تست برای امروزه؟نقل قول:
یعنی همراه اول برای نسل چهار محدودیت نذاشته؟ یعنی 8 مگ فقط برای نسل سه هست؟
Printable View
تست برای امروزه؟نقل قول:
یعنی همراه اول برای نسل چهار محدودیت نذاشته؟ یعنی 8 مگ فقط برای نسل سه هست؟
دوستان مشکل برطرف شد نمیدونم مشکل از کجا بود
سرعتم عالیه من با دانلود منیجر تا 28 مگابیت دانلود دارم
سیم کارتی که گرفتید سه پانچ هست ؟ از اینا که ایرانسل هم میده هم معمولی هم میکرو هم نانو هست بهش میگن سه پانجنقل قول:
بعد اینکه میگید باید اول سیم کارت معمولی بگیریم بعد یو سیم یعنی دو بار هزینه دریافت میشه ؟؟
همراه اول یوسیم قدیمی هاش سه پانچ(ترایو) بود ....مثه ایرانسل..... الان جدیدا مث که فقط یوسیم نانو میده !!!! بازم سوال کنید خودتون
گویا سیم کارت های یوسیم همراه اول همه بی شماره هستن( مثه بسته بازگشت) .... یعنی اگه شماره همراه اول نداری ، اول یه سیم کارت معمولی مجبوری بخری بعد تبدیلش کنی....
من زنگ زدم در مورد شرایط اقساطی به 0912990 در مورد مودم 3g/4g که همراه اول میفروشه سوال کنم میگن ما بی خبریم ببخشید پس همراه اول که سایت زده به کی مربوطه؟ مثل این میمونه خونه مال خودت باشع یکی بپرسه این خونه مال کیه بگی به ما ربط نداره مال ما نیست ایا این منطقی هست؟ خدا وکیلی اینا خیلی داغونن؟ چرا اینجورین؟ این سایت همراه اول کارایش چیه؟ ایا نباید کارمند همراه اول در مورد مواردی که در سایتش اطلاعات داشته باشه؟
اگر کسی در مورد شرایط اقساطی مودم های 3g/4gهمراه اول اطلاعات داره بگه همینجا
بله سه پانچ هست ولی فوق العاده جنس سیمکارت بی کیفیتهنقل قول:
من اولش رفتم بخرم گفتم میشه سیمکارت رو ببینم ...دیدم سیمکارت ها فله ایه و کش انداختن دورش:n02:
سیمکارت های یوسیم به صورت خام هست و حتما باید شماره داشته باشی بعد برات تعویض کنه که هزینه تعویض 5 هزارتومنه
البته هزینشو نفهمیدم چطور محاسبه کرد ...10 هزار تومن گفت هزینشه .... 10 هزار تومن هم بهم کد شارژ داد درواقع کلا برام مجانی دراومد:n02:نمیدونم شایدم اشتباه کرد
سرعتم به 35 مگابیت رسید امروز
نسبت به رایتل و ایرانسل پایدارتره
نهایت سرعتی که تا حالا گرفتم با رایتل 29 مگابیت و با ایرانسل 24 مگابیت بوده
نقل قول:
خوب یعنی الان با این سرعت چقدر میشه گرفت با نامحدود شبانه ؟
امتحان کردی شما ، مصرف منصفانه شون اعمال میشه ؟
من امروز الکی ( چون اینجا 4 جی نداریم ) سیم کارت همراه اول رو تعویض کردم سه پانچه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سرور آلمان
سرور ایران
تست امروز چهار راه استانبول