اين لينكلن رو خيلي وقته كه ميبينم آگهي كرده..فكر ميكنم قيمتهاي خيلي بالايي هم داده بود..درست يادم نيست..حالا شايد واقعا ديگه قصد فروش داره و ميدونه همه كسي دنبال اين چيزها نيست..اگر واقعا درست باشه ارزش داره.
Printable View
اين لينكلن رو خيلي وقته كه ميبينم آگهي كرده..فكر ميكنم قيمتهاي خيلي بالايي هم داده بود..درست يادم نيست..حالا شايد واقعا ديگه قصد فروش داره و ميدونه همه كسي دنبال اين چيزها نيست..اگر واقعا درست باشه ارزش داره.
هفته پیش اتفاقی اینو دیدم ،خوشبختانه فروشی هم هست اما هنوز تماس نگرفتم ببینم طرف فروشنده هست یا نه گفتم قبلا راهنمایی بگیرم ازتون ببینم چه سوالاتی ازش بکنم
چون شب بود نتونستم دقیق بدنه رو ببینم اما غیر از سپر جلو جای دیگه اش نخورده بود، تو دوزی که کاملا مرخصه موتور و ایناش هم که ندیدم اینم 3تا عکس برای راهنمایی کردن من
باید پونتیاک فرمولا باشه دیگه درسته؟ سال اش هم فکر کنم 74الی78 اگه اشتباه میکنم بگید بهم
------------------کد:http://tehranpic.net/download.php?img=530678
----------------------------------کد:http://tehranpic.net/download.php?img=530679
کد:http://tehranpic.net/download.php?img=530680
فایربرد فورمولا 77 یا 78نقل قول:
اول از همه قيمت..اگر يك قيمت منطقي داد تازه بري سر اينكه وضعيت كلي ماشين چيه؟
مثلا اگر گفت 12 تومن شما خريداري؟
چقدر بودجه در نظر گرفتي؟ براي بازسازي يا حتي خرده كاري جزئي هم بايد هزينه هاي زيادي بدي..اين ماشينها شوخي بردار نيستن!!
اگر فني و به قول معروف دست به آچار باشي بخش زيادي از كارها رو ميتوني خودت انجام بدي..وگرنه براي هر باز و بسته كردن پيچ و مهره كذايي خدا تومان بايد بسلفي و اميدوار باشي جناب مكانيك بقيه چيزها رو خراب نكنه يا...(ندزده!!)
قیمت دقیق ندارم اما و نت که داشتم میچرخیدم یه سری آگهی دیدم ..که مثلا یکیش فول اش 9تومن بود اما همه چی تموم بودا.نقل قول:
اول از همه قيمت..اگر يك قيمت منطقي داد تازه بري سر اينكه وضعيت كلي ماشين چيه؟
مثلا اگر گفت 12 تومن شما خريداري؟
اینو نمیدونم تا چه قیمتی بگه طبیعی هست؟
یه چیزایی سر در میارم فکر کنم اما به نظر ام مهم تر از اون اینکه عاشق این ماشین باشی،من عاشق کامارو ام اما عشق دوم پونتیاکه .اینو دیدم گفتم یه سری اطلاعات بگیرمنقل قول:
اگر فني و به قول معروف دست به آچار باشي بخش زيادي از كارها رو ميتوني خودت انجام بدي..وگرنه براي هر باز و بسته كردن پيچ و مهره كذايي خدا تومان بايد بسلفي و اميدوار باشي جناب مكانيك بقيه چيزها رو خراب نكنه يا...(ندزده!!)
خب..حالا اول از همه شما يك تماس با اون شماره بگير و ببين چند ميگه؟ بعد اگر با وضعيت كلي ماشين هماهنگي داشت و مايل بودي برو ببينش( همراه با يه كسي كه فني باشه و بخصوص از چم و خم آمريكايي سر در بياره) اگر مشكل خاصي نداشت و تصميم داشتي بگيرش..البته عكسهاي بيشتر و اطلاعات كافي از اون هم بگير و بيار اينجا تا بتونيم بيشتر و بهتر نظر بديم.
سلام دوستان
اون بیوک لیمیتد فروخته شد
حیف امان از بی پولی
سرگذشت منم شده مثل فیلم بی پولی
امیر میدونه
چهار ميليون براي اون ماشين يه مقداري زياده.با توجه به چيزهايي كه گفتين احتمال ميدم نهايتا 3 تومن فروخته باشه..ماشين توي بورسي نبود و طالب چنداني نداره..خيلي خيلي بيش از حد بزرگ و جاگير بود..
سلام
محمد جان از خرید بلیزر منصرف شدی؟ چرا؟
بلیزر به درد این نمیخوره علی
محمد همیشه از اول که شناختمش عشق سدان فول سایز داره
مثلا یه کادیلاک دوویل هاد تاپ
یا مثل اون بیویک که اون بار رفتیم دیدم یادته؟