شما برای هر پستت نیازی نیست تمام پستهای قبلیت رو نقل قول کنی ! پارس آنلاین annex a هست .نقل قول:
Printable View
شما برای هر پستت نیازی نیست تمام پستهای قبلیت رو نقل قول کنی ! پارس آنلاین annex a هست .نقل قول:
وضعیت خطت خرابنقل قول:
خطت دو مگ هم نمیکشه
حدودا 1500 مترنقل قول:
مودم هم تاثیر داره یعنی اگه مودم رو عوض کنم ممکنه بهتر بشه
بعد رو سرعت دانلود شبانم هم تاثیر داره الان سرعت دانلود شبانم حدود 120 هست
مطمئنی 1.5 کیلومتره؟ این چیزی که من میبینم بین 4-5 کیلومتره . از کسی مودم بگیر امتحان کن ببین چقدر فرق میکنه .نقل قول:
الان خطت روی 1200 هست که سرعت دانلودت میشه 140 . هرچی این ریت خط بیشتر باشه سرعت دانلودت هم بیشتر میشه .
داداش من 4.5 تا 5 کیلومتر فاصله دارم وضعم خیلی بهتره.حالا بهت میگم چه کار کنی تا نویزت خوب شه به شرط اینکه فاصلت 1500 متر باشه.1.از سر خط چک کن2. تمام تلفنهای خونه سر راهشون اسپلیتر قرار بده همینطور مودم3.اگه بازم مشکل داتشی باید بری کارشناس از مخابرات بیاری تا از جعبه تقسیم تا در خونه رو چک کنه4.مشکل از پورتت تو مرکز مخابراتیه که باید عوض شه.نقل قول:
نویزت خیلی بالاست .بهترین کار کم کردنه دوان استریم خطه..بنظرم داون استریم رو باید بگی بیارن کلا روی 1 مگ برات یا 512نقل قول:
با این فاصله ماکزیمم ریت خطت و دان استریم ریت خطت چنده؟نقل قول:
شما از مهندسی معکوس استفاده کردی :n02: . اینکه ریت خط رو بیاره پایین زیر 1 مگ دیگه اسمش اینترنت پرسرعت نمیشه درحالی که پارس آنلاین داره 16 مگ میده !نقل قول:
بفرما البته از سر خط تا 11-12 مگ ساپورت میکنه.روزا هم که طبیعیه بهتر میشهنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برا منو 16 مگ کردن. هرچی زنگ میزنم میگم کمش کنید نمیکنن. باو خب نمیکشه مگه مجبورید آخه؟نقل قول: