سلام دوست مننقل قول:
مشکل خاصی نیست جداول هارددیسک بهم ریخته به یک متخصص رجوع کنید.
Printable View
سلام دوست مننقل قول:
مشکل خاصی نیست جداول هارددیسک بهم ریخته به یک متخصص رجوع کنید.
سلام دوست مننقل قول:
دلایل خیلی زیادی میتونه هارد را از حالت آمادگی خارج کنه ، از فقط یک بدسکتور بگیرید تا ادجاست نبودن هد و گم کردن موقعیت و خرابی در بافر و یا در خواست برای Reallocated کردن و ...
که در هر خانواده ای دلیل خاصی دارد آنهم بخاطر ضعف در طراحی آن قسمت .
موفق باشید
سلامنقل قول:
به مادربورد وصل کردم
اطلاعات روش خیلی برام مهمه ... اون ها رو چطوری خالی کنم ؟ برای اینکه فایل های روش برای موقعی که می فرستم گارانتی قابل بازیابی نباشه چه کاری می تونم انجام بدم ؟
بازم ممنون
سلام.نقل قول:
اگر سیستم قادر به شناسایی هارد نباشه، عملا با سیستم نمیتونی هارد رو فرمت کنی تا فایلها بازیابی نشه(یا
لااقل در لایه های زیرین قرار بگیره و راحت بازیابی نشه!)، برای فرمت میتونی از همون تلویزیونی که هارد رومیشناسه
استفاده کنی. چون معمولا گزینه فرمت دارن. البته بهتره بعد از فرمت کامل یه بار دیگه هم به کامپیوتر متصلش کنی.
نقل قول:
اقا از طریق تلویزیون میشه هارد رو فرمت کرد؟
تنظیماتش کجاست؟
برای کپی فایل هام از روی هارد روی یه هارد درست چیکار می تونم انجام بدم ؟ تلویزیون که نمی تونه کپی کنهنقل قول:
با سلام خدمت مدیران
امروز وقتی کامپوتر بالا امد م توجه شدم هارد دوم با ظرفیت یک ترابایت وقتی روش کلید میکنم
میگه نیاز به فرمت دارم از my computer نگاه کردم فرمت هارد raw با ظرفیت 0 زده لطفا کمک کنید تمام عکس فیلم ها روی این هارد چگونه دوباره اطلاعات بازیابی کنم ایا راهی وجود داره
ضمنا هارد وسترن دجیتال
وکامپوتر خانگی می باشد
بستگی به مدل و برند تلویزیون شما داره. چون برخی از برندها این قابلیت رو ندارن و تنها تعدادی این موضوع رونقل قول:
پشتیباتی میکنن.
تنظیمات خاصی هم نیاز نداره. شما وارد درایوی که تلویزیون به عنوان دستگاه جانبی شناسایی کرده و از اونجا
عملیات فرمت رو انجام بدین. البته ابن کار رو با دستگاه های ویدیویی که درگاه USBدارن،بهتر و راحت تر میشه
انجام داد. منوط به اینکه هارد شما رو با این وظعیت شناسایی کنن.
صحبت سر فرمت هارد بود که در صورت ارجاع به گارانتی، اطلاعاتش به سادگی قابل حصول و بازیابی نباشه.نه کپی!!!نقل قول:
اگر از طریق کامپیوتر نشه، من راه دیگه ای به ذهنم نمیرسه!
[با سلام خدمت مدیران
امروز وقتی کامپوتر بالا امد م توجه شدم هارد دوم با ظرفیت یک ترابایت وقتی روش کلید میکنم
میگه نیاز به فرمت دارم از my computer نگاه کردم فرمت هارد raw با ظرفیت 0 زده لطفا کمک کنید تمام عکس فیلم ها روی این هارد چگونه دوباره اطلاعات بازیابی کنم ایا راهی وجود داره
ضمنا هارد وسترن دجیتال
وکامپوتر خانگی می باشد
سلام و درود.نقل قول:
دوست عزیز در ابتدا و قبل از هر عملی بهتره که با یه نرم افزار بازیابی اطلاعات، همه اطلاعات هارد رو بازیابی کنی.
فکر نمیکنم در روند بازیابی اختلالی پیش بیاد و به احتمال بسیار زیاد همه فایلها کامل بازیابی بشه. بعد از این کار و
ذخیره اطلاعات رو یه هارد دیگه به مشکل هارد رسیدگی میکنیم.