نسخه ی کرنل رو پیدا کردم 2.6.32-28 اما تو این سایته چند تا 2.6.32-28 داریم کدومشو باید دانلود کنم؟نقل قول:
Printable View
نسخه ی کرنل رو پیدا کردم 2.6.32-28 اما تو این سایته چند تا 2.6.32-28 داریم کدومشو باید دانلود کنم؟نقل قول:
با سلام
دوستان من در نصب درایور کات گرافیگم مشکل دارم
من درایور رو در پوشه ای به اسم javad در home قرار دادم ولی در ترمینال که می زنم نصب نمیشه اصلا بعضی مواقع اینتر رو میزنم انگار هیچ اتفاقی نمی فته
نقل قول:
k1lou@mypc:~$ sudo -i
root@mypc:~# sh/home/k1lou/javad/ ati-driver-installer-11-1-x86.x86_64_2.run
-bash: sh/home/k1lou/javad/: No such file or directory
root@mypc:~# sh /home/k1lou/javad/ ati-driver-installer-11-1-x86.x86_64_2.run
root@mypc:~#
کد:cd /home/k1lou/javad/
./ati-driver-installer-11-1-x86.x86_64_2.run
سلام
دوستان مشکل پخش نشدن صدا از هدفون حل شد ...
اما من درایو swap رو به صورت امتحانی پاک کردم که متاسفانه این بار صدا از اسپیکر پخش نمیشه ...خیلی به تنظیمات هم ور رفتم ولی نشد...دوباره swap درست کردم و باز هم نشد...دوستان گفته بودند چون رم من 4 گیگ هست نیازی به swap نیست ...
با سلام و تشکرنقل قول:
دقیقا به شکلی که نوشتین باید بنویسم ؟ یعنی در دو خط
همیشه بعد از دستوراتی مثل cd تا اسلش بعدی باید فاصله باشه ؟ دستور sh قبلی که من با اون در 10.04 گرافیک رو نصب کردم چیه ؟ چرا الان با اون نصب نمیشه ؟
جایی رو سراغ ندارین که کلمه کامل این دستورات رو داشته باشه مثلا sh مخفف چیه ؟
با تشکر
سلام
من نرم افزار wine رو دانلود کردم فکر میکردم نصبش به راحتی ویندوز باشه
اما الان میبینم که اینطوری نیست و کلا نمیدونم چجوری نصبش کنم از دوستان میخوام
راهنمایی کنند در ضمن خواهشن طوری راهنمایی کنید که منی که تازه اومدم به سمت لینوکس بدونم
چکار باید بکنم ( من تقریبا یه هفته پیش اوبونتو 9.10 رو نصب کردم و با محیطش آشنا شدم
نزدیک به چهار پنج روز بود آصلا وقت نکردم باهاش کار کنم
خواهشن پشت گوش نندازین
ممنون
من جوابتون رو تو تاپیک دیگه دادم اما دوباره میگم.نقل قول:
ترمینال رو باز کن:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سپس دستور زیر رو توش تایپ کن و Enter بزن:
بعد ازت Password میخواد و بعد خودش دانلود و نصب میکنه.کد:sudo apt-get install wine
بدیهی هست که قبلش باید به اینترنت وصل باشی.
سوال داشتی بپرس.
ممنون دوست عزیز
ولی من کامل دانلودش کردم
چیزی حدود 17 مگابایت که پسوند فایلش هم اگه اشتباه نکنم bz2 هست
این فایل کامل نیست؟
بازم ممنون
با توجه به نوع cpu تون یکی از دو بسته رو دانلود کنید.نقل قول:
amd65 برای سی پی یو های 64 بیتی
i386 برای سی پی یو های 32 بیتی
البته توجه کنید برای دانلود ببینید کدام نسخه رو نصب کردید، یعنی ممکن هست شما سی پی یو ی 64 بیتی دارید ولی اوبونتوی 32 بیتی نصب کردید که بنابراین باید i386 رو دانلود کنید.
البته من فرض رو بر این گذاشتم که شما (با توجه به کرنل الانتون) از 10.04 استفاده می کنید.کد:http://kernel.ubuntu.com/~kernel-ppa/mainline/v2.6.34-lucid/
========
شما فایل سورس برنامه رو دانلود کردید که باید کامپایل بشه، راحت ترین راه همان راهی است که دوست عزیزمون گفت، یا اگر اینترنت ندارید در اوبونتو جدا از سایت مخازن دانلود کنید.نقل قول:
ممنون دوست عزیز
ولی من کامل دانلودش کردم
چیزی حدود 17 مگابایت که پسوند فایلش هم اگه اشتباه نکنم bz2 هست
این فایل کامل نیست؟
بازم ممنون
و یک تذکر، لطف کنید سوال رو در یک تاپیک مطرح کنید و از طرح سوالتون در چند تاپیک جدا خودداری کنید، که همینطوریش ما پراکندگی مطلب داریم، بیشتر از این پراکندگی ایجاد نشه. سپاس ازتون ebse عزیز.
سلام
باشه هرچی شما بگید
دوستان من اینترنت رو تو ویندوز xp کانکت میشم منظورم اینه که نمیتونم برای نصب wine بزارم فایلهاش دانلود بشه
اینترنتم تو لینوکس کار نمیکنه و کلا فایل هارو تو xp دانلود میکنم و میبرم رو لینوکس . البته اصلا بحثم اینترنت نیست.
این مخازن دانلود چی هست از کجا دانلود کنم وکلا چه جوری باید باهاش کار کرد ؟
منتظرم
و ممنون