عكس خوبي شده و اگه كادر بازتر مي بود تا اون حلزون هم در كادر باشه بهتر ميشد . ولي وضوح تصوير كمي پايينه و فوكوس دقيقا روي ماهي نيست . در چنين حالتهايي به دليل حركت سورژه بايد از سرعت شاتر بالا استفاده كني . موفق باشي .نقل قول:
عكس خوبي شده و اگه كادر بازتر مي بود تا اون حلزون هم در كادر باشه بهتر ميشد . ولي وضوح تصوير كمي پايينه و فوكوس دقيقا روي ماهي نيست . در چنين حالتهايي به دليل حركت سورژه بايد از سرعت شاتر بالا استفاده كني . موفق باشي .نقل قول:
اره متاسفانه اسماش زیادن ولی من هر وقت اینجا پرسیدم به اسم خروس ماهی میشناختن تازه من اژدها ماهیشم شنیدم منم اسکار واسکات داشتم البته میدونی که اسکات در اصل ماهی دریاست ولی چون با اب شیرین سازگاری پیدا کرده میفروشن هیچ وقتم با اسکار نذار چون یه عادت بد داره که دائم بالای اسکار رو میخوره البته میدونم که میدونی:31::11:نقل قول:
---------- Post added at 10:51 AM ---------- Previous post was at 10:46 AM ----------
کلا خانواده سیچیلایدو دوست دارم مخصوصا زندانی یکی داشتم زد پدر اسکار بدبختم رو دراورد البته می خواست از تخماش دفاع کنه . حواسم نبود این زندانیا تو همون آکواریوم تخم گذاشتن:41:
---------- Post added at 10:53 AM ---------- Previous post was at 10:51 AM ----------
راستی این عکس افرا که گذاشتی اگه اشتباه نکرده باشم مادست ؟
سلامنقل قول:
درسته فرانتوسا ( زا ) . اشتباه نوشتم. :5: ممنون از توجه ت .
نه اذیت نمیکنه . پروکسیموس که به خودی خود آرامه و فرانتوسا هم قعلا کوچیکه .
تصویر Crop شده ست دوست عزیز . کیفیتش هم برای قرار دادن تو فروم 10 بار پایینتر اومده .نقل قول:
samin_system
عكس خوبي شده و اگه كادر بازتر مي بود تا اون حلزون هم در كادر باشه بهتر ميشد . ولي وضوح تصوير كمي پايينه و فوكوس دقيقا روي ماهي نيست . در چنين حالتهايي به دليل حركت سورژه بايد از سرعت شاتر بالا استفاده كني . موفق باشي .
درسته حق باشماست . گفتم زیبایی ماهی رو با دوستان شریک بشم :10:
آره این مامانشونه که موقع تخم ریزی به شدت تغییر رنگ میده ( مثل نرش )نقل قول:
khozestaniam
راستی این عکس افرا که گذاشتی اگه اشتباه نکرده باشم مادست ؟
اینم دوتاشون کنار هم بعد از اینکه دیدم دارن جایی رو برای تخم ریزی انتخاب میکنن به تانک ( زایشگاه ! ) منتقلشون کردم و با یه کاشی کوچیکم که گول خوردن و ... ! :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
* میتونیم بحث های مربوط به ماهی و آکواریوم رو که از عکسهاش فراتره اینجا دنبال کنیم : :46:
بحث و تبادل نظر درباره مسائل مروبط به آکواریوم :
نگهداری و پرورش آبزیان :کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=391142
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=92177
چند تا عکس غروب ( ببخشید اگه زیاد شد )
سلامنقل قول:
دست درد نکنه عکس اولی خیلی زیباست فقط اون شاخه های کوچیک یکم آرامش این غروب رو بهم زدن.
راستی اگزیف یادت رفته.
عکس اولیت قشنگه البته همونجور که دوستمون گفت اگر اون شاخه هار و یکمی هرس میکردی بهتر بودنقل قول:
عکس دوم رو بنظر من اگر افقی میگرفتی قشنگتر میشد یا یه کات از بالا میدادی
عکس سومت جالب نیست
عکس چهارمیم فکر کنم قبلآ دیدم ولی خوبه گرچه به اولی و دومی نمیرسه :5::11:
بله حق با شماست . 2 تا عکس اولی را بیشتر هنری گرفتم ( البته اگه بشه اسمش را هنر گذاشت ) و 2 تا عکس دیگه را به خاطر سوژه های توی تصویر. راستش من خیلی توی ادیت تصاویر ماهر نیستم و تصاویر را همانطوری که دوربین گرفته می گذارم.
تنها کاری که برای گرفتن این عکس ها کردم دوربین را روی مد غروب گذاشتم . اطلاعات بیشترش را باید توی دوربین ببینم.
ممنون از نظرات شما :11:
سلامنقل قول:
ممنون بابت نظرات
راستش همونطور هم كه كمي در تصوير (گوشه پايين سمت راست) مشخصه اين قسمتي از درخت هست كه روي ديوار هست و اگه عمودي گرفته ميشد ديوار توش مشخص بود كه به نظرم جالب نبود
مرسي عزيزنقل قول:
لطف داري
سلام عزيزنقل قول:
راستش عكس اول و دوم هر دو فاصله بسيار دوري و با آخرين زوم دوريين گرفته شده (عكس اول فكركنم حدود حداقل 500 متر و دومي حدود 200 متر) و چون سه پايه نداشتم همراهم اينجوريا شد
در عكس سوم هم درست ميگيد اگه ميله نبود و آب هم پاشيده ميشد زيباتر ميشد
مرسي بابت نقد