سلام دوستان لطف میکنین یه cpu و mainboard تا حدود قیمت 500 تومن رو معرفی کنید.هم amd هم intel.ممنون
Printable View
سلام دوستان لطف میکنین یه cpu و mainboard تا حدود قیمت 500 تومن رو معرفی کنید.هم amd هم intel.ممنون
سلام.نقل قول:
لطفا تاپیک جدا بزنین.
باسلام یک مادربوردبادوسوکت amd3+برام نام ببرید مودلشو ایاهمچین مادربوردی هست چون دارم تحقیق می کنم برای درس هست ممنون می شم اگه بگید
دو سوکت؟!نقل قول:
منظور دو تا سی پی یو بخوره؟!
بله مادربوردی که دوتاسوکت داشته باشه ازنوع amd3+
بله وجود داره!نقل قول:
ولی قیمتشم بالای 2 میلیونه! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ازشما ممنون ازاین همه زحمت واین مادربوردی که asusهست سوکتش amd+نیست وlga2011هستش ویه سوالی بودکه این مادربوردها ازدوتا سیپیوهم زمان می شه استفاده کردیانه اگه بگیدممنون می شم
این مادر برد برا اینتله!نقل قول:
البته مادر برد هایی هستن که بشه همزمان اینتلو AMD روشون سوار کرد!....و آره میشه هر دوشونو با هم استفاده کرد... این مادر برد ها تیراژشون یه میلیون تا نیست که!100 تا به زور میشن!
مادر برد های کاملا" حرفه ای و بیشتر اوقات به عنوان سرور های قدرتمند ازشون استفاده میشه!البته زمانی که تقاضا زیاد باشه قیمت این مادر برد ها هم به صورت صعودی میرسه به قله اورست!
2 سال پیش برا یه شرکت تولیدی قطعات من خودم یه سیستم جمع کردم که مادر بردش براش 3 میلیون تموم شد!(البته این نوع مادربرد ها بیشترشون از دو تا پاور ساپورت میکنن و اور کلاک دارن در حد بخاری برقی!)
با سلام و خسته نباشید خدمت فعالان این تاپیک
قیمت این رو رم رو میخواستم
اگه فرکانس پایین تر از این بین 2000 و 2400 هم دارین اونو هم بدبد ممنون میشم
خیلی خیلی ممنون
باسلام قیمت دسته دوم این سیپیورو می خواستم
fx8150