
*ابرار ورزشی
عباس انصاری فردبعد از جلسه معارفه: پرسپولیس را با کسب تجربه از اشتباهات مدیران قبلی می سازم!
استقلال در دیداری تدارکاتی مغلوب شد
جباری: ۳ هفته فرصت می خواهم تا جباری شوم
عابدزاده: پیشکسوتان پرسپولیس مراقب حرف زدن خود باشند
عنایتی: النصر با فرگوسن هم موفق نمی شد، در نتیجه جدا شدم
*ایران ورزشی
انصاری فرد: کسی را می آوریم که با پیروانی کار کند
مصطفوی: فرصتم کم بود
آذری: قلعه نویی ما را مقابل سازمان لیگ قرار می دهد
قلعه نویی: جواب ذوب را بعد از بازی با برق می دهم
سوت دربی را قطعاً یک ایرانی می زند
*دنیای فوتبال
بمبی در کار نبود
مجتبی جباری پا به توپ شد
خداحافظی احساساتی داریوش خان: من با فوتبال می میرم
ادعای بزرگ منصور ابراهیم زاده: به سادگی قهرمان می شویم
مدیر برنامه های لوکا:کادر فنی فعلی پرسپولیس می مانند
*پیروزی
بمب پرسپولیس جمعه می ترکد
انصاری فرد به پیروانی: اخم هایت را باز کن و با قدرت ادامه بده
شرط و شروط پرسپولیس برای لوکا بوناچیچ
شادی و نشاط در تمرین برفی پرسپولیس
حکم مدیرعاملی برای انصاری فرد، تابلو فرش برای مصطفوی!
*هدف
عابدزاده به پیشکسوتان پرسپولیس: تا دهانم را باز نکرده ام ساکت شوید!
هاشمی خبر داد: تنظیم لیست جرائم برنامه ۹۰ از سوی سازمان تربیت بدنی
انصاری فرد: سرمربی جدید باید با پیروانی کنار بیاید
اولتیماتوم فدرلسیون به نیکبخت : حقوقت را بگیر و جوایزت را پس بده!
*روز ورزش
این است مدیریت غلط و ناکارآمد بر فدراسیون کشتی
فوتسال هم برای کشتی شاخ و شانه می کشد!
حاجی زاده و یزدانی انتقامی کشتی می گیرند
علیرضا دبیر بر بالین قهرمان جهان
اخطار به دوپینگی ها
افسران "وادا" محرمانه به ایران می آیند
*توپ ورزشی
شماره ۷ "دی استردا" برای پروین
عابدزاده: لوکا بیاید خودم می روم
تلخ ترین شب فصل با حضور نکونام و شجاعی
گلزنی باقری به یاد جوانی در تیم ملی
*۹۰
آقای پیروانی تا آخر فصل هستی!
عابدزاده: هر بیکاری جرات میکند علیه من و افشین حرف بزند!
تماس استقلالی ها با عنایتی
قلعه نویی: پیروانی بماند بهتر از مربی خارجی است.
استقلال با دو اسپانسر در لیگ حضور می یابد.
تیم فوتبال استقلال تهران در ادامه لیگ با دو اسپانسر در رقابت ها شرکت می کند.
مسئولان باشگاه استقلال برای تامین منابع مالی خود با یک شرکت دیگر برای حمایت مالی به توافق رسیدند.
بر اساس این توافق روی پیراهن های استقلال از بازی مقابل برق شیراز که شنبه هفته آینده برگزار می شود نام دو اسپانسر وجود خواهد داشت.
بازار موبایل ایران روی پیراهن و اسپانسر دوم پشت پیراهن آبی پوشان نقش خواهد بست.
دم علیرضا و اونی گرم با هیچی اطلاعات امار طرف رو دراوردن
هر کدوم هم میخواد باشه , باشه فقط ارزش پولی که براش میدن رو داشته باشه
فکر کنم این بازیکن پرویی 24 سالش باشه. در ضمن وقتی امیر تاییدش کرده مطمئن باشین بازیکن خوبیه..
البته همه اطلاعات را اونی در اوردند :46:نقل قول:
تو این زمونه کسب اطلاعات از یکی اون سر دنیا دیگه سخت نیست.
راستی به این بازیکن خارجی چقدر می خواند پول بدند؟
اختصاصي ايسنا/
واگذاري باشگاههاي استقلال و پرسپوليس نهايي شد
قرمزپوشان در وزارت صنايع؛ آبيپوشان در وزارت رفاه
باشگاههاي استقلال و پرسپوليس به زودي واگذار ميشوند.
به گزارش خبرنگار ورزشي ايسنا، سرانجام پس از سالها بحث در خصوص واگذاري باشگاههاي استقلال و پرسپوليس، سازمان تربيت بدني تصميم به واگذاري اين دو باشگاه گرفته است.
سازمان تربيت بدني در ادامهي برنامههاي خود براي خصوصي سازي ورزش به ويژه فوتبال چند ماهي است كه اقدامات جدي را در خصوص واگذاري پرسپوليس و استقلال انجام داده است.
اقدامات نهايي در خصوص واگذاري اين دو باشگاه انجام شده است، به طوري كه قرار است پرسپوليس به وزارت صنايع واگذار شود، همچنين باشگاه استقلال به وزارت رفاه واگذار خواهد شد. از وزارت راه نيز به عنوان يكي از وزارتخانههاي كانديدا براي واگذاري استقلال نام برده مي شود.
سازمان تربيت بدني در طرح جامعي كه در اين زمينه تهيه كرده است، قصد دارد كليهي اختيارات خود در باشگاههاي استقلال و پرسپوليس را ابتدا طي پروسهي زماني پنج ساله به سازمانهاي فوق واگذار كند و در صورت موفقيت آميز بودن اين انتقال واگذاري اين دو باشگاه به صورت نهايي به بخش خصوصي صورت خواهد گرفت.
يكي از مقامات مسوول در اين زمينه به خبرنگار ايسنا گفت: كارهاي نهايي اين انتقال صورت گرفته و باشگاه پرسپوليس زودتر از استقلال واگذار خواهد شد.
اين در حالي است كه طي روزهاي گذشته علي سعيدلو معاون اجرايي رييس جمهور وعدهي خبرهاي خوش براي باشگاه پرسپوليس را به هواداران اين باشگاه داده بود.
تو فوتبالی که در امد زا نیست تنها احمق ها می یاند سرمایه گذاری می کنند!
وزارت رفاه که استقلال را به جای رسوندن به رفاه به فلاکت رسوند حالا بر چه اساسی بازهم می خواند این تجربه شکست خورده را تکرار کنند؟
يكبار با همين كار بيچارمون كردن بسشون نيست