من هم اتصال به نت رو واسه ovi باز گذاشتم، ولی نتونست بیابه ...
پس چی گفتی این tracker برنامه خوبیه؟! :دی
تو که نتونستی کار کنی باهاش کچل :دی
Printable View
من هم اتصال به نت رو واسه ovi باز گذاشتم، ولی نتونست بیابه ...
پس چی گفتی این tracker برنامه خوبیه؟! :دی
تو که نتونستی کار کنی باهاش کچل :دی
کچل آواتارته!نقل قول:
من سیگنال گرفتم اما نتونستم تو گوگل مپ خودم رو پیدا کنم! :31:
یعنی تو گوگل مپ خودتو گم کردی؟! :دی
دچار بحران شخصیتی شدی دانته؟! :(
آخی ... : دی
بچهها کس دیگهای از GPS استفاده نکرده؟! بابا پس GPS این کوفتی به چه درد میخوره؟! :(
سلام!نقل قول:
خو من چیکار کنم!
سیگنال اش رو تو گوگل نتونستم پیدا کنم!
به درد این میخوره که تو GSMArena جلوی گزینه GPS بزنه YES !! :27:
نقل قول:نقل قول:
سلام ، شما وقتی که برنامه او وی آی رو ریختید از این تاپیک :
نقشه های ایران رو هم که توی این تاپیک هست رو هم ریختید ؟کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=429958
بعدش هم یکمی یعنی چند کیلو بایتی از جی پی آر اس استفاده میکنه تا وصل شه ، من توی اصفهان و راه ها خیلی تا حالا استفاده کردم .کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=369607
جاده تهران و خود تهران هم استفاده شده . به صورت گویا ، یه زنه هی میگه به چپ بپیچید هی به راست بپیچید :دی ، کلا" باحاله .
اما یکم طول میکشه تا وصل شه .
راستی من ویوازو فروختم و یه گلکسی خریدم ، ولی تا جایی که بتونم کمکتون میکنم .
سلامنقل قول:
نه دیگه مرسی!
با همین یه جمله کمک شایانی کردی! :27:
آقا من بین این گوشی ها موندم
X6 C6 VIVAZ Pro البته تا قیمت 300 توم
X6 ال سیدیش زیر نور افتاب معلوم نیست چون گوشی قبلیم P990 بود و این مشکلش عصابم رو تو بیرون خورد میکرد و رم بهش نمیخوره و خوب گوشی تقریبا کاملی هست تاچ خازنی،دوربین خوب،صدای استریو مثل5800 و تی وی اوت باطری خوب و...
C6 چون تی وی اوت نداره و دوربینش مثل اینکه جالب نیست ولی کیبردش وسوسه کنندس رم میخوره و.. .
میونه VIVAZ Pro این از همشون کامل تره دوربین، قیلم برداری،تی وی اوت،کیبرد،رم،ال سی دی زیر نور افتاب،سی پی یو،کارت گرافیک و باطری خوب ولی صداش رو شنیدم مثل این مونه که هندس فری وصل کردی به گوشی صدا رو تا ته بردی بالا ولی هندسفری تو گوشت نیست داری موزیک گوشی میدی تو جای خلوت صداش از ته ک... در میاد شدید ضعیفه موندم برای چی این اسپیکر و گذاشته نمیزاشت بهتره بود دوربین ویواز معولی رو دیم گوشی خودم که سالار 1.3 مگاپیکسلی هاست (K510) از این خدایی بهتر میندازه برزگترین مضیت دوربین ویواز نسبت به کا510 فقط و فقط فکوس داربودنش هست دو بس... ولی تو یه سایت دوربین گوشی ها رو مقایسه کرده بود که ویواز پرو عالیه واقعا عالی بود برای همین بود امودم سمت VIVAZ Pro وگرنه پارسال که برای رفیقم ویواز معمولی 340 خریدم و صداش رو گوشی کردم کلا از این گوشی بدم اومد اصلا یک لحضه گفتم حیف به اون 340 تومن می خاستم گوشی رو بکوبم زمین ولی گوشی فوق العاده کاملی هست هم معمولیش و هم پرو ش واقعا کامله
با سی پی تو 720Mhz این گوشی چی کارا میشه کرد تو پخش فیلم من هر جور حساب میکنم اول باید از P990 سرتر باشه بعد از 5800 این طوری هست یا نه؟ فکر نمیکنم چون با گوشی رفیقم تست کردم (البته زیاد نه خیلی کوتاه) زیاد فرق نمیکرد با 5800 برادرم تقریبا مثل هم بودند شاید 0.1 درصد باهم فرق داشتند خدایی میکنم من تو P990 فیلم Divx با حجم 700مگ میریختم گوشی مثل خر تو گل گیر میکرد برای پخش (ولی کانورت که میکردم میتونست) ولی تو ویواز معمولی و 5800 که دایویکس ریختم P990 بود ضرب 10^20 کنید گوشی تو پخشش گیر میکرد فقط باید به MP4 تبدیل بشه تا فرق بین P990 و 5800 و ویواز مشخص بشه
