نقل قول:
شما به 130 زنگ بزن واست همو نجا يه پسورد جديد ميفرسته و مشكلت حل ميشه :46:
نقل قول:
شما به 130 زنگ بزن واست همو نجا يه پسورد جديد ميفرسته و مشكلت حل ميشه :46:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آقا مسعود آبرومونو بردی تو این تاپیک که. :41:
سلام :20:.
آقا ما امروز رفتیم یه دوری زدیم ببینیم وضع آنتن دهی در چه وضعه تو شهر ...
دروازه شیراز که تا چند روز پیش به زور آنتن میداد کاملا راحت آنتن میداد البته با همون کدهای 17175 و 26248.
توی 4 باغ بالا که انتن نمیداد تا 4 راه نظر کاملا آنتن میداد البته از 5 خط 3 یا 4 تا بود.و باز با همون کدها.
توی خیابان نظر ( غربی و شرقی ) هم آنتن راحت میداد و باز با همان کدها.کیفیتش هم خوب بود هم راحت sms رد و بدل میشد هم GPRS راحت کار میکرد.
اما توی اصفهان واقعا میشه گفت اکثر جاهاش دکل نصب شده . تمامیه دکل ها از این مدل ها هستن که خیلی کوچیکن و روی پشت بوم ها نصب میشن. من امروز توی شیخ صدوق و نظر و همین طور خیابان وحید ( حال میکنین تو اصفهان یه خیابون به افتخار من نامگذاری شده :31: ) دکل های نصب شده را دیدم اما همگی خاموشند.مثلا توی نظر غربی یک دکل روی ساختمان جنب 4 راه نظر نصب شده و دیگری توی خیابان به سمت 4 راه حکیم نظامی.اما همشون خاموشن (البته چراغشون روشنه ). توی زیر زمین ها انتن قطع میشد و این هم مطمئنا اگه اون دکلا روشن بشن مشکلش رفع میشه.
امیدواریم هرچه زودتر تمام این دکل ها روشن بشن.اما واقعا دکلاش قشنگه ! :46:
جناب vahooli سلام!
شما از شهرک بهارستان خبر نداری کی آنتن دهیش فعال می شه؟
ممنون از توجه شما!
نقل قول:
مگه اصفهان بنزینو سهمیه بندی نکردن وحید جان !؟ ;)
چقدر چرخیدی واسه خودت
قربان شما ! راستش هنوز تاریخ افتتاح شبکه توی اصفهان معلوم نشده ! اما بهارستان را من فکر کنم بذارن بعد از افتتاح اصفهان.چون قضیه بهارستان و سپاهان شهر با بقیه شهر های استان فرق داره و به نوعی وابسته هستند به اصفهان.تقریبا مثل کرج و تهران هستند که بلافاصله بعد از افتتاح تهران کرج هم افتتاح شد.باید منتظر موند:46: .نقل قول:
:27: آخه سعید جون نمیشه که هم رانندگی کنی هم حواست به وضع آنتن موبایل باشه ! ما هم پیاده را افتادیم . بالاخره بررسی تخصصی(!!!! ) نیاز به زمان و پیاده روی داره :31: :46: !نقل قول:
دوست عزیز، وقتی من یه سیم کارت می خرم حق دارم که هر زمان که دوست داشتم اس ام اس بزنم یا مکالمه داشته باشم و این حق منه که همیشه در دسترس باشم. جالبه بدونی هنوز من آنتن ندارم.نقل قول:
راستی، خط دولتی هم دارم، تا حالا هم پیش نیومده واسه اون از این جور مشکل ها پیش بیاد.
سلام یکی بگه پین کده من چنده
سیمکارتم اعتباری ایرانسل هستش هیچ جا هم ننوشته بود
سلام من یه سیمکارت ایرانسل دارم .و یک لپ تاپ که هم بلوتوث داره هم کارت شبکه و هم وای فای .
می خواهم بدونم چطور می شه از طریق موبایلم با لپ تاپ به اینترنت وصل شد ؟
یعنی بدون خط تلفن با استفاده از اکسس پوینت ایرانسلم با لپ تاپ به اینترنت وصل شد .یه جور شرینگ کردن یا ..
اگر کسی میتونه راهنمایی کنه لطفا زودتر به من بگید .خیلی نیاز دارم بهش.
ممنون .منتظر جوابتون هستم .
شما ابتدا باید نرم افزار موبایلتون رو روی دستگاه خود نصب نمایید ( PC Suite ) تا دستگاه شما بتواند موبایلتان رو به عنوان مودم شناسایی کند بعد یه کانکشن بسازید و فقط به جای شماره تلفن #99* را وارد کنید ( در کانکشن ساخته شده باید مودم پیشفرض رو موبایلتون قرار بدید ) حالا USB موبایل رو وصل نموده و دست به چیزی نزنید و با استفاده از کانکشن ساخته شده در ویندوز به اینترنت وصل شوید ...
ولی اگه طرح طلایی رو فعال نکردید توصیه نمی کنیم که این کار رو انجام بدید !
خوب این ساده ترین راه برای اتصال به اینترنت ار طریق GPRS ایرانسل بود .