اميدوارم اين آلبومش زياد شبيه ژاكت نباشه.يه شاخه نيلوفر يه چيز ديگه بود
من موندم بعضيا چجوري با آهنگ لولاي شكسته ارتباط برقرار ميكنن!!!!!!!!
Printable View
اميدوارم اين آلبومش زياد شبيه ژاكت نباشه.يه شاخه نيلوفر يه چيز ديگه بود
من موندم بعضيا چجوري با آهنگ لولاي شكسته ارتباط برقرار ميكنن!!!!!!!!
واقعا راس میگی آخه شعر نو کجا و پاپ کجا؟!نقل قول:
ولی مطمئن باش ژاکت از یه شاخه نیلوفر بهتره!!!
من خود آن سیزدهم نمیتونه آلبومی جوان پسند باشه!!!
اون یه کار فرهنگیه و باید از بعد فرهنگی بهش نگاه کرد!!!
سلام..
اقا البوم جدید محسن اسمش چی هست؟
ولي براي من يه شاخه نيلوفر يه چيز ديگه بود.شايد بتونم بگم بهترين آلبومي بود كه تا حالا گوش دادمنقل قول:
آره،زياد توقعي از من خود آن سيزدهم ندارم!!چون متفاوته،مخصوصا شعراش
من خود آن سيزدهمنقل قول:
سلام..
اقا البوم جدید محسن اسمش چی هست؟
شما چه دلیلی داری یه شاخه نیلوفر بهتره؟؟؟نقل قول:
دليل من فني نيست چون از موسيقي چيز حرفه اي نميدونمنقل قول:
من تقريبا همه آهنگاشو شديد دوست داشتم؛شايد چون غمگين بودن
مخصوصا از شعراش خيلي خوشم ميومد
توی ژاکت محسن خیلی حرفه ای و اصولی تر خوند [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
صداشم خیلی بهتر شده بود [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تنظیم ها هم پیشرفت داشتن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولی بیشتر اهنگاش یه حس مرده داشتن و کلیشه ای (دریاچه ی مرده . لولای شکسته . بخون امشب) بیشتر اینا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من هنوزم کجاست بگو یا یه شاخه نیلوفر یا تبریک رو که گوش میدم موی بدنم سیخ میشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولی هیچکدوم از تراکای ژاکت جز دور اخر این حسو به من القا نکرد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من اینو بدون هیچ تعصبی میگم (از اونجایی که خودمو هوا خواه محسن میبینم)و خودمو یه شنونده حرفه ای میدونم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در ضمن اگه جای محسن بودم اینقد اصرار برحضور گیتار الکتریک توی کارام نداشتم
گیتار الکتریک خیلی صدای قشنگی داره ولی اگه بجاش استفاده بشه مثل دور اخر [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ببخشید ولی من حس میکنم محسن میخواد اینو به زور به خورد ملودی و تنظیم بده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منم نظرم نسبت به یک شاخه نیلوفر مثبت تره.
حدود یکسال هرچی یک شاخه نیلوفر رو گوش میدادم ازش زده نمیشدم ولی ژاکت دیگه کمتر بهم فاز میده و دوباره برمیگردم به قبلیها.
به نظرمن علت این که ژاکت زیاد به دل نمی چسبه اینه که شعر بعضی از ترک ها خیلی ضعیف بودن
دوره اخر...فوق العاده بود
و بخون امشب!
کلا ژاکن خیلی خوب بود به نظر من