يك كليك رو اسم طرف ازمنوي كه يغل باز ميشه appear offline رو انتخاب كن!:27:نقل قول:
Printable View
يك كليك رو اسم طرف ازمنوي كه يغل باز ميشه appear offline رو انتخاب كن!:27:نقل قول:
يه برنامه براي دیدن بدون اجازه وب کم میخوام. سراغ ندارید ؟
درود
سوال اول : چطور مي توانم در هنگام چت با يكي اسم و فاميل خودم را از جلوي پيغامي كه تايپ مي كنم برداشته يا يك نام مستعار جايگزين آن كنم.
سوال دوم : اگر طرف مقابل من وب كم داشته باشد و من نداشته باشم آيا قادر به مشاهده تصوير وي مي باشم. اگر امكان دارد توضيح دهيد
با سپاس فراوان
بدرود
سلام دوست عزيزنقل قول:
ج 1 : اين كار بصورت موردي انجامپذير نيست ولي بطور كلي ميتوني اسمت رو عوض كني
كافيه از منوي messenger گزينه my account info رو بزني و پس از وارد كردن رمز عبور در صفحه نمايش داده شده (پايين صفحه) و از قسمت Address/Contact Information گزينه EDIT رو انتخاب كني و اسمت رو عوض كني و ذخيره و تمام ...
حالا يه بار مسنجر رو باز بسته كن مطلب حل شده
ج 2 : اين هم امكان پذيره و ميتوني پس از انتخاب آي دي طرف در بيست مسنجر از منوي Action گزينه View webcam رو انتخاب كني اگه طرف وب كمش روشن باشه مشاهده ميشه
با درود
نیاز به جدیدترین برنامه تروجان ساز برای هک مسنجر یاهو نسخه ی 8 دارم که واقعا کار بکنه. برای فرستادن و اجرا شدن فایل روی رایانه ی هدف مشکلی ندارم.
جواب اول: باید بری توی پروفایلت و اسمت رو تغییر بدینقل قول:
جواب دوم: بله می تونید به شرطی که طرف مقابل این اجازه رو به شما بده. یا این که از نرم افزار های مخصوصی استفاده کنید تا بدون اینکه طرف مقابل اجازه بده بتونید اون رو ببینید.
با سلام دیروز ویندوز xp سرویس pak2 ریختم از طریق اینترنت برای نصب یاهو مسنجر 8 و 9 بتا اقدام میکنم ولی هنگامی که نوار ابی تا 12% یا گاها تا 56% میرسه error میده میگه 1 فایل از تو temp نمی تونه باز کنه اینرنتم دایل اپ هست مشکل از کجاست؟
سلام دوست عزيزنقل قول:
شما بجاي اون كار از بين پستهاي قبلي كافيه لينك مستقيم فايل اجرايي ياهو مسنجر 8 نه 9 (9 فعلا به درد نمي خوره) رو پيدا كني و بعد از دالود اجرا كني
سلام دوست عزيزنقل قول:
شما بجاي اون كار ، از بين پستهاي قبلي كافيه لينك مستقيم فايل اجرايي ياهو مسنجر 8 نه 9 (9 فعلا به درد نمي خوره) رو پيدا كني و بعد از دانلود اجرا كني
با سلامنقل قول:
اقا کسی نیست من رو راهنمایی کنه؟