شما دانلود نکرده عزیزی...
نقل قول:
سلام میگم جدی جدی شده اینترنت کارتی ها !! آخه من دانلود هم نمیکنم که بگم محدود شدم. اصلا وضع خیلی خرابه. صفحات وب رو اصلا نمیتونه درست باز کنه. متاسفانه شرکت های ایرانی هر چند وقت که از محبوبیت شون گذشت. کیفیت رو خراب میکنند . آخه من دانلود نکردم که محدود بشم. سایت های معمولی هم به روز میاره.
سلام شاتل با همین کارهاش جایزه هم گرفته ، بس که ملت رو محدود کرد ، خدا محدودش کنه :31: شوخی میکنم شما جدی نگیرید: شاتل خیلی صبر کرد که به بهانه ی دانلود کردن شما رو محدود کنه! ولی تیرش به سنگ خورد. یا شایدم شما دانلود نکرده برای شاتل عزیز شدید و مورد عنایتش قرار گرفتید (محدودتون کرده)!
1.6 کیلوبایت برای +adsl2 جلل خالق..... !!!!!
نقل قول:
سلام
ببنید هر طوری حساب کنیم . مقصر ISP ها نیستند. البته اون ها این قدر قدرت دارند که میتونن از خودشون دفاع کنند.
مثالی میزنم:مثلا یکی اینترنت 128 کیلوبیت رو گرفته.
خوب این سرعت دانلودش میشه 128/8=16 کیلوبایت بر ثانیه
این مال وقتی هست که خط اختصاصی داشته باشی. اما طبق قانون سازمان تنظیم و مقررات بین 10 نفر اشتراک گذاری میشه این خطوط.
یعنی سرعت دانلود 1.6 کیلو بایت بر ثانیه.
یعنی اگر کمتر از این شد . میشه پیگیر شد.
در خطوط دیگه هم همین جور!!!!!!!!!! البته متاسفانه این طوره
باور کنید من درصدی از شاتل نمیگیرم. اما تنظیم مقررات محدودیت هایی که اعمال کرده. بیشتر اذیت میکنه
سلام
پس فلسفه ی +adsl2 اینه که سرعت دانلودش از دیال آپ کمتر باشه!!!
چیزی که اینجا از اینترنت تعریف کردن(یا تنظیم مقررات) به درد عصر حجر میخوره.توی دنیا سرعت دانلود بالای 512 کیلوبایت رو میگن اینترنت پرسرعت اون وقت اینجا 1.6 کیلوبایت رو:27:
البته من به شما خورده نمیگیرم و نظرتون هم محترم.