سلام دوستان
یه راهی سراغ ندارن که از اینترنت مخابرات بتونم با سرعت بالا از یوتوب سخنرانی های مذهبی نگاه کنم.
با تشکر از ملت حزب الله.:D
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2
Printable View
سلام دوستان
یه راهی سراغ ندارن که از اینترنت مخابرات بتونم با سرعت بالا از یوتوب سخنرانی های مذهبی نگاه کنم.
با تشکر از ملت حزب الله.:D
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2
چرا كه نشه.:n08:نقل قول:
شما برو پيش امام جمعه مشهد همين موضوغ رو بگو .
فرداي روز بعدش يك اينترنت نامحدود با سرعت 20 مگ خواهي داشت.
از اون به بعد شما راحت بدون ----- ميري تو يوتوب و ميتوني كليپ و سخنراني هاي مذهبي با كيفيت فول اچ دي نگاه كني. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من که کلن از دانلود ها نمیتونم دانلود کنم سرعتم 30یا نهایت40بیشتر نمیشه کلن قید دانلود شبانه رو زدم حیف سیستم نیس...نقل قول:
عزیزانی که میگن حجمشون الکی کم میشه:من یه بار با این مشکل مواجه شدم حدودا 2 گیگ از حسابم کم شد بعد اون ماجرا پسوورد مودم رو عوض کردم و تا حالا که حدودا یه سالی میگذره دیگه حجمم کم نشد،کسایی که پسوورد مودمشون همون adminهستش لطف کنن عوضش کنن ویه پسووردقدرتمند بزارن چراکه هکرها به راحتی میتونن با مرورگر اپرا+یه برنامه چک کننده ای پی مودمتون رو هکک کنن و حالشو ببرن...
چه ربطي به مودم داره ؟نقل قول:
مگه اونايي هم كه با كانكشن ويندوز به صورت دستي كانكت ميشند هم اينجوري هك ميشند ؟!
از قدیم گفتن مال دزدی وفا نمیکنه!نقل قول:
دوست عزیز بهترین کار اینکه بری به قسمت Access Control Setup مودمت و فقط روی LAN تنظیمش کنی تا قابلیت دسترسی از راه دور توی مودمت غیرفعال بشه :n01:نقل قول:
ربطی به کانکشنbridgeوppoeنداره من الان میگم کسانی که از حجمشون کم میشه از 2حالت خارج نیس: 1-دانلودشون از مرز ساعت رایگان رد میشه حالا میخاد چن ثانیه از ساعت 7 گذشته باشه.نقل قول:
2-وقتی که انلاینن به وسیله هکر مودمشون -- شده و از این طریق پسوورد اکانت adslرو بدست میارن و حجم دزدی میکنن.
بازم میگم کسایی که پسوورد مودمشون هنوزadminهستش سریعا به یه پسوورد قدرتمند که ترکیبی باشه چنج کنن.این طوری -- کردن مودم یه جورایی غیر ممکن میشه و کار هر کسی نیس.
تقریبا یک ماه اینترنت کاربران به مناسبت ماه رمضان نابود شد . و فقط یک گیگ هدیه داده شد !!
تکلیف این یه ماه اختلال اینترنت چه می شود ؟ یعنی از دستمون رفت ؟ :n03:
حالا میگی از بچه های مشهد حجم میدزدن که البته اگه انتی ویروس نود داشته باشی ای پی طرفو ویروس میشناسه ومیفهمی.من که تو روستام و مودمم وسامانه از روز اول که گرفتم پسوردشونو عوض کردم وفقط شب ساعت1مودمو روشن میکنم چرا ازم حجم کم میشه؟نقل قول: