با سلام
من ميخواستم اين بازي و با ماوس بازي كنم ولي نميدونم چه جوري.
ممنون ميشم اگه راهنماييم كنيد.
Printable View
با سلام
من ميخواستم اين بازي و با ماوس بازي كنم ولي نميدونم چه جوري.
ممنون ميشم اگه راهنماييم كنيد.
اصلا حال نمیده پیشنهاد میکنم بیخیال موس و کیبورد شو با دسته برو
عزیزم یه پچ هست یه سرچ کن تا حالا کلی بار معرفی شده
دوستان من یک سوالی در مورد نوع دوربین تو این شماره از این بازی تو تاپیک res 5پرسیدم که یکی از دوستان هم لطف کرد جواب داد .اما بخاطر ارتباط این سوال با این تاپیک اینجا مطرح میکنم .
سوالم این بود که من آخرین رزیدنتی که بازی کردم res 3 بود میخاستم بدونم resident Evil 4 هم مثل شماره های قبلیش کارکتوهاشو از نمای باز نشون میده یا نما کلوزه .یعنی با چرخش کارکتور صحنه چرخش پیدا میکنه یا فقط خود نفر میچرخه ؟دوستمون گفت صحنه میچرخه .
در اینصورت هیچ راهی برای تغییر دوربین وجود نداره که صحنه ها رو مثل شماره های قبلی نشون بده (مثل بازیهای فوتبال pes و...).اگه نشه که باید قید این بازی مهیجو بزنم .:41:
آقا شما به چه چیزایی فکر میکنی این بازی حرف نداره اینو از من داشته باش برو بگیر لذت ببر این حرفا چیهنقل قول:
البته اگه سری های قبلو بازی کرد اصلا نیاز به گفتن من نیست نمیدونم چطوری طاقت میاری به خاطر بعضی معایب
کوچیکی که داره بازی رو انجام ندی برو بازی کن لذت ببر به این چیزاشم فکر نکن
موفق باشی
mist عزیز شما درست میگی اصلا این بازی 6-7 سال پیش زندگی من بود .اینقدر بازیو دور کرده بودم که دیگه چشم بسته هم میتونستم برم .خلاصه بگم عمرمو رو این بازی گذاشته بودم.اما مشکل اینه که بازیهایی که نوع دوربینشون اینجوریه یعنی صحنه میچرخه منو دچار سر گیجه و درد سر شدید میکنه تا حدی که تا چند ساعت سرم گیجه و حالم خرابه .:11:نقل قول:
حالا اگه راهی وجودداره بفرمایین .
با این اوصاف فقط امیدوارم شماره پنجش ویژگی تغییر دوربینو داشته باشه و مثل شماره های اولش نما باز باشه .تا زمان عرضه اون بازی روز شماری میکنم.
ممنون که جواب دادید.
من تو مرحله 2-5 که اون سنگ بزرگ رو به دیوتر میزنم بعد وارد در میشم
انتها سالن یه در قرمز رنگ هستش که 2 تا دستگیره داره به من این پیغام رو میده که یه کلید سری رو باید پیدا کنم
اما هرچی میگردم پیدا نمیکنم
میشه کمکم کنید یا اگه سیو مرحلشو دارین آپ کنید
ممنون
کیان
بايد به اشلي بگي جلوي يكي از دستگيره ها بايسته و خودت هم بري جلوي دستگيره ي ديگه در رو باز كني [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
البته 3 تا چراغ اون بالا روشن ميشه و هر وقت چراغ آخري روشن شد دكمه رو بزن تا در باز بشه
موفق باشيد