تشکر از توجهتون این تنظیمات رو انجام دادم امیدوارم درست بوده باشهنقل قول:
فعلا که مشکلی مشاهده نشده
بی صبرانه منتظر پستتون هستم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تشکر از توجهتون این تنظیمات رو انجام دادم امیدوارم درست بوده باشهنقل قول:
فعلا که مشکلی مشاهده نشده
بی صبرانه منتظر پستتون هستم
درود
میخواستم بدونم از طریق فایروال کومودو میشه جلوی آبدیت های جدید در ویندوز 10 رو گرفت جوری که آبدیت نشه ولی استفاده از اینترنت بطور کامل قطع نشه؟؟؟؟
میخوام ویندوز 10 نصب کنم ولی طبق شنیده ها ترافیک زیادی مصرف میکنه ویندوز 10 و همین مساله باعث شده تا دست نگه دارم برای نصب ویندوز.
پیشاپیش تشکر
درود :نقل قول:
درسته دوست عزیز ,WINDOWS 10 ترافیک زیاد برای آپدیت در پس زمینه و سرویسها نرم افزارهای آنلاینش استفاده میکنه و حتی شبیه تورنت یه سرویس داره که از سیستم شما برای کمک به آپدیت سیستمهای دیگه مثل یه سرور استفاده میشه...سه تا سرویس توی قسمت SERVICES ویندوز 10 که پایین براتون اسماشونو گذاشتم رو غیرفعال کنید (یا DISABLE کنید یا روی MANUAL بذارید)مشکل ترافیک حل میشه :
1- Background intelligent transfer service (BITS)
2- windows update
3- Network Location Awareness
با سلام
من در قسمت تنظیمات آپدیت زمان آپدیت دیتابیس رو ۶ روز و آپدیت خود نرم افزار رو ۲۸ روز گذاشتم
ولی در صفحه اصلی نرم افزار قسمت last update مینویسه که مثلا ۳۰ دقیق پیش آپدیت شد
مشکل از کجاست؟
---
منم منتظرمنقل قول:
ممنون
البته اگه میخوایید آپدیت ها همچنان فعال باشند و به صورت دستی هر موقع خواستید دانلود و نصب کنید این مراحل رو بریدنقل قول:
برای کنترل زمان دانلود یا نصب آپدیتهای جدید ویندوز 10 به بخش جستجوی دستگاه مراجعه کنید، عبارت Edit Group Policy را وارد کنید و به برنامه مورد نظر با همین اسم وارد شوید. پس از ورود به Edit Group Policy به مسیر Administrative Templates > Windows Components > Windows Update بروید و فایل تنظیمات Configure Automatic Updates را باز کنید. در بخش بالای پنجرهای که باز شده Enabled را انتخاب کنید و سپس در زیر بخش Options گزینه اول با نام Notify for download and notify for install را انتخاب کنید.
میتونید از همون مسیر Defer Upgrade رو هم فعال کنید تا فقط آپدیت های مهم رو دریافت کنید نه همرو
- - - Updated - - -
البته اگه میخوایید آپدیت ها همچنان فعال باشند و به صورت دستی هر موقع خواستید دانلود و نصب کنید این مراحل رو بریدنقل قول:
برای کنترل زمان دانلود یا نصب آپدیتهای جدید ویندوز 10 به بخش جستجوی دستگاه مراجعه کنید، عبارت Edit Group Policy را وارد کنید و به برنامه مورد نظر با همین اسم وارد شوید. پس از ورود به Edit Group Policy به مسیر Administrative Templates > Windows Components > Windows Update بروید و فایل تنظیمات Configure Automatic Updates را باز کنید. در بخش بالای پنجرهای که باز شده Enabled را انتخاب کنید و سپس در زیر بخش Options گزینه اول با نام Notify for download and notify for install را انتخاب کنید.
