امروز هم یکم اذیت میکنه. time out میده یکم.
Printable View
امروز هم یکم اذیت میکنه. time out میده یکم.
128اسیاتک با چیز پی ان
ولی شبا سرعتش 30 هست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان گل شیرازی.کی اینجا ADSL همیارنت داره.میخواستم ببینم سرعت شبانه.پینگ و قطع و وصلیش چطوره؟؟؟
دوستان پارس انلاینی به علت قطعی سه روزه پارس انلاین سه روز برگشت و یک گیگ اضافه شد برای هدیه
---------- Post added at 01:47 PM ---------- Previous post was at 01:43 PM ----------
این رو به شوخی گفتی یا واقعا به نظرت سرعت شبانت بالاست من سرعتم در حد همینه ولی از 5 صبح حدودا رو 150 تا 240 میره یا حتی 250نقل قول:
مرکز ایمان کسی نیست ؟ سرعت و پینگ من در حدی هست که احساس می کنم شیر فلکه رو بستن رو من .
این آی آس پی آسیاتک دوباره چه مرگشه.بدون وی پی ان گوگل باز نمیکنه.قاط زده کلا.:31: وویس کال هم بدون وی پی ان نمیده.
برای من که درسته..نقل قول:
نقل قول:
کدا وکیل فقط تو 50 تا پست اخیر حدودا 10 بار فقط گفتی ( برای من که درسته ).
بابا فهمیدیم شما خیلی اینترنتت خوبه.
بذاز بچه ها اطلاع رسانی شون رو بکنن.
1 با 2 بار دیگه نه همش یه جمله مسخره.
تعداد پستات رو زیاد میکنی؟
اسپم میفرستی؟
نه الان کدا وکیلی.دی: پست من اسپمه یا پست شما که موضوع بی ربط ارائه میکنی؟!نقل قول:
اگه از نظر شما پست من اسپمه از طریق این دکمه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] گزارش تخلف بفرست به مدیریت نه اینکه اسپم بزنی
این دوستمون هم پست زده که ببینه دیگران هم مشکل دارن یا نه منم اطلاع رسانی کردم
من کلا 2 3 تا پست اینجوری زدم بعد شما میگی 10 بار
اره تعداد پستهامو زیاد میکنم شما مشکلی داری؟!
منم چند بار کاتکت دیسکانک که میکنم میوفته روی اینفورمیشن (همون آی اس پی) مخابرات. یه خورده بهتر میشه ولی بازم تعریفی واسه من نداره. روی آی اس پی آسیا تک هست که نابوده. با وی پی ان که پینگم 500نقل قول:
600 میشه.:31::31::31: سرعت دانلود روزانمم کم شده 60 70 کیلو.از سری بعد بر میگردم 512 :31: