سلام دوستان میخواستم بدونم راهی وجود داره تا آپدیت های ویندوز ویستا رو بشه از تو درایو ها برداشت تا بعد از عوض کردن ویندوز بشه دوباره اون ها رو بدون نیاز به دانلود نصب کرد.
Printable View
سلام دوستان میخواستم بدونم راهی وجود داره تا آپدیت های ویندوز ویستا رو بشه از تو درایو ها برداشت تا بعد از عوض کردن ویندوز بشه دوباره اون ها رو بدون نیاز به دانلود نصب کرد.
دوستان سلام من با ویستا مشکل دارم اونم اینه که هر وقت ویستا رو سیستم دارم (معمولا هارد من خالیه) اولش که میاد بالا همش از رو هارد نمیدونم داره چی میخونه حدود 5 دقیقه ای چراغ هارد چشمک میزنه و داره از هارد و cpu و اینا کار میکشه (مسئله ویروس و اینا نیست هارد کاملا فرمت و همون بار اول که سیستم عامل میاد بالا همینطوریه) و اصلا در کل انگار ویستا همینطوریه آخه واسه همه این مشکل هست راهی هست که بفهمیم چرا در اول بالا اومدن ویستا سیستم عامل داره چه کار میکنه .
ضمنا سیستمم هم ضعیف نیست مشخصاتش رو تو امضام نوشتم.
ویستات چیه ؟نقل قول:
شاید چون score کامپیوترت پایینه این طوری شد !
نقل قول:
همه ورژن ها این ارور رو میده ؟ با ورژن دیگه ای تست کردی ؟ وسط ستاپ قاعدتا نباید بخواد ریبوت کنی با اول قبل از نصب بخواد . در هر صورت ببین یک ورژن دیگه رو امتحان کن . راستی یک کاری کن برو تو ایکس پی بریز بعد از ویستا اجرا کن بببین میشه ...
همشون این ارور رو میده .منظورم همون قبل از ستاپ میخواد ریبوت کنم. البته قبلش spdt رو نصب میکنه ( فقط واسه دایمون تولز نیست گاهی وقتا یه برنامه جدید نصب میکنم که فایل درایوری توی system32 میذاره اینطوری میشه) .توی xp هم قبلا ریخته بودم رفتم اجراش کردم این ارور رو داد:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چند جا گشتم دیدم بعضی ها هم این مشکل رو دارن. نمیدونم اشکال از کجاست
کار خاصی کردی که پرید ، چی شد پرید ؟نقل قول:
بله.مشکل اینجاست که قبلا(تو نصب قبلی ویستا) تم رو داشته اما الان تو تم ها اارو نیست!!!چه باید کنم؟
بیا از اینجا دانلود کن :
کد:http://rapidshare.com/files/144923313/x_aero_final_downarchive.rar
فکر نکنم راهی باشه ولی مثل اینکه برای آپدیت های آنتی ویروس و xp یک برنامه ای بود که آپدیت هارو ذخیره می کرد...نقل قول:
شاید راهی باشی چون وقتی آپدیت رو میگیری خود ویندوز نصب می کنه شایدم یکجا میشینه که فقط گیتس بهش دسترسی داره و جاش رو می دونه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فکر کنم دلیلش خود ویستا باشه که یکمی حافظه رو می خوره ، شاید در این هنگام ویندوز داره فایل تبادلی swap file رو روی هارد بارگزاری می کنه و می سازه که همون یک ذره چشکمی هم که میگی شاید به خاطر این مورد باشه ، که برای سیستم های ضعیف (بلا نسبت سیستم شما) می تونن این فایل رو روی یک حافظه اضافی مثل فلش مموری بارگذاری کنند به این صورت که فلش خودشون رو وارد می کنن (اگر 4 گیگ باشه بهتره ، حالا هرچی جای خالی داشته باشه بهتر ولی اگر چهار گیگ خالی باشه خوبه ) وقتی فلش رو داخل کردند در منوی autorun ، speed up my system رو بزنند که ویستا فایل های تبادلی خودش رو تا سقف 4 گیگ روی حافظه فلش بارگذاری و تبادل کنه ... در اصل اگر حافظه فلش شما هم بالا باشه می تونید از اون به عنوان حافظه کمکی استفاده کنید (خوب بود در این مکان یک نکته ای هم آموختیم ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )نقل قول:
دوستان سلام من با ویستا مشکل دارم اونم اینه که هر وقت ویستا رو سیستم دارم (معمولا هارد من خالیه) اولش که میاد بالا همش از رو هارد نمیدونم داره چی میخونه حدود 5 دقیقه ای چراغ هارد چشمک میزنه و داره از هارد و cpu و اینا کار میکشه (مسئله ویروس و اینا نیست هارد کاملا فرمت و همون بار اول که سیستم عامل میاد بالا همینطوریه) و اصلا در کل انگار ویستا همینطوریه آخه واسه همه این مشکل هست راهی هست که بفهمیم چرا در اول بالا اومدن ویستا سیستم عامل داره چه کار میکنه .