میتونید از همون مسیر Defer Upgrade رو هم فعال کنید تا فقط آپدیت های مهم رو دریافت کنید نه همرو
عرض سلام
تنظیماتی برای svchost رو که یشه پیشهاد داد را قرار میدم و اینکه دوستمون فرمودند با فایروال میشه جلوی آپدیت ویندوز را گرفت، بله میشه با فایروال میشه هر کاری کرد.... (البته من خودم اصلا علاقمند به این کار نیستم، ویندوز هست و آپدیتهاش، یعنی چی که جلوش را بگیریم؟) در هر صورت من قوانین را میزام و یک قانون برای آپدیت ویندوز هم حاویش هست که میتونید قرار بدهید و یا اونو قرار ندید، (اگر قانون "آپدیت ویندوز" را در زیر قوانین svchost قرار ندادید برای آپدیت باید موقتا فایروال را غیر فعال کنید.اگر هم پروسه svchost شما شامل قانون " آپدیت ویندوز" میشه که مشکلی نیست.
خب، 5 تا قانون میسازیم .... به ترتیب از بالا:
قانون اول:
اقدام: اجازه
پروتکل: UDP
مسیر: خروجی
پورت مبدا: 68
پورت مقصد: 67
قانون دوم:
پورت مبدا: همه
پورت مقصد: 53
قانون سوم:
پورت مبدا: 123
پورت مقصد: 123
قانون چهارم (برای آپدیت ویندوز):
پروتکل: TCP
پورت مقصد: پورتهای HTTP
نکته: اگر این قانون را بسازید برای آپدیت ویندوز مشکلی نیست ولی اگر نسازید برای آپدیت باید فایروال را موقتا غیر فعال کنید
قانون پنجم:
پروتکل: IP
مسیر: ورودی و خروجی
پورت مقصد: همه
نکنه: این قانون آخری حتما باید در زیر 4 قانون دیگر باشد.
این میشه کل اون 5 قانون که باید ساخته بشه:
حالا به ترتیب از بالا به پاییت عکس قوانین :
یک:
دو:
سه:
چهار:
پنج:
درودنقل قول:
تشکر علی آقا
بسیار عالی بود توضیحات مخصوصا با عکس هایی که گذاشتی .
هدف من یا شاید خیلی ها شبیه من این نیست که ویندوز رو آپدیت نکنیم بلکه بخاطر محدودیت ترافیکی که داریم ترجیح میدیم آپدیت کردن رو در زمان دیگه و به روشهای دیگه انجام بدیم.
و سوالات بعدی اینکه:
اگه توی قانون چهارم که ساختین بجای اینکه توی قسمت اقدام گزینه اجازه رو انتخاب کنیم بیایم و گزینه مسدود رو انتخاب کنیم، در این صورت جلوی آبدیت گرفته میشه دیگه؟در واقع اینجا به گفته شما چه این قانون رو نسازیم و یا اینکه قانونش رو بسازیم و روی مسدود قرار بدیم دوتاش یک کارو انجام میدن درسته؟
علی جان میشه در مورد این قانون ها هم کمی توضیح بدی که هر کدوم از این قانونها دقیقا چیکار میکنه و چه بخش هایی از ویندوز رو کنترل میکنه؟
و یک سوال متفرقه:
وقتی برای idm نسخه جدید میاد از طرف idm پیامی میاد که نسخه جدید موجوده و میخواین که دانلود کنید.... میشه قانونی تعریف کرد که این پیام آپدیت برای idm دیگه نیاد و البته در کار دانلود idm اختلالی ایجاد نشه؟
میشه به سوال من هم جواب بدین؟
شاید نیم ساعت قبلش بصورت دستی اقدام به آبدیت کردین.....یا اینکه 6 روز گذشته و آبدیت کرده و نیم ساعت هم ازش گذشته....نقل قول:
البته من سعی میکنم این قضیه را چند روزی روی سیستم خودم تست کنم ببنیم داستان چیه.نقل قول:
مرسی:n16: