دوست عزیز کیفیت سرویس کاملا به محل استفاده تون و زیر ساخت های منطقه بستگی داره اما اگر تو پوشش شبکه هستید و مشکلی دارید به 195 شکایت کنید حتما رسیدگی میکنن و حتی تا بازررسی وزارت هم پیش میره اگر اپراتور پاسخگو نباشهنقل قول:
Printable View
دوست عزیز کیفیت سرویس کاملا به محل استفاده تون و زیر ساخت های منطقه بستگی داره اما اگر تو پوشش شبکه هستید و مشکلی دارید به 195 شکایت کنید حتما رسیدگی میکنن و حتی تا بازررسی وزارت هم پیش میره اگر اپراتور پاسخگو نباشهنقل قول:
سیم کارت معمولی ایرانسل میشه روش انداخت ولی این رو بدونید که باید توی منطقه پوشش TD-LTE باشید و کلاً روی این مودم هر سیم کارتی بذارید، از طریق شبکه LTE ثابت ایرانسل وصل میشه نه سیار و یا حتی شبکه LTE ثابت اپراتورهای دیگه. اما محاسبه هزینه و بسته هاش بر طبق همون سیم کارتی هست که روی مودم میذارید.نقل قول:
این همون بحث 50 درصد تخفیف روی هاست های داخل ایران هست که اول روی تعرفه آزاد سیم کارتهای معمولی اعمال شد و بعد هم روی بسته های اینترنت همراه و الان ظاهراً به TD-LTE رسیده.نقل قول:
لیست سایتهای مشمول تخفیف رو میتونید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] یا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ببینید.
دوست عزیز شما میتونی از طریق بازارچه یکی از این سایتهای همسایه بسته اینترنتی رو با تخفیف فعال کنی،یا اینکه باز با تخفیف شارژ بگیری و خودت طرح بزنی.نقل قول:
همین طرح ۶ ماهه ۱۰۰ گیگ رو(البته قبلا یکساله بود) چند ساله برادر خودم و یکی از همکارا با قیمت حول و حوشه ۱۵۰ تومن فعالش میکنن
ممنون . فقط شما اطلاع داری اگر از هات اسپات یا قند شکن دیگه داریم استفاده میکنیم بازم این تخفیف برای سایت های منتخب اعمال میشه یا خیر ؟؟نقل قول:
خیر اعمال نمیشهنقل قول:
Sent from my SM-N920C using Tapatalk
بله تایید میشه متاسفانه ایرانسل این مودم ها رو روی شبکه خودش و فرکانس 3500 لاک کرده امیدوارم بالاخره فریمور مناسبش پیدا بشه که از این محدودیت ها دربیادنقل قول:
مودم های تی دی از نظر سخت افزاری فقط باند 42 43 دارن و با باند 7 و 3 سازگار نیستن و با نرم افزار هم درست نخواهد شدنقل قول:
زنگ زدم بیان مودم رو عودت کنن و پولموم پس بگیریم شانس اوردم امروز اخرین روز از 7 روز خرید مودم بود
دوستان شرایط عودت چطوره؟
به مقدار یک و نیم گیگ از بسته استفاده کردم اونا رو حساب میکنن؟ مشکل پینگ دارم ایا مورد قبول هست تو عودت دادن مودم؟!!
سلام دوستان خسته نباشید دوستانی که ps4 دارن آیا nat type رو چند هست رو 2 یا 3 هست ؟ و این که کسایی که بتلفید 1 بازی میکنن پینگشون رو چندهست ممنون میشم راهنمایی بفرمایید