ضمنا سیستمم هم ضعیف نیست مشخصاتش رو تو امضام نوشتم.
-----------------------------------------
Battlefield2 عزیز من مورد شما رو نگاه می کنم اگر به نتیجه ای رسیدم می گم دیگر دوستان هم میبینن کمکت می کنن
نقل قول:نقل قول:
ممنون عزیزان
بله از اسکور بود.بعد نصب ویندوز یادم رفته بود اسکورش رو اپدیت کنم.اسکور سیستمم 5.1 هست اما قبل اپدیت 1 زده بود:18:
ممنون:10:
نقل قول:
mo.mo @:
2 راه واسه گرفتن اپدیت هست
1-یه برنامه که متاسفانه اسمش رو یادم رفته.یه 1 مگ هم نمیرسه
شما اول به اینترنت وصل میشی.برنامه رو اجرا میکنی.نوع فایل مورد نیازتون رو تیک میزنی مثلا vista sp1 رو تیک میزنی و بعد next میکنی.برنامه هر چی اپدیت از ویستا sp1 پیدا کنه رو شروع به دانلود اتوماتیکش میکنی.
الف-اپدیتها رو داخل به پوشه از پوشه های همون برنامه قرار میده که چون برنامه رو ندارم الان اسم اون پوشه رو هم یادم نیست
ب-حجم اپدیتهای سرچی بالاست مثلا 200 مگ به بالا.پس نیاز دارید اینترنت پر سرعت داشته باشین(البته خوبی این برنامه اینه که اپدیتها رو یکی یکی دان میکنه و خوب میشه فقط چند تاشو گرفت و بعد هم بی خیال بقیه بشید!اما بدی داره و اون اینکه مثل دانلود منیجر ها نیست که اگه دفعه بعدی باز این کار رو کنید دانلود رو ادامه بده.برنامه دوباره از اول دان میکنه و اونهایی که قبلا گرفته اید رو میخواد اول بگیره و این یعنی هدر رفت کلی وقت واسه کسایی که اینترنت پر سرعت ندارن)
2-
میتونید از سایت microsoft.com بگیرید.تو صفحه اصلی برید تو قسمت windows تو صفحه که میاد عبارت vista sp1 رو پیدا و انتخاب کنید.بعد تو صفحه ی بعد میتونید دانلود کنید.اما حجمش بالاست(من میخواستم بگیرم بالای 400 مگ زد مه فعلا بی خیالش شدم)تا برم دانشگاهی جایی بتونم دانش کنم
الف-خوبی این دانلود اینه که شما واسه دان میتونید از داناود منیحر ها استفاده کنید و این کارتون رو واسه دانلود خیلی راحتتر میکنه
شاد باشید
خسته نباشید !
چکار کنیم وقتی برنامه ای نصب میکنیم تو پروگرام پررنگ نشه
ممنون
فکر نکنم برای خود نرم افزارها بشه کاری کرد....نقل قول:
باید از جدیدترین ورژن استفاده کنید....نقل قول:
اینجا توضیح داده شده...نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چه اروری (یا پیغامی) میده؟؟نقل قول:
پیغامش رو باید بنویسید...نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
موفق باشید.