مانگای امروز منتشر شد .. واقعا کف کردم ..
نارتو خداییش از لحاظ بهره هوشی به نظر من از ساسکه یه پله بالاتر هستش.. توجه کنید که ناروتو از همون بدو تولد پدر و مادرش رو از دست میده و مردم همیشه بهش با چشم یه موجود اهریمنی نگاه می کردند ولی ساسکه برادری داشته به نام ایتاچی که حرف زدن باهاش هم باعث افزایش توان میشد !!!
ناروتو یه ماه با جیرایای فقید گشت و راسنگان یاد گرفت به همراه کوچیوسه ..
سه سال با جیرایا چرخید و قدرت تفکر و استراتژیش بالا رفت و نحوه استفاده از کلون هاش رو بهتر کرد اوداما راسنگان هم یاد گرفت ..
یه مدت با یاماتو و کاکاشی چرخید و یه ماهه تونست راسن شوریکن رو یاد بگیره ..
در عرض یک هفته تونست به حالت سنجوتسو بره .. چیزی که حتی برای یکی مثل ساکورا که از لحاظ تئوری به قول کاکاشی نفر نخست اکادمی بوده بیشتر از سه سال زیر نظر مستقیم سوناده طول کشید ..
ساسکه هم فقط با قدرت چشم هاش بوده وگرنه زیر نظر لرد اوروچی چیزی به داشته هاش اضافه نشد خداییش
ناروتو دقیقا نقطه مقابل ساسکه بود . همون تنفر و گذشته رو شاید بدترش رو هم داشت چون کسی برای ناروتو دل نمی سوزند ولی تونست به جایی برسه که ساسکه بهش بگه من متوجه کاری که کردی نشدم !!!
کاش میناتو یه مدت با ناروتو می چرخید تا دنیا بفهمه ناروتو چه قدرت هایی می تونه داشته باشه .. همین که کیوبی سرکش رو رام کرد خداییش خیلی بود .. کیلر بی و 8 دم خیلی با بقیه بیجوها داستانشون فرق می کنه .