با کیبرد ویواز پرو میشه فارسی تایپ کرد؟
جای قرار گرفتن کلید های کیبردش چه طوری مثل کامپیوتر میمونه منظورم کنا هم قرار گفتن کلید ها نیست P990 هم کیبرد داشت و P1 هم کیبرد داشت ولی جای دکمه ها تو P990 مثل کامپیوتر بود نسبت جا های کلید رو میگم
چقدر باطری نگه میداره؟ اگه هیچ استفاده ازش نکنید
اگه میشه چنت عکس از ویواز پرو بزارید چون می خام ببینم به اون سایت ها نمی تونم زیاد اعتماد کنم خیلی مهم است و در شب هم باشه راستی Wide هم میتونه عکس بگیره؟
یه چیز دیگه 5800 برادرم وقتی Map رو روی 3D می زاری گوشی خیلی بد کند میشه مثل این میونه کامپیوتر داره یه بازی رو با فرم ریت 10 داره اجرا میکنه تیکه تیکه خیلی بد نشون میده و تابلوست که گوشی داره کم میاره ویواز پرو با CPU 720MHz و کارت گرافیک یا همون شتاب دهنده این طوریه؟
برای نسب برنامه رو 5800 یه فریم ور کوک شده حالا یا خود 5800 یا C6 میریزم رو گوشی 5800 و برنامه ها رو بدونه هیچ مشکلی نسب میکنم تو ویواز پرو چه طوری میشه نصب کرد؟ آیا امکان داره یه برنامه رو 5800 نصب بشه ولی رو این گوشی نصب نشه اگه برنامه اختصاصی برای گوشی خاصی نوشته نشده باشه عمومی باشه
وقتی تو 5800 یه موزیک پلی میکنی (با هر برنامه ای فرقی نمیکنه) و برنامه رو Minimize میکنم سرعت گوشی کم میشه توبلو که گوشی داره برای موزیک پخش کردن زور میزنه ویواز پرو هم این طوریه؟ تو P990 و P1i این طوری نبود مخصوصا P1
موقعی که گوشی رو روشن میشه چند مگ رم خالی داره؟ 5800 حدود 45 مگ P990 خودشون بکشه تمام برنامه سیستمیش رو ببندم 16 مگ و P1 کمش 75 مگ هست
کمکم کنید خیلی بد گیر کردم نه پول N8 یا Galaxy S رو دارم نه از این سه تا گوشی گوشی در میاد
5800 اگه یه دوربین خوب داشت با هیچ گوشی عوضش نمیکردم
صدا دارو با جه کیفتی ضبط میکنه منظورم Sound Recorder هستش مثل 5800 ضبط میکنه 48k بیریتشه
راستی اسکرول گوشی های نوکیا رو داره یا نه؟
ببخشید که زیاد تند حرف زدم و درضمن تو تاپیک ویواز پرو هم پست دارم ولی جواب نگرفتم مجبور شدم اینجا پست بدم ببخشید.....
ببين عزيز خيلي گير دادي به مسايل ....... من پرو ندارم و لي همين معمولي كه دارم از نظر سرعت و گرافيك حرف نداره ..... دوربينشم حرفه اي عكس ميگيره يعني جاي اديت برات باقي ميگزاره ... k800 يادته .... كلا بايد عكساي وياز پرو و معمولي رو اديت كني تا به كيفيتش پي ببري .... اما نوكيا اديت شده ذخيره ميكنه .
منم يه روزي جاي شما بودم و بدجوري گير كرده بودم ..... x6 هنگ ميكنه و سيپيوش كشش نداره ........ C6 سنگينه 150 گرم !!!! ......... در نهايت با اين كه ويواز دوربين جلو نداشت و منم لازم داشتم اما همينو ترجيح دادم .
بهتره بري سراغ آندرويد ، سامسونگ تو اين رنج يه چيزايي داره .
پيشنهاد ميكنم ببيني كدوم يك از دوستان ويواز پرو دارن و پايه هستن .... و از طريق پيام خصوصي باهاشون مكاتبه كن .
سلام
من كيفيت فيلم برداري گوشي برام مهم است آيا كيفيت hd اين گوشي در حد Samsung I9003 Galaxy SL - 4GB است يا نه ممنون
ویواز پرو رو دیدم همه چیزش رو هم تست کردم از نظر سرعت خیلی بالاتر از 5800 هست دوربینش عالی آقا عالی با کیبردش میشه فارسی تاپت کرد (برام مهم بود) صداش یکم ضعیفه
داخل جعبش چه چیز هایی داره و می خام از نمایندگی بگیرم ادرس بدین منون
زود ادرس بدین چون دارم فردا میگیرم
خدایی گوشی خوبیه