هر کاری میکنید اسم بازی رو نگید، فقط بگید گیم های آنلاین مشکل داره. :n09:
اقا من صبح ها ساعت 6 7 اینا میرم مشکلی نداره.:n20: راستی کسی dota2 بازی میکنه؟ اون هم مشکل داره؟:n13:
Printable View
هر کاری میکنید اسم بازی رو نگید، فقط بگید گیم های آنلاین مشکل داره. :n09:
اقا من صبح ها ساعت 6 7 اینا میرم مشکلی نداره.:n20: راستی کسی dota2 بازی میکنه؟ اون هم مشکل داره؟:n13:
امروز اعضای سایت balatarin که یه سایت سی یا 30 هست به همه نامه داده که برن دم در مخابرات تهران اعتراض کنن بلکه برن و درست بشه :D
دیگه فک نکنم درست بشو باشه بیخود هم راهی پیشنهاد نکنید هیچ فایده ای نداره بعد اون راهکار هم چه ربطی به lol داره؟؟ :s
اگه راهکار eztechرو میگی توکامنت های بعدیش نوشته بود با *** *فایر و و پرداخت هزینه ای میشد بازی کرد فکر کنم الان در اونم تخته کردن:n28:موج منفی نفرست از غصه مردم:37:کاشکی خودش بیاد بگه ببینیم کار میکنه:n30:یه تیکت دیگه فرستادم گفتم برای چی تو بعضی از شهرها اینترنت درسته تو بعضی از شهر ها درست نیست ببینم چی میگن:n03: راست میگه برادر پارلوس صبح ها هیچ مشکلی نداره مال من تا ساعت 8:30بعد از اون شروع میشه اونم به خاطر خلوتی و پهنای بانده:n03:
دوستان چه جوری میشه به 20.30خبر بدیم؟بگین منم برم خبر بدم شاید یه فرجی شد:n03:
آره مشکل داره استیم هم همش dc داره:n01:نقل قول:
بچه ها مال من مثل اینکه یه چیزایی شده مشکلی نداره :d
پیشگامان یزد
من میتونم با کلی لاگ و دی سی بازی کنم
برادر مشکل سر بازی نیست کهنقل قول:
کی گفت بازی
اصلا انها بازی میدونند چی هست
مشکل فیلی و اختلال ip ما داریم 8 روز شده
هااااا ای "مشکل فیلی و اختلال ip" که الانه وگفتی یعنی چه؟نقل قول:
یعنی send receive
ip به ip پس از یک دقیقه قطع میشه کلا ارتباط با خارج در تمامی پروتکلها این شرایط اعمال شده یعنی بازی بی بازی :n15: