quote]
به بهنقل قول:
جالب شد!
Printable View
quote]
به بهنقل قول:
جالب شد!
نقل قول:
از اونجایی که من با هر نوع صندلی داغ و سرد و شیشه ای و اینا موافقم، خودم می شروعم!
عزیزان یاری کنید من ضایع نشم:31:
1- کدوم فصل را بیشتر دوست داری ؟
زمستون ... عاشق برفم
2- متولد چه ماهی هستی ؟
اسفند عزیزم
3-کدوم غذا را بیشتر از همه دوست داری ؟
عشق من; کشک بادمجان!
4- مدل گوشی موبایلت چیه ؟
sagem x-6
5- چه رشته ای درس می خونی و در چه مقطعی ؟
دانشجوی ترم چهار مهندسی فناوری اطلاعات و ترم دو مترجمی زبان انگلیسی (هر دو کارشناسی می باشند!)
6- اهل کجا بیدی ؟
همین جایی که ساکنم!
7-منو دوس داری ؟ :31:
بهله بهله
دوست دارم هوارتا:40::31:
بعدی ....
فدای تو نگار گلم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ... همگی دعا می کنیم برات انشالا بهترین جا قبول میشی :10:نقل قول:
نقل قول:
خواهشات فراوان ... قابلیات شما رو نداشت :31: فکر کنم جمع ات منسوخ شده بیده :27:
آرزومندیم در آینده پست هایی پر از اسمایلی از شما ببینیم ... تکبیر [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
همچنان شهریور را عشق است :40::40::40::40:
با آن جمله ای که قرمز نمودیمش شونصد درصد موافقیم :27:
خیلی خیلی جالب شد نیلوفر جون این گفتی آشنا بیده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ... ماشالا به همه خانومای انجمن پی ام میده پس ... احتمالا می خواد روانشناسی مون کنه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
1- کدوم فصل را بیشتر دوست داری ؟
بهار
2- متولد چه ماهی هستی ؟
توی شناسنامه اردیبهشت..اما تولد واقعیم زمانی است که عاشق شدم..
3-کدوم غذا را بیشتر از همه دوست داری ؟
چلوکباب!
4- مدل گوشی موبایلت چیه ؟
فقط می دونم سامسونگ هست البته از نوع قدیمی
5- چه رشته ای درس می خونی و در چه مقطعی ؟
ادبیات انگیلیسی(لیسانسش را دارم)
6- اهل کجا بیدی ؟
اهل دلم...باز هم در شناسنامه نوشته اصفهان
7-منو دوس داری ؟
بیله بیله
نقل قول:
ما نیز امیدواریم ایضا:31:
ها!
گویا این بشر بیکار است بسی
من به عنوان یکی از پیشکسوتان تاپیک پیشنهادی دارم که ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] :21:
نقل قول:
به به
مژگان عزیز دلم
جالب بود
مخصوصا پاسخ های بولد شده!
نمی دونستم ادبیات خوندی:20:
ایول به تو شیرزن شجاع دل که هم مخفی نمی یای و هم زودتر از همه جواب دادی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
ببینم حالا کدوم یکی از رشته هایی را که می خونی رو خودت بیشتر دوس داری ؟
سلام به مژگان جون گل [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
با مدیریت چیکار می کنی سخته یا آسون
ببینم عسل خانوم خبراییه ... به ما هم بگو از فضولی داریم می میریم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از بیکار هم پا فراتر نهاده ...ببین این عکسشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .... منم یه نمه پیشکسوتم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ..... یه بار دیگه تو گوشم بگو نفهمیدم چی گفت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ی .نقل قول:
نقل قول:
ها!
عرضم به حضورتون! هر دو!
از اونجایی که تو هم پیشکسوتی و باز هم از اونجایی بلندتر از این نمی شه گفت الان به سویت روانه می کنم:21:
روانه کن تاروشن شویم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کارین کی کاربر فعال شده بیدی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ... من تازه دیدم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .... مفارک باشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
به به
روانه شد:21:
ها!
این بر می گرده به دوران خیلی خیلی خیلی قدیم، در حد نادر شاه و اینا!
اما ممنونم ...
آری روان شد و روشن شدیم :31:نقل قول:
انجمن پی سی چه قدمتی داره ها [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ... فکر کن زمان نادر شاه .... اونوقت یوزر نادر شاه یعنی چی بوده ؟ مثلا این بوده یوزرش : n A D _ p30 